Begeleiding & Locatie

Wie begeleidt mij tijdens een sapvasten vakantie?

Tijdens je sapvastenkuur van 4 dagen in een lang weekend of 5 midweek dagen  is Anneloes Greijmans je steun en toeverlaat. Zij begeleidt je tijdens de gehele sapkuur en kan indien gewenst een programma op jouw wensen afstemmen.

Een sterkere energie boost kun je je niet indenken

Anneloes Greijmans: "Het is mijn streven om je een ontspannende en onvergetelijke midweek of weekend te bezorgen. In 2000 heb ik mijn instituut opgestart. Ik ben in 2013 zelf in contact gekomen met sapkuren toen ik tegen een burn-out aan zat en de knop in mijn eigen leven wilde omzetten. Daar heb ik zo'n enorme energie boost van gekregen. Ik voelde me mentaal en lichamelijk weer fit en werd zo enthousiast dat ik mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen wil delen".
 
Aangezien ik al ruim 20 jaar een gezondheid instituut gerund heb waarin alle faciliteiten geboden werden om een sapkuur vakantie optimaal te ondersteunen, is de stap niet heel groot om daar ook anderen van mee te laten genieten. Daardoor kan ik zeggen dat wij een echte luxe sapkuur kunnen aanbieden. Wij hoeven geen derden in te schakelen, omdat wij alles in huis hebben wat een gast voor een sapkuur vakantie maar zou kunnen wensen!

Restart in Someren, de ideale locatie voor een sapkuur vakantie

Restart in Someren is de ideale locatie voor een gezonde sapkuur vakantie. Het is goed bereikbaar en heeft eigen parkeergelegenheid. Natuurliefhebbers komen in Someren volledig aan hun trekken. De gemeente heeft ca. 1.615 ha. bossen, natuurterreinen en landschappelijke beplantingen in eigendom. Zeer aantrekkelijk om te wandelen en andere rustige vormen van recreatie. Het gebied bestaat uit een prachtig landschap met bossen, vennen en heide, met daarop verschillende soorten grazers als paarden, koeien, schapen  en schotse Hooglanders

Liever binnen ontspannen of sporten? Dat kan natuurlijk ook.

Trekt het koude of juist het te warme weer je niet om naar buiten te gaan, dan kun je ook de dag beginnen met een heerlijke sportactiviteit of Yoga les in onze Groepsruimte. Wanneer je deze dagen gehad hebt, hoop ik dat je je voelt alsof je jarenlang een vitrage om je heen hebt gehad waar je niets van wist. Dat je scherper proeft, ruikt, ziet, hoort, voelt en denkt! En bovendien een enorme energieboost hebt gekregen waardoor je op een andere manier kijkt naar alles wat je eet en drinkt en dat je meer zult bewegen.

Boek een sapkuur vakantie

Neem contact op voor meer informatie over een sapvastenkuur en je verblijf in Someren of reserveer direct een sapkuur vakantie van 4 of 5 dagen. Lees meer over onze 4 daagse sapkuur vakantie of onze 5 daagse sapvasten vakantie inclusief overnachtingen in een top Hotel in de omgeving van Someren.Direct reserveren »