Vasten kuren

Restart biedt sinds maart 2014 sapvastenkuur arrangementen aan, onder het motto meer comfort voor minder geld! Dit alles in een topfaciliteit waar alles draait om wellness, bewegen, beauty en persoonlijke aandacht van de begeleiding.

Wat is een sapvastenkuur?

Wij eten te veel, te snel en vaak te veel bewerkt voedsel. Je spijsverteringsysteem wordt door stress overbelast. Met een sapvastenkuur verwijder je opgehoopte afvalstoffen uit je lichaam door middel van sapvasten. Het wordt ook wel detoxen (detoxificatie = ontgiften) genoemd. Doordat je ‘niets’ eet, komt je spijsvertering stil te liggen. De groente- en fruitsappen zorgen ervoor dat je toch voldoende voedingsstoffen, mineralen en vitamines binnenkrijgt. Je lichaam krijgt de rust en tijd zichzelf te reinigen en te resetten. Onze sapvastenkuur bestaat uit sappen volgens de "slow juice" methode. Deze methode staat garant voor lekkere en vooral gezonde sappen.

Dat wil je toch niet in je lichaam!

Je zult het misschien niet geloven, maar per jaar krijg je minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnen. Een deel van deze bestrijdingsmiddelen en chemicaliën worden opgeslagen in je lichaam. Deze rommel komt niet alleen binnen via je voeding, maar ook door de cosmetica die je dagelijks op je huid (je grootste orgaan) smeert. Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Best een slimme keuze van je lichaam, daar kunnen ze immers de minste schade veroorzaken. Je moet er niet aan denken wat voor effect het zou geven als je lichaam deze gifstoffen in je hart op zou slaan.

Dik, vermoeid, pijntjes en maagklachten door chemicaliën

Er bestaat zelfs een theorie, dat het lichaam bewust vet vasthoudt als er veel rommel het lichaam binnenkomt om dit vervolgens in het vet te kunnen opslaan. Een slimme oplossing van het lichaam, die minder leuk is voor de eigenaar ervan, jij. Dus regelmatig ontgiften en je levensstijl aanpassen is niet geheel onverstandig. In de praktijk zien we dat onze cliënten vaak ook van allerlei vage klachten af komen, zoals vermoeidheid, (spier)krampen, buikpijn, hoofdpijn, winderigheid, eczeem en maagklachten.

Sapkuur vakantie bij Restart

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van onze topbegeleiding. Sapvasten is niet alleen bestemd voor mensen die af willen vallen, maar ook wanneer je gezonder en bewuster wilt eten en leven, een tijd wilt vasten, dat sporten eindelijk weer eens op wilt pakken of een nieuwe start wilt maken. Dit kan allemaal bij Restart in Someren, kom heerlijk ontspannen, neem de tijd en reset jezelf!

Sapvastenkuur arrangementen

Je kunt kiezen voor een weekend 4 daagse sapkuur vakantie of een midweek 5 daagse sapvasten vakantie. Een 4 daagse weekend sapvastenkuur is mogelijk van vrijdag t/m maandag. Een 5 daagse midweek sapvastenkuur is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Wij bieden het gehele jaar de mogelijkheid om te sapkuren, zie daarvoor onder beschikbaarheid. We hebben vaste boekingsdatums waarop de sapkuur vakanties plaatsvinden. Je kunt naar eigen wens in overleg met ons jouw sapkuur vakantie datum boeken.

Zie het als een vakantie, een sapkuur vakantie

Een vakantie is ervoor om jezelf helemaal te ontspannen en je hoofd lekker leeg te maken. Weg van die dagelijkse sleur, zodat je na deze dagen van ontspanning weer fris en fruitig kunt beginnen. Zo’n vakantie hoeft echter geen weken te duren, in enkele dagen kun je jezelf al opladen. Zeker als je op sapvasten vakantie gaat. Door het uitgebreide programma tijdens de sapvastenkuur met verse sapjes en verschillende wellnessbehandelingen kom je als herboren terug.


Referenties

Annalies
16:30 11-07-2022
Beste Anneloes,
Hartelijk dank voor de heerlijke behandelingen. Ik ga schoon van binnen en van buiten weer naar huis. Dank!
Annalies, uit Amersfoort.
Henriëtte
14:15 17-05-2022
Hoi Anneloes,

