Torso Foodie Challenge

"Het is nooit te laat om te starten met een gezonde leefstijl"

Ik was de 50 al gepaseerd toen ik starte met deze;
Torso Foodie Challenge.

En ik voel me nu slanker, vitaler en energieker als voor mijn vijftig!
En in nog geen 4 weken tijd een confectie maat kleiner :-)

Torso Foodie Challenge

Maak voeding een prioriteit met Torso Foodie Challenge!

           Wat houd de Torso Foodie Challenge in?

 • Simpel weg ga je lekker en gezond eten
 • Restart bied je vier weken begