Sapkuur recepten

Download Gratis sapkuur recept (leverreiniger)

Dit is een perfecte sap om je lever te reinigen, want de olijfolie in dit drankje helpt je lever te reinigen en zorgt voor de goede onverzadigde vetzuren. Ook helpt het toevoegen van vet aan sappen dat de suikerspiegel gereguleerd wordt en dit voorkomt een insuline dip. Het volledige recept kun je downloaden door onderstaand formulier in te vullen.

Meer sapkuur recepten?

Ben je op zoek naar meer sapkuur recepten? Boek dan een volledig verzorgde 4 of 5 daagse sapvasten vakantie. Het programma tijdens de sapvastenkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Tijdens de sapvasten vakantie worden op 3 momenten per dag sapjes genuttigd en 3 shotjes zuurkoolsap. De programma’s evenals de sapkuur recepten tijdens je verblijf kunnen persoonlijk voor je samengesteld worden. Daarnaast krijg je uitgebreid advies over de verschillende sapkuur recepten en een afbouw- en opbouwadvies waarmee je je spijsvertering weer op gang helpt.

Lees meer over onze sapkuurdag, de 4 daagse sapkuur vakantie of de 5 daagse sapvasten vakantie inclusief overnachtingen in een top B&B in Someren.

Download sapkuur recept:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:
Woonplaats: