4 daagse sapkuur vakantie

Een 4 daagse weekend sapkuur vakantie bij RESTART begint op vrijdag om 13:30 uur en eindigt op maandag tussen 11:00 en 12:00 uur. (tot 11:00 uur kun je uitchecken bij het Hotel)

Reserveer direct een volledig verzorgde 4 daagse sapkuur weekend vakantie bij RESTART gezondheid instituut, in een heerlijke verblijfsaccommodatie!
RESTART Rethink your lifestyle Detox Mindset Healt Energie, in een heerlijke verblijfsaccommodatie! Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf. De weekend sapvasten kuur vind eenmaal per maand plaats informeer naar de juiste datum, of kijk onder het kopje beschikbaarheid.

Volledig verzorgde 4 daagse lang weekend sapkuur vakantie

Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Om zo min mogelijk aan eten te denken bieden wij een gevarieerd programma met een goede mix van beweging en ontspanning. Uiteraard kun je de tijd ook gebruiken om uit te rusten, gebruik te maken van behandelingen of lekker niets doen. RESTART bied deze twee verschillende sapkuur-arrangementen aan, het Basic arrangement waarin je meer rust en eigentijd kunt invullen en het Basic + arrangement waaraan je ondersteunende en wellness behandelingen kunt toevoegen.

Onze sapkuur-arrangementen voor 4 dagen lang weekend bestaan uit:

4 dagen sapkuur Basic   Basic +  
Intake, Tussen, en Eind Analyse met therapeute 3   3  
Begeleiding van therapeute dagelijks   dagelijks  
Overnachtingen in Luxe hotel met airco  3   3  
Budwig papje voor vertrek 1   1  
Verse slow juice sappen en shotjes 9/6   9/6  
Kruiden en Detox thee onbeperkt   onbeperkt  
Mineraal of Berkey water (gefilterd water 99,99%)    onbeperkt   onbeperkt  
Elke dag schone handdoeken op de kamer dagelijks   dagelijks  
Eigen toilet, douche en ligbad  dagelijks   dagelijks  
Zelfstandige (stilte) wandelingen  dagelijks   dagelijks  
Rust lever pakking 2   2  
Sauna gebruik dagelijks   dagelijks  
Zwem en bubbel -bad dagelijks   dagelijks  
Fitness dagelijks   dagelijks  
Easy yoga les - QiGong - TRE naar wens 3   3  
Analyse pH BMI Bldr. (Ketose naar wens) 2   2  
Body -scrub of (Algen)Body -pakking      + 38,-  
Universal Contour Wrap      + 119,-  
Omega detox     + 32,-  
Dermotherapie     + 54,-  
Hot -stone of Soap scrub lichaamsmassage                                           + 85,-   
Kosten van Basic sapkuur excl. Hotel overnachtingen      € 569       € 569 +        
3 Hotelovernachtingen incl. toeristen belasting                € 299,25       299,25     

Klik hier naar de beschikbaarheidspagina, voor datums en prijzen.

Deze Basic sapkuur-arrangementen zijn naar wens uit te breiden naar een Basic + arrangement met ondersteunende fysieke belevingen, klik voor meer uitleg op de desbetreffende behandeling of kijk voor meer aanbod vereder op de website. Dit graag vermelden bij de reservering, anders maakt je kans dat er geen ruimte meer voor is.

Vergeet niet dat je verblijft in een super luxe heerlijke tweepersoons hotel kamer, met eigen sanitaire ruimte met toilet, douche en een heerlijk ligbad. Alles onder een dak; zwem en bubbelbad, sauna’s, sportaccommodatie met fitness en groepslessen. Mijn praktijk en salons bevinden zich op de sportlocatie. Dus je kunt vanuit je hotelkamer in badjas of sportkleding overal naar toe zonder naar buiten te hoeven.

Inbegrepen zijn dus ook de -begin -tussen en eindconsulten (samen 30 min).
In het Intake consult zit een analyse van; BMI meting- gewicht, vocht, en vet afname, urine pH meting, bloeddruk meting, temperatuur meting, tongdiagnose, glucose meting van het bloed, en wenselijk tegen een kleine vergoeding een Ketonen meting via het bloed. Halverwege de kuur wordt een BMI en pH meting gedaan. En aan het eind van de kuur wordt een slotconsult met nameting gegeven.

Inbegrepen is ook het Voedingsconsult (circa 55 min.)
Tijdens het voedingsconsult worden meerdere mogelijkheden besproken, waarbij altijd een passend advies voor jouw situatie.

Inbegrepen zijn ook de (Easy) yoga, TRE, en Qi Gong lessen.
En uiteraard alle groepslessen van de sportaccommodatie.

Easy Yoga; De yoga -asana’s poses helpen mede de organen in het lichaam te ontdoen van gifstoffen. In de ademhaling sessie gaan we leren hoe we afvalstoffen via de longen kunnen verwijderen en ons meer Chi -energie kunnen toe-eigenen.  

Geheel vrijblijvend kun je deelnemen aan de; TRE, Tension Realeasing Exercises; Een revolutionaire nieuwe techniek om zélf stress en diepe chronische spanning los te laten. Het lichaam herstelt zichzelf naar een innerlijk gevoel van rust en kalmte.

En deelnemen aan een Qi Gong les; Qigong geeft je ontspanning en tegelijkertijd energie. Qigong staat van oudsher in dienst van het voorkomen en behandelen van ziekten, het behouden en verbeteren van de gezondheid, het vertragen van het verouderingsproces en het verlengen van het leven. Daarom is het ook mogelijk om er therapeutisch mee te werken.

Verblijf tijdens je sapkuur vakantie in Nederland (Asten)

Je verblijft in Hotel NOBIS in Asten, een schitterend Hotel waar heerlijke ruimtes zijn om samen of alleen te vertoeven. In de winteravonden kun je terecht bij de openhaart in de longe van je Hotel en in de zomer heerlijk buiten in de patio bij het water, of rustig in je eigen kamer met airco die voor jou gereseveerd is, het is all inclusive. Als hotelgast van Restart mag je onbeperkt gebruik maken van de sauna, zwem en bubbelbad en sportfacciliteiten, groepslessen en yoga. Meer informatie over het Hotel en impressie vindt je via de volgende link; NOBIS 

3 Sapkuur recepten per dag

Tijdens het sapvasten weekend worden op de volle dagen 3 momenten per dag sapjes genuttigd waarvan 1 een soepje is en naar wens met tussendoor 2 shotjes. ’s Ochtends nemen we bij het eerste sapkuur recept het programma van de dag door. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten en wellness behandelingen. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te rusten, lezen en te mediteren.

Wellness en Beauty arrangementen tijdens een sapvasten vakantie

Je kunt in hetzelfde complex ook gebruik maken van diverse detox ondersteunende en wellness behandelingen. Of een detox gelaatstreatment en of huidverjonging voor het gelaat. Wil je zeker zijn van deze detox en heerlijke wellness behandelingen reserveer deze dan vooraf.

Persoonlijke begeleiding bij uw sapkuur van 4 dagen

Het gehele weekend is je therapeute, detox coach, voedingsdeskundige, yoga docent en begeleidster je steun en toeverlaat.

Maatwerk en persoonlijke sapkuur activiteiten

Er is ook ruimte voor alternatieven in uw programma. Een greep uit de opties: zijn detox, wellness en beauty behandelingen, maar ook culturele uitstapjes b.v. Klokken musea. Liever iets sportiefs? Golfen op landgoed De Swinkelse, fietsenverhuur, of iets anders? Het is allemaal mogelijk.
Daarnaast kunnen wij allergiën persoonlijk afgestemde sapvastenkuur recepten voor jou samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Betaling Sap -vasten detox kuur 

  • Let op je aanmelding is pas definitief wanneer we je betaling over de Detox kuur hebben ontvangen. Zolang geen betaling heeft plaats gevonden staat de plaats nog als beschikbaar op de website en kan door anderen geboekt worden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk het inschrijfformulier retour stuurt zodat ik de factuur kan toesturen om je na betaling je boeking te bevestigen.
  • Extra behandelingen tijdens de kuur kunnen alleen gegarandeerd worden als deze vooraf gereserveerd zijn.
  • Producten zoals b.v. een klysma (darmspoeling zitten niet bij de kuur inbegrepen) overigens wel beschikbaar en zeker aan te raden.
  • De behandelingen en producten worden aan het einde van de Detox kuur afgerekend.

Je sapkuur vakantie annuleren

  • Als je tot vier weken voor je afspraak moet annuleren dan ontvang je nog 50% van het betaalde bedrag terug.
  • Als je na deze periode (1 tot 4 weken voor uw afspraak) nog moet annuleren dan krijg je 25% van het betaalde bedrag terug.
  • Je mag dan per uitzondering wel je sapkuur aan een ander doorgeven.
  • Je mag tot twee weken voor je afspraak kosteloos de datum nog wijzigen.
Direct reserveren »

Referenties

Evelyn
15:12 09-05-2024
Dank voor weer een fijne reset!
Goede locatie.
Hartje Evelyn, uit Amersfoort.
Sabine
15:09 09-05-2024
Dank voor je begeleiding Anneloes.
Ik ga fris, uitgerust en schoon naar huis! Prettige lessen, prima locatie.
Hartelijke groet Sabine, uit Utrecht.
Marlies
14:11 12-03-2024
Hartelijk dank weer voor goedverzorgde heerlijke sapkuur.
Was weer een cadeautje voor mezelf.
Dit keer lang weekend en deze keer door met de appels:)

Mooie locatie, wandelingen, sauna, zwembad. Ik merk wel dat ik héél veel informatie vind. Sta een soort van "uit" en kan niks opnemen. Dan maakt zo'n hele stapel kopieën met teksten, tips en ook adviezen me bijna zenuwachtig omdat ik het gevoel heb dat ik alles moet lezen en snappen. Maar dat is natuurlijk een eigen keuze omdat wel/niet te doen:)
Al met al, héérlijk geweest en dank.
Marlies, uit Oostvoorne.
Yvonne
17:21 20-11-2023
Lieve Anneloes,

Dank voor de super duidelijke begeleiding en uitleg deze 4 sapdagen.
Het was voor mij een zeer positieve ervaring. Flink vet verbrand mijn huid is rustiger.

Het positieve vind ik dat je deze dagen op jezelf kan doen en niet de gehele dag in groepsverband.
Heerlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna en het zwembad.
Je geeft en deelt veel energie.
Dank voor alles.
Yvonne, uit Zwolle.
Saskia
19:26 28-08-2023
Lieve Anneloes,

Wat heb ik genoten van deze langweekend sapkuur vasten en wellness.
Het was heel makkelijk vol te houden en onze lessen samen waren super fijn!
De sapjes en soepjes waren lekker en je hebt heel veel fijne producten.
Dit was precies wat ik nodig heb om te starten met een gezond en fitter levensstijl.

Dankjewel voor alles!
Liefs Saskia, uit Alkmaar.
Julia
17:45 26-06-2023
Dank je Anneloes voor het fijne Mild -vasten weekend. Jouw vasten in Asten :-) concept biedt veel privacy. ideaal om helemaal tot jezelf te komen. Kamer was prima, begeleiding goed en de sapjes en papjes waren ook goed.
Dank je wel voor alles!
Groetjes Julia, uit Badhoevedorp.
John
12:05 13-12-2022
Lieve Anneloes,
Het was weer een top ervaring.
Alhoewel je deze keer af en toe een beetje verstrooid erbij liep, was het helemaal goed. ;-)Ik wil je wederom bedanken voor de liefdevolle zorgen en de mooie dagen.

Groetjes en liefs John, uit Paramaribo Suriname.
Martine en Kristine
15:52 12-12-2022
Beste Anneloes,
Mijn zus en ik zijn helemaal onbekend met de detox wereld aan deze kuur begonnen en we voelden ons in het begin wat onwennig en overweldigd. Jij hebt ons echter op korte tijd gerust gesteld door je attente houding en goede zorgen. De sapjeskuur was voor ons een uitdaging, de behandelingen een waar genot. Dankzij jouw professionele aanpak en uitleg voelden we ons gesterkt om op dit gezond elan verder gaan. Hartelijk dank.
Martine, uit Gent België en Kristine, uit Zele België
Tiny
11:46 19-09-2022
Beste Anneloes,
Bedankt voor de goede zorgen, aandacht, lessen en uitleg! En de wandeling natuurlijk.
Ik had de kuur niet alleen kunnen doen.
Lieve groet, Tiny uit Veldhoven.
Io
19:43 25-07-2022
Dag Anneloes,

Voor de tweede keer heb ik enorm genoten!
Heerlijke behandelingen, interessante adviezen, fijne oefeningen en een luxe kamer om u tegen te zeggen.

Waarschijnlijk tot ziens!
Blijf je sprankelende zelve.
Groetjes Io, uit Rumst België.
Carla
14:46 17-05-2022
Anneloes, ik vond het een beetje eng, 4 dagen vasten... maar het is prima gelukt, dankzij jouw goede zorg!
Ik vond vooral de soep lekker. Maar alles was heel goed geregeld.
Bedankt en misschien tot een andere keer!
Carla Sciolla, uit Alkmaar.
Anita
14:53 01-03-2022
Lieve Anneloes,
Het was even schakelen dat ik de enige deelnemer van het vasten weekend was. Door jouw gezellige hartelijkheid wende het gelukkig snel.
Bijzonder hoor, privéles, voelde extra luxe.
Heerlijke behandelingen, goede faciliteiten en een mooie omgeving om te fietsen en wandelen.
Kortom; genoten!!
Dank je wel, Anita uit Haarlem.
Suzanne
15:35 22-11-2021
Anneloes,
Bedankt voor de fijne, leerrijke en actieve dagen. Eindelijk eens tijd voor mezelf, niet geleefd worden, niet steeds voor andere zorgen.
En met ME-TIME bedoel ik echt genieten van alles rondom mij ... mede dankzij "u" of mag ik ondertussen jou zeggen?! :-)
Ik voel me echt in de watten gelegd door jou ... waarvoor men dankbaarheid. Zeker met deze VIP- behandeling!
De eerste reden voor mijn komst is DETOX. Al die giftige stoffen uit men lijf. En ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn. Ik voel me ook al beter, verlicht van al die troep ... en dit allemaal op mijn ritme.
Dit alles ga ik nooit vergeten. En al zeker niet die grappige hondjes van jou. Geef ze een dikke knuffel van me.
Thanks!!!
Je bentt een knappe madam ... blijf zeker jezelf!
Veel liefs Suzanne, uit Haasdonk België. 22-11-2021
Inge
15:18 15-11-2021
Hi Anneloes,
Ik voel me heerlijk ontspannen en een paar kilo lichter:-)
Dank je wel voor deze fijne dagen. Blij met jouw tips! Groetjes Inge, uit Amsterdam. 5-11-2021
Anita
17:39 04-07-2021
Heerlijke dagen gehad! En zoals Christiane aangeeft er zat alles in.... Hartelijke dank voor je energie en begeleiding en vooral dat je me de kans gaf om toch even door te kunnen "sappen"
Veel succes met Restart, Big hug! Liefs, Anita uit Den Haag 9-6-2021
Christiane
17:33 04-07-2021
We hebben gelachen, getreurd, we waren samen en alleen, we zijn opgeschoond en energiek, wat verloren en gewonnen. Dank je Anneloes! lieve groet van Christiane, uit Maastricht 4-7-2021
Heidi
17:27 04-07-2021
Tweede keer weer geweldig! Nu een weekend maar met een heerlijk gevoel weer naar huis. Wat heb je een "goede" energie & drive. Wellicht tot volgend jaar! X Heidi, uit Vinkeveen 7-6-2021
Merlijn en Pieternel
17:12 04-07-2021
Beste Anneloes, We hebben ondanks de corona maatregelen heerlijke dagen gehad. Echt weer een andere manier van detoxen dan we eerder gedaan hebben. Je hebt het van a-z in de puntjes verzorgd. Veel dank en wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet; Merlijn, uit Pijnacker en Pieternel, uit Haarlem 12-04-2021
Vera
19:11 05-01-2021
Wederom fijn om hier te zijn. Paar daagjes voor mezelf. Na deze 10.000 km beurt, kan ik er weer lekker tegenaan.
Bedankt, Vera uit Zwolle. 11-12-2020
Evelyn
13:33 27-11-2020
Heel fijne manier om te herstarten en je lichaam weer schoon te maken!
Dank voor je lieve begeleiding en alle tips! Heel goed te doen.
En zo door :-)
Evelyn uit Amersfoort.
Marja
13:29 27-11-2020
Fijn om jezelf even weer te resetten met de hulp en prettige begeleiding van Anneloes. Even doorbijten maar dan begin je weer met een herboren lijf.
Dank Marja uit Amsterdam.
Eefke
18:08 27-10-2020
Lieve Anneloes,
Duizend maal dank voor de super fijne dagen. Het programma heb ik, net als jou, als heel waardevol en prettig ervaren.
Lieve groetjes, Eefke uit Nijmegen.
Jolenta
18:01 27-10-2020
Wat een heerlijke dagen, met fijne mensen en een prettige sfeer. Vol goede moet de 10 dagen afmaken thuis.
Anneloes heeft het heel goed voor elkaar, met zorg en passie leidt ze je door het hele proces.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Jolenta uit Driebergen -Rijsenburg 16-19oktober 2020
Nina
11:45 27-10-2020
Het waren ontspannende dagen vol nieuwe ervaringen en recepten. Ben heel benieuwd of ik het gewenste resultaat bereik.
Anneloes bedankt voor je goede begeleiding. De groeten aan Imês en Wiân leuk dat ze mee gingen de bossen in. Nina uit Groningen. 16-19 oktober 2020
P.s. Nina heeft met de RMC Detox kuur haar gewenste gewichtsafname niet kunnen bereiken. Elk Metabolisme functioneert anders, en kan geen enkele manier van vasten je dat garanderen. Uiteraard is haar lichaam, voornamelijk haar darmen en spijsvertering wel goed gereinigd!
Regine
17:23 06-10-2020
Een goed begin gemaakt met het reinigen van mijn "binnenkant". De buitenkant is goed verzorgd door de fijne behandelingen! Wat ik wel jammer vind is de ruimte openbaar en miste het buiten zijn en sporten, meer beweging. Bedankt Anneloes voor het weekend! Regine uit De Lutte.
Yvonne
17:17 06-10-2020
Heerlijk een paar dagen voor mijzelf gehad met fijne behandelingen en kennis gemaakt met de biologische sapjes en soepjes.
Dank je wel! Yvonne uit Den Burg
Heidi
17:12 06-10-2020
Lieve Anneloes,
Wat een verrijking voor geest en lichaam! Genoten van alle behandelingen (muv UCW :-) Ook de zoutkamer gaf meteen effect. Ondanks dat ik geen fan ben van zuurkool en biet, toch de sapjes tot me genomen, en het viel mee! Maagdenhuis met name Doris, supergastvrij en positief. Ik wens je alle goeds en hoop nog eens terug te komen. Heidi uit Vinkeveen
Jeanette
16:48 06-10-2020
Lieve Anneloes,
De afgelopen 4 dagen heb ik als een weldaad ervaren, meerdere lichaamsmassages de smallgroup training, Dermotherapie, body -peeling, Algen pakking en nog veel meer.. Ik stond versteld wat er allemaal mogelijk is. Wat heb ik genoten van de yoga heerlijk. Alle sapjes vond ik lekker, qua hongergevoel viel het me alles mee. De klysma beviel me niet, maar daar zal ik thuis zeker mee door proberen te gaan. Anneloes hartelijk dank voor je goede zorgen, je inzet, doorzettingsvermogen en positiviteit.
Ik zal zeker een keer terugkomen. Heel veel succes en gezondheid toegewenst. XXX Jeanette uit Terheijden
Alice
10:43 05-03-2020
Lieve Anneloes, Deze keer op een andere (nieuwe) locatie. Fijn dat je hier kunt sporten (al heb ik nu wel spierpijn:-) en van de sauna gebruik kunnen maken en dan ook nog de Halotherapie. Ik heb het als ontzettend fijn ervaren en kom zeker terug! Wat fijn dat nu ook weekenden mogelijk zijn! Je zorgzame aandacht liet ik me heerlijk aanleunen en alles bij elkaar heeft het me heel goed gedaan. Bedankt voor je liefdevolle aanwezigheid. Liefs Alice, uit Warmenhuizen
Marijke
18:05 20-02-2020
Lieve Anneloes, Na 3,5 jaar weer terug! Het was weer heerlijk, ontspannend,zuiverend en energierijk. Dank voor alle goede zorgen. Warme groet Marijke uit Hoenderloo
p.s. Dank ook aan Carolien voor het lenen van de wandelschoenen en al het zout. P.s. Ik zal geen 3,5 jaar meer wachten om terug te komen :-)
Rubina
12:14 19-02-2020
Lieve Anneloes, Linda en Carolien, BEDANKT voor alle goede zorgen Ik voelde mij een kind aan huis. De behandelingen, begeleiding, passie, en toewijding, hebben het sapvasten een stuk makkelijker gemaakt. Jullie zien mij zeker terug. Liefs Rubina uit Badhoevedorp
Saskia
12:08 19-02-2020
Beste Anneloes, Linda en Carolien,
Fijne 4 dagen achter de rug. Sterker uitgekomen. "Ik kan dit" Doel bereikt om even een reset te maken en nu doorpakken! Jullie hebben mij heel fijn begeleid. En het zwarte water na het Detox voetbad laat zien dat ik veel gifstoffen kwijt moest. Bedankt! Saskia uit Rotterdam
Susan
10:31 17-10-2019
Na meerdere sapkuren op verschillende plekken gevolgd te hebben is het super fijn om te weten en te ervaren dat het ook "om de hoek" in Summeren (dialect) kan. Dicht bij huis en toch even los van alle dag en focus op gezond en fit worden.
Bedankt voor je liefdevolle benadering en open houding. Vooral lekker buiten met de hondjes is door niets te evenaren.
Tot de volgende keer! Susan uit Valkenswaard
Jermien
09:52 11-04-2017
Het waren 3 fantastische dagen. Ik heb heerlijk genoten van de sapkuur dagen. Ik zag er eerst tegen op. Maar het is allemaal heel erg meegevallen. Anneloes met haar team waren heel erg goed voor mij. Alles was ook goed geregeld. Een paar dagen helemaal laten verwennen, geweldig!
Dieuwertje
11:58 31-01-2017
Na hele drukken tijden, heerlijk bijgekomen hier. Heel goede begeleiding en kennis van zaken. Voel me als nieuw en uitgerust. Zowel het lijf als in het hoofd. 3 dagen sapvastenkuur een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Carry
11:57 31-01-2017
Ik ben hier 3 dagen vertroeteld, verwend en tot rust gekomen. Mijn hoofd èn mijn lichaam. Jullie zijn een sterk en professioneel team met de juiste instelling om het mensen naar de zin te maken. Ik heb veel respect voor de zeer vriendelijke houding bij alles. Daarbij heel veel kennis en uitleg. Ik kom zeker een keer terug voor 5 dagen!
Yolanda
11:05 20-09-2016
Dank voor jullie goede zorgen tijdens mijn driedaagse sapkuur bij Torso Finis. Ik ben heerlijk tot rust gekomen dankzij het programma dat jullie voor me hadden samengesteld.

Ik heb kennis gemaakt met yoga, samen met Anneloes heerlijk gewandeld in de prachtige natuur rond Someren en heb allerlei ontspannende behandelingen ondergaan.

De sapjes en soepjes waren (op een enkele na) allemaal erg lekker en geen enkel moment heb ik honger gehad. Ik voelde me fit, helder en gezond.

En ook nu een week na thuiskomst, voel ik me dat nog steeds. De combinatie met Gasterij de Heihorst was ook erg prettig. Ze hebben er heerlijke bedden en een fijne douche.

Tijdens het hele proces van afbouwen, kuur en opbouwen ben ik ook nog eens vier kilo gewicht kwijt geraakt, helemaal fijn!

En een aantal van de eet- en gezondheidstips ga ik zeker vasthouden. Dank aan jou, Anneloes maar ook aan Nicole en de andere dames van Torso Finis!
Marijke
16:00 28-06-2016
Wat een heerlijke tijd hebben jullie mij bezorgd. Ik heb het stukje rust waarna ik op zoek was gevonden. De behandelingen waren lovend, sapjes niet te versmaden en de wandelingen met Anneloes verfrissend en vooral ook gezellig. 3 dagen kuur misschien toch te kort voor mij? Voor herhaling vatbaar! Veel dank en tot de volgende keer. Anneloes je bent een top vakvrouw.
Laura
15:56 28-06-2016
Door de drukte en stress was ik mijn gezonde leefstijl een beetje verloren. Daarom besloot ik om in mijn vakantie de 3 daagse sapkuur te volgen, om weer een zetje in de goede richting te krijgen. En dat is gelukt! Ik voel mij weer helemaal schoon van binnen en ga nog even een paar dagen door met sapkuren thuis. Daarna Paleo style verder. Op naar een nieuwe start! Bedankt Anneloes en haar leuke team!
Annemarie
15:49 28-06-2016
De 3 daagse sapkuur gevold. Relaxte sfeer, zalige schouder, rug en nek massage gehad, echt super! Lekker veel gesport en de wandelingen met Anneloes zijn zeker een aanrader. En het niet 'eten' wat iedereen zo moeilijk lijkt is hier zeker geen probleem. Ik had de hele dag een vol gevoel.
Anita
14:11 26-04-2016
Even tijd voor mezelf, niets aan je hoofd. Bezig zijn met je lijf, in de diepste zin van het woord. Torso Finis is daar prima voor, schoon, lekkere geurtjes, persoonlijke begeleiding en veel tips. Alles gebeurt in rust. Sapjes zijn echt lekker en fijn om 's avonds een soepje te nuttigen. Alle behandelingen waren super, het B&B is super netjes. Heb totaal geen behoefte gehad aan tv of boek, gewoon lekker met je lijf. Super leuke omgeving om te wandelen met het geluk van het lekkere weer. Yoga lessen zijn een aanrader. Ik besef dat je dit thuis prima voort kunt zetten. Met frisse moed en 'toet' weer naar huis.
Laura
16:52 10-11-2014
Inderdaad "veel comfort voor minder geld" vorig jaar elders een sapvastenkuur gedaan in Nederland en ik was alle dagen zeer chagrijnig, het thuisfront vreesde al voor mijn thuiskomst nu. Maar nu 3 heerlijke dagen achter de rug, geen enkele moeite gehad met de sapjes. Ze waren allemaal heerlijk. Het programma is goed gevuld met actieve onderdelen en ontspanningsbehandelingen en daarom geen tijd om over eten na te denken. Als ik geweten had dat het me zo goed zou bevallen was ik toch graag 5 dagen gebleven, maar nu heb ik een reden om terug te komen en ik stuur hier zeker mensen op af. Dit is een echte aanrader voor een ieder die zowel lichamelijk als geestelijk even helemaal tot rust wil komen en herboren huiswaarts wil keren. Ik heb al een smiley naar huis gestuurd dat ze zich nergens druk over hoeven te maken, ik voel me fantastisch! Ook de klysma's gingen perfect en luchten erg op, gaven een schoon gevoel. Dat was vorig jaar echt vreselijk ik kon er niet mee overweg en heb het toen weggegooid kosten me toen € 75,- en nu meer € 30,- en ook nog eens veel prettiger in gebruik mede door de 7x7 thee die mijn darmen kalmeerde. De flowles was heel inspirerend Anneloes, ik hoop dat je zo door gaat, het was een genot om hier te zijn en ons zie je zeker weer terug! (want mijn man vond het vorig jaar niets maar als hij dit van me verneemt gaat hij de volgende keer zeker weer mee). Een andere slaapplek vanwege overboeking maar prima opgelost, bedankt en ook bedankt voor het leuke afscheidscadeautje, super! Tot ziens.
Erica uit Poortugaal
14:30 02-10-2014
Drie zalige ontspannen dagen achter de rug. Ik heb me hier heerlijk in de watten laten leggen. Behandelingen zijn top en sapjes lekker. Ook de wandelingen vond ik heerlijk. Verder als een roos geslapen in het Bed & Breakfast. Goede en gezellige begeleiding met ook een leuk team.
Nathalie uit Lichtaart
14:25 02-10-2014
Na een stressvolle periode vol moeilijke keuzes en aan het begin van een nieuwe uitdagende carrière, had ik een enorme nood aan tijd voor mezelf. Enkele onverwachte kilo's erbij zorgden ervoor dat ik de knoop doorhakte om aan een 3-daagse sapkuur te beginnen. En wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. 3 dagen pure verwennerij! Wat heb ik genoten! De sapjes smaakte me (tot mijn eigen verbazing) bijna allemaal en die dagen zonder vast voedsel vallen best mee. Ze zijn hier dan ook constant met je bezig. Bedankt aan Anneloes, die me heeft doen vergeten dat ik hier helemaal op men eentje ben, aan de meiden voor de super behandelingen en ook Dorie voor de goede raad die ik zeker ga meenemen. Bij Torso Finis is klant absoluut koning! :) Ik vertrek terug naar België met een leeg, relaxed hoofd en een reine snoet & lichaam. Klaar voor een nieuwe start!
Doreen uit Heemstede & Margot uit Haarlem
10:00 19-08-2014
Ons eerste sapkuur ondergingen we elf jaar geleden. En nu na zoveel jaren kwamen we bij Anneloes. We hadden niet veel verwachtingen, maar dus wel een eerdere ervaring. Anneloes heeft ons verrast met een intensief, zorgzaam en fijn programma.

Wat opvalt is:
- De heel persoonlijke aandacht van Anneloes
- De goede keuze van B&B
- Super sappen, stijlvol en aantrekkelijk gepresenteerd
- Heerlijke badjas, genoeg handdoeken; lekkere douches; zalige sloffen; leuk lunchpakket
- Een keur aan voor ons nieuwe behandelingen
- We voelen ons beslist geen klant, maar gast
- Fijne yoga-lessen

Heel veel tops en een kleine tip:
- We wensen jou, Anneloes, dat de meiden een voorbeeld nemen aan jouw inzet, zorgvuldig en klasse!
Heel veel dank!