Natuurlijke voeding en leefstijl

Echt lijnen willen we en hoeft gelukkig niet meer
Maar verantwoord met eten omgaan vinden we wel belangrijk. Gezond eten betekent echter niet bij iedereen het zelfde. Ik help je met smakelijke tip menu’s en slimme tips. Daarmee kun je echt afvallen en blijven de kilo’s eraf.

Hoe werkt het
Bij het RESTART afvalplan is het tellen van calorieën niet belangrijk. Dit ge-reken met eten is verleden tijd, we gaan wel leren om keuzes te maken, wat kan ik beter aanpakken? Neem je een heerlijk bruin pistolet met mager beleg en wat rauwkost dan is dat al veel beter dan een saucijzenbroodje wat veel meer ongezonde vetten bevat? Of wil je echt naar natuurlijke voeding dan gaan we ons verdiepen in keto voeding en een nieuwe leefstijl. Om af te vallen is het voldoende om te bezuinigen op suiker en ongezonde koolhydraten en vetten, want ongezonde vetten zijn geen compacte energie bron. Maar gezonde vetten geven juist wel, weer energie. Wil je wel nog graag koolhydraten eten zoals brood en pasta's wat is daar de beste versie dan van.

Emotie bepaalt je eetgedrag
Wat de ene dag een prima eetpatroon is, hoeft dat de volgende dag niet meer te zijn. Dit wordt veroorzaakt door je gevoelens en emoties. Want die hebben een grote invloed op je eetgedrag. Zo kun je gaan eten door een knagend hongergevoel, maar ook door een feeststemming of juist een baaldag. Daarom is het onmogelijk om elke dag het zelfde voedingslijn plan te volgen, want gevoelens wisselen nu eenmaal van dag tot dag. Door eerst naar je gevoel te luisteren en het eten voor die dag daarop aan te passen, werkt je op een gezonde manier aan de lijn. 

Natuurlijke voeding en leefstijl
Informatie aanvraag  is gratis
Intake 45 min. incl. analyse (à 19,-) kost 65,-
Als je start met 10 consulten dan is de analyse gratis gratis.
Advies consulten voor een nieuwe leefstijl met natuurlijke voeding,  duur circa 25 min. kost 35,-
Alle consulten zijn incl. BMI meting

"JE LEVENSKRACHT OP EEN SERENE WIJZE ONDERSTEUNEN EN VERSTERKEN, ZONDER LICHAAM EN GEEST GEWELD AAN TE DOEN, ZACHT EN ZONDER EXCESSEN"

 

 

Direct reserveren »

Referenties

Christel
16:00 13-09-2023
De opbouw is goed verlopen en ik hou me zelfs nu nog aan het menu van de laatste 2 dagen, al varieer ik daar wel in.
Het mooie is dat ik nog geen drupje koffie heb gedronken en geen vlees heb gegeten. Zelfs mijn vriend voelt zich beter zonder het eten van vlees en heeft gisteren vegetarische balletjes van de Lidl meegenomen!!!! En dat als rasechte vleeseter. ZIJN voorstel is zelfs om nog maar 2 keer per week vlees te eten!!!!!
Ook ben ik flink geminderd met koolhydraten. Geen aardappels, pasta of rijst meer gegeten, maar dit vervangen door groenten, zuurdesembrood en yoghurt etc.
Ik voel me topfit en slaap beter dan ooit tevoren!
Groetjes Christel.
Marijke
17:44 23-04-2020
"Helaas heb ik geen weegschaal maar ik merk zelf wel dat eindelijk mijn buikje aan het afnemen is. Had niet gedacht dat me dat nog ooit zou gaan lukken. En zeker niet al in een week tijd merk ik dat mijn broek veel losser zit. Wat jammer dat ik hier nooit eerder van geweten heb?! Ik raad iedreen aan om vandaag nog te starten. Belachelijk dat we ons jaren wijs hebben laten maken dat die schijf van 5 gezond zou moeten zijn. Ik had het boek in 2 uurtjes gelezen en was helmaal overtuigd van deze leefwijze. Thanks Marijke x"
Chantal
17:42 23-04-2020
"Hey hier Chantal, ik wou je even laten weten dat ik reuze enthousiast ben. Het is wel even schakelen maar het wend snel. Voor de mannen in mijn gezin vul ik het een beetje aan. Maar ook zij hebben voldoende gegeten en vinden tot nog toe alles lekker. Ik denk dat we deze leefstijl wel aan kunnen houden. Zulk ontbijt met eieren en spek zijn ze niet gewend van mij dus dat gaat helemaal goed komen zeggen ze. En ook zij kunnen wel wat kilootjes missen. Alleen voor het sporten kan ik ze niet overtuigen dat doen ze al genoeg zeggen ze :-( Maar ik vind de HITTrainingen verslavend!"
Annemarie van Dijk
16:05 16-04-2020
Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels over deze Torso Foodie Challange Anneloes. Weer een nieuw dieet dacht ik? Want ik heb echt al van alles geprobeerd. En steeds is het weer afzien, honger lijden, en daardoor weer terug vallen in mijn oude patroon. Maar ik kan bevestigen dat deze Challange geen dieet is! Ik heb heerlijk gegeten en heb na de maaltijden ook een voldaan gevoel waardoor ik totaal geen behoefte heb aan tussendoortjes (ook geen slechte:-)
Ben in de afgelopen 7 dagen ruim 1,5 kg vetpercentage afgenomen, NEE geen vocht. Vaak verlies ik bij een dieet wel meer gewicht maar dan is het voornamelijk vocht. Ook mijn spiermassa is dankzij jou HITTraingen niet afgenomen. En ondanks ik vanuit thuis werk heb ik niet meer tijd dan normaal, maar 20 min. per keer is makkelijk 3 maal in de week te doen. Dus super blij en ik ga zeker door naar week 2. Ben benieuwd welke recepten daar weer in zitten. Ik ben geen keukenprinses dus als ik het kan bereiden kan iedereen het, geloof me! Groet Annemarie
Wilma
22:19 02-02-2020
Anneloes heel erg bedankt voor de fijne begeleiding. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en een goede start naar een gezonder eetpatroon ik voelde me na de eerste weken al meteen veel energieker. Ik ga dit eetpatroon zeker voortzetten. Ik weet je weer te vinden als ik vastloop :-) Liefs Wilma
Miranda Vos, Geldrop
15:55 16-09-2014
Door de goede begeleiding bij Torso Finis heb ik mijn streefgewicht bereikt en ben ik een nieuw mens geworden.