Body -scrub en Body -pakking

Lichaam Peeling of scrub

Om een mooie egale en zachte huid te krijgen is het verwijderen van dode huidcellen heel belangrijk. Dit noemen we met een mooi woord: exfoliëren. 

Elke dag laat je huid ca. 30.000 dode huidcellen los, uiteraard worden deze van binnenuit weer aangevuld, zo schuift het rijtje telkens een stukje op. Om dit natuurlijke proces te helpen en zo een mooie stralende huid te krijgen en te houden kun je dus met regelmaat een peeling of scrub laten doen. 

Het verschil tussen een peeling of scrub?

Een peeling heeft weinig en hele fijne korreltjes. Het bevat een natuurlijk (of niet schadelijk) chemisch stofje, die de dode huidcellen als het ware losweekt. Ook wel enzymatische peeling genoemd. 

Een scrub heeft grovere korrel en verwijderd de dode huidcellen door het schuren met deze korreltjes over je huid. Een scrub is dus meer geschikt voor je lichaam en een peeling voor een gevoeligere huid en je dunnere decolleté en gezichtshuid.

Een lichaam scrub of peeling duurt 25 min. en kost 38,-

Lichaam Pakkingen;

Door de lichaamspakking worden afvalstoffen afgedreven en mineralen aan de huid toegevoegd. Ze worden al generatie op generatie in Indonesië gebruikt en hebben een geneeskrachtige werking, voeden de huid, ontgiften en helpen bij cellulitis. 

Wat doen ze bij een lichaamspakking?

Je wordt van je nek tot je tenen ingepakt in speciale folie op een verwarmde behandelbank en met een deken toegestopt. Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid de aangebrachte producten en voedingsstoffen beter opnemen.

Je hebt de keuze uit diversen pakkingen, wij werken met Algen, Honing-Meloen, Rozen of Kokos pakking.

Een lichaam pakking duurt 25 min. en kost 38,-

Wij bieden unieke magnesium behandelingen via huidopname die essentieel zijn voor een optimale gezondheid!

Onze levensmiddelen bevatten steeds minder magnesium – en ons lichaam heeft steeds meer behoefte aan dit sleutelmineraal voor de gezondheid. Wijdverbreid magnesiumgebrek is medeverantwoordelijk voor een groot aantal klachten en kwalen.

Waarom is magnesium zo belangrijk?

Het mineraal magnesium opnemen via de huid geeft de meest snelle en effectieve werking voor ons lichaam. Het voert wel 327 lichaamsprocessen aan en is daarom essentieel voor in onze algehele welzijn.  Magnesium boost je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Zowel je innerlijk als je uiterlijk hebben verzorging nodig.

Vermindert stress

Magnesium werkt kalmerend en ontspant je spieren, bloedvaten, zenuwstelsel en zelfs je hersenen. Het is effectief voor o.a. vermoeidheid, stress en meerdere mentale klachten.

Vermindert spanning

Het mineraal werkt effectief voor gespannen spieren of verkrampte spieren, snel herstel en versterkt je (sport)prestaties. Verlicht o.a. fysieke pijnklachten. 

Energy boost

Het mineraal geeft nieuwe energie en het versterkt je immuunsysteem. Daarom staat magnesium ook bekend als happy mineral!

Magnesium Rug en benen massage 15 min. € 25,- 

Deze is alleen mogelijk vooraf aan Magnesium lichaamspakking

Een Magnesium lichaamspakking 25 min. € 40,-

 

Direct reserveren »