Sapkuur recepten

Download Gratis sapkuur recept (leverreiniger)

Dit is een perfecte sap om je lever te reinigen, want de SANVITolie in dit drankje helpt je lever te reinigen en zorgt voor de goede onverzadigde vetzuren. Ook helpt het toevoegen van vet aan sappen dat de suikerspiegel gereguleerd wordt en dit voorkomt een insuline dip. Het volledige recept kun je downloaden door onderstaand formulier in te vullen.

Meer sapkuur recepten?

Ben je op zoek naar meer sapkuur recepten? Boek dan een volledig verzorgde 4, 5 of 10 daagse sapvasten vakantie. Het programma tijdens de sapvastenkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Tijdens de sapvasten vakantie worden op 3 momenten per dag sapjes waarvan een soepje is genuttigd en 2 shotjes zuurkoolsap. Je maakt je eigen dagindeling bestaande uit Wellness -hotstone of soap massages -peelingen pakkingen of om extra te ontgiften de UCW beleving -Omega detox system -Dermotherapie. Sporten -fitness -yoga -groepslessen -wandelen -(fietsen) -Sauna -stoombad, Zwemmen of bubbelen, wat je maar wil. De sapkuur recepten tijdens je verblijf zijn van Sapje, heb je voedingsallergiën geef dit dan tijdig door zodat de sapjes persoonlijk voor je samengesteld worden. Daarnaast krijg je uitgebreid advies over de verschillende sapkuur recepten en een afbouw- en opbouwadvies waarmee je je spijsvertering weer op gang helpt.

Lees meer over onze sapkuurdag, de 4 daagse sapkuur vakantie of de 5 daagse sapvasten vakantie inclusief overnachtingen in een top Hotel in Asten.

Download sapkuur recept:

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:
Woonplaats: