Natuurlijke voeding en leefstijl

Echt lijnen willen we en hoeft gelukkig niet meer
Maar verantwoord met eten omgaan vinden we wel belangrijk. Gezond eten betekent echter niet bij iedereen het zelfde. Ik help je met smakelijke tip menu’s en slimme tips. Daarmee kun je echt afvallen en blijven de kilo’s eraf.

Hoe werkt het
Bij het RESTART afvalplan is het tellen van calorieën niet belangrijk. Dit ge-reken met eten is verleden tijd, we gaan wel leren om keuzes te maken, wat kan ik beter aanpakken? Neem je een heerlijk bruin pistolet met mager beleg en wat rauwkost dan is dat al veel beter dan een saucijzenbroodje wat veel meer ongezonde vetten bevat? Of wil je echt naar natuurlijke voeding dan gaan we ons verdiepen in keto voeding en een nieuwe leefstijl. Om af te vallen is het voldoende om te bezuinigen op suiker en ongezonde koolhydraten en vetten, want ongezonde vetten zijn geen compacte energie bron die in een kleine hoeveelheid al veel calorieën levert. Maar gezonde vetten geven juist wel, weer energie. Wil je wel nog graag koolhydraten eten zoals brood en pasta's wat is daar de beste versie dan van.

Emotie bepaalt je eetgedrag
Wat de ene dag een prima eetpatroon is, hoeft dat de volgende dag niet meer te zijn. Dit wordt veroorzaakt door je gevoelens en emoties. Want die hebben een grote invloed op je eetgedrag. Zo kun je gaan eten door een knagend hongergevoel, maar ook door een feeststemming of juist een baaldag. Daarom is het onmogelijk om elke dag het zelfde voedingslijn plan te volgen, want gevoelens wisselen nu eenmaal van dag tot dag. Door eerst naar je gevoel te luisteren en het eten voor die dag daarop aan te passen, werkt je op een gezonde manier aan de lijn. 

Natuurlijke voeding en leefstijl
Informatie aanvraag  is gratis
Intake 45 min. incl. analyse (à 19,-) kost 45,-
Als je start met 10 consulten dan is ook het intake gesprek gratis.
Advies consulten voor een nieuwe leefstijl met natuurlijke voeding,  duur circa 25 min. kost 25,-
Alle consulten zijn incl. BMI meting

"JE LEVENSKRACHT OP EEN SERENE WIJZE ONDERSTEUNEN EN VERSTERKEN, ZONDER LICHAAM EN GEEST GEWELD AAN TE DOEN, ZACHT EN ZONDER EXCESSEN"

 

 

Direct reserveren »

Referenties

Wilma
22:19 02-02-2020
Anneloes heel erg bedankt voor de fijne begeleiding. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en een goede start naar een gezonder eetpatroon ik voelde me na de eerste weken al meteen veel energieker. Ik ga dit eetpatroon zeker voortzetten. Ik weet je weer te vinden als ik vastloop :-) Liefs Wilma
Miranda Vos, Geldrop
15:55 16-09-2014
Door de goede begeleiding bij Torso Finis heb ik mijn streefgewicht bereikt en ben ik een nieuw mens geworden.