Heel erg bedankt voor de heerlijke week volaandacht van jou en een goede professionele begeleiding.
Je doet dit werk met je hart, dat heb ik gezien en gevoeld in de massages en behandelingen. Ik hoop dat je nog vele mensen blij kunt maken hiermee.
En stiekem denk ik ook ik hoop dat je ook goed voor jezelf blijft zorgen.
Dan bedoel ik niet qua eten en supplementen etc. maar vooral tijd voor jezelf :-X
Lieve groet, Henriëtte uit Sauwerd.
Pascal 10-09-2021
17:42 15-09-2021
Beste Anneloes,
Na een eerste sapkuur in Portugal was dit mijn 2de in Nederland en hij is mij Super bevallen.
Goed en strak georganiseerd, duidelijke uitleg en adviezen. De omgeving van het hotel helpt ook goed mee om overdag te relaxen.
Succes en wellicht tot weerziens.
Pascal, uit Loosdrecht.
Diana
17:36 15-09-2021
Dat was heerlijk Anneloes, even helemaal gereset :-)
En dat was mijn doel.
Het sap vasten ging prima, dankzij jou lieve verzorging en manier van presenteren van de sapjes en soepjes.
Bedankt Diana , uit Hilversum.
Marian
14:59 14-09-2021
Hoi Anneloes,
Bedankt weer voor je goede zorgen! Ik ga weer helemaal schoon en vol energie naar huis!
Dankje wel! Hartelijke groet Marian, uit Berghem.
Marith
11:34 01-08-2020
De scrubpeeling over het hele lichaam was zalig. De UCW behandeling een bijzondere ervaring. Hartelijk dank voor alles. Mvg Marith, uit Weert.
Ines
18:20 12-07-2020
Hoi Anneloes, Het was best afzien afgelopen week. Sporten en yoga waren best zwaar / confronterend en je was best streng :-) Ik had het gevoel dat ik alles moest drinken. Maar uiteindelijk weet ik wel waarvoor we het hebben gedaan. Van de behandelingen heb ik genoten. Ik voel me een stuk beter nu. En heb goed geslapen afgelopen week. Ik voel me heerlijk nu. En het Budwig papje was zalig!
Dank je wel voor alles. en ik beloof dat ik me keurig aan het afbouw programma houd. Ben nu gedreven!
Groet Ines, uit Amsterdam.
Dyta en Tina
11:59 31-01-2017
Voor de 2de keer hier geweest en wederom genoten van de fijne behandelingen, heerlijke wandelingen en sapjes/soepjes. We zijn weer heerlijk bijgekomen. Tot een volgende keer!
Juliette
11:54 31-01-2017
Ontzettend bedankt voor alle zorg en tijd die jullie aan mij hebben besteed. Op de valreep nog geboekt, maar alles tot in de perfectie voor me geregeld. Ik voelde me de koning te rijk! Ik ga weer met een fantastisch gevoel naar huis en het is niet te omschrijven hoe dankbaar ik jullie daar voor ben. Ik kom zeker nog eens terug!
Hein
11:11 20-09-2016
Ik heb al vier jaar een sapvastenkuur gedaan. Iedere keer op een andere locatie. De verzorging van Anneloes is subliem en ook haar kennis van zaken. Kortom ik voelde mij in goede handen!
Brechtje
11:10 20-09-2016
Enorm veel dank voor je zorg en toewijding. Ik vond het een verrijkende ervaring!
Vrony
14:10 26-07-2016
Lieve Anneloes en team,
Allereerst wil ik jullie nogmaals danken voor de prettige begeleiding van jou en je team. Ik heb me zo welkom en geaccepteerd gevoeld en dat gebeurt meestal niet zo snel.
Natuurlijk had ik ook geluk met mijn mede sappers Carolina en Mieke. Kortom ik heb een fijne week gehad en hoop jullie in januari weer te zien.
Yulia
14:26 26-04-2016
Lieve Anneloes en haar team, bedankt voor deze bijzondere ervaring. Jullie hebben mij met liefde en persoonlijke aandacht behandeld. Ik heb mij hier thuis gevoeld. Anneloes, ik heb erg fijn met jou gesproken en genoten van de natuur. Wij hebben zeker iets van elkaar geleerd, denk ik. Jij hebt een super mooie persoonlijkheid! Zacht maar stevig, open en eerlijk met een goed hart. De reden dat ik hier ben geweest is mezelf goed reinigen zodat ik mijn volledige 'ik' kan zijn. En ik ben super blij dat ik hier ben beland. Het proces is goed gegaan en ik voel mij schoon, nieuw en mooi. Een vlinder. De energie is fijn hier en welkomend. In elk klein detail wat hier is, zit vol met passie en liefde voor het vak en voor de mens. Al met al 100% waard om hier te zijn! Ik wens jullie heel veel prettige klanten toe die dit net zo goed kunnen waarderen als ik!
Maartje
14:06 26-04-2016
Was een heerlijke week, onvoorstelbaar hoeveel verschillende behandelingen Anneloes 'in huis' heeft. Vanuit alle hoeken wordt je lijf 'aangepakt'. Heerlijk en voor mij is het de beste start om nu eindelijk op een gezonde manier te gaan afvallen.
Annemarie
10:33 18-08-2015
Aantal super dagen gehad! Heerlijk ontspannen, heerlijke sapjes/soepjes en beslist geen honger. Bedankt voor de goede begeleiding en goede zorgen!
Karin
10:46 26-05-2015
Super dank voor de goede verzorging ben heerlijk verwend en voel me heerlijk uitgerust! Veel goeds en misschien tot ziens.
Muriel
10:42 26-05-2015
Ik heb een ontspannen week gehad! De persoonlijke aandacht is TOP! Behandelingen waren super en het wandelen was heerlijk. Dank voor alle goede zorgen en lekkere sapjes en soepjes.
Gracita
10:40 26-05-2015
Hoi team Torso Finis,
Ik heb het heel leuk gehad. Alles ziet er tot op de puntjes verzorgd uit. Aan alles is gedacht. Door de sapkuur en alles er omheen is mijn huid ook goed verbeterd van mijn handen. Ik had altijd last van droge handen. Ik ga jullie wel een beetje missen. Ik heb me geen moment verveeld. Een goede beslissing voor mij en mijn dochter. Nicole je bent top als ik je een 10+ kon geven deed ik dat. Op het laatst kreeg ik een stoelmassage omdat ik niet wilde sporten, vond ik erg prettig Anneloes. Een top Team.
P.S. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Graneth
10:34 26-05-2015
Ik heb een fijne tijd gehad. De sapjes waren gevarieerd en het wandelen was leuk. Een erg zorgzaam en vriendelijke team! Een speciaal bedankje aan Nicole, je bent erg goed in wat je doet, was gezellig. P.s. Niet te hard werken hé Anneloes.