Body -scrub en Body -pakking

Peeling of scrub

Om een mooie egale en zachte huid te krijgen is het verwijderen van dode huidcellen heel belangrijk. Dit noemen we met een mooi woord: exfoliëren. 

Elke dag laat je huid ca. 30.000 dode huidcellen los, uiteraard worden deze van binnenuit weer aangevuld, zo schuift het rijtje telkens een stukje op. Om dit natuurlijke proces te helpen en zo een mooie stralende huid te krijgen en te houden kun je dus met regelmaat een peeling of scrub laten doen. 

Het verschil tussen een peeling of scrub?

Een peeling heeft weinig en hele fijne korreltjes. Het bevat een natuurlijk (of niet schadelijk) chemisch stofje, die de dode huidcellen als het ware losweekt. Ook wel enzymatische peeling genoemd. 

Een scrub heeft grovere korrel en verwijderd de dode huidcellen door het schuren met deze korreltjes over je huid. Een scrub is dus meer geschikt voor je lichaam en een peeling voor een gevoeligere huid en je dunnere gezichtshuid.

Een scrub of peeling duurt 25 min. en kost 37,-

 

Pakkingen;

Door de lichaamspakking worden afvalstoffen afgedreven en mineralen aan de huid toegevoegd. Ze worden al generatie op generatie in Indonesië gebruikt en hebben een geneeskrachtige werking, voeden de huid, ontgiften en helpen bij cellulitis. 

Wat doen ze bij een lichaamspakking?

Je wordt van je nek tot je tenen ingepakt in speciale folie op een verwarmde behandelbank en met een deken toegestopt. Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid de aangebrachte producten en voedingsstoffen beter opnemen.

Je hebt de keuze uit diversen pakkingen, wij werken met Algen, Honing-Meloen, Rozen of Kokos pakking.

Een pakking duurt 25 min. en kost 37,-

 

Direct reserveren »