Gewichtsafname

Restart is gespecialiseerd in afslanken met natuurlijke voeding in combinatie met ondersteunende behandelingen. Door middel van een intake gesprek wordt met je besproken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Daarna volgen consulten waarin je wordt begeleid tijdens je nieuwe eetgewoonte en leefgewoonte.

Naast afslanken door middel van gezonde maar vooral natuurlijke voeding, biedt Restart ook de mogelijkheid om met diverse lichaamsbehandelingen je contouren te corrigeren zoals; dermotherapie (bindweefselmassage)  spierstimulatie (krachttraining), Maar ook ontgiftende belevingen die het gewichtsafname proces bevorderen zoals; omega detox system voetbad en universal contour wrap. Voor meer informatie over deze behandelingen kun je kijken onder het kopje behandelingen.

Of vind je deze omslag naar een nieuwe leef en eetstijl moeilijk dan start je gewoon eerst met een sapvasten of mildvasten kuur. Hierbij reinig en ontwen je niet alleen het lichaam van verkeerde voedingsstoffen maar ook van alle gifstoffen, en val je meteen de nodige kilo's af. Daarna word het heel makkelijk om je nieuwe leefstijl gewoontes aan te houden en niet alleen slanker maar ook fitter te worden en blijven. Want een goede gezondheid begint in je darmen, met een goede darmfunctie genees en voorkom je veel ziekte, werkt verjongend en bereik je vanzelf jou ideale gewicht.

Kijk onder het kopje Natuurlijke voeding en leefstijl voor meer informatie over gezond en natuurlijk eten zonder dieet of calorienen te tellen.

Een intake gesprek is 45 min. kost eenmalig 45,- incl een analyse
Een vervolg consult is 25 min. 25,- per consult steeds incl. BMI meting.

Referenties

Aggie & Wendy
10:06 11-04-2017
2 dagen detoxen met overnachting in de Labjeshoeve. Heerlijk even tijd voor jezelf. Alles tot in de puntjes verzorgd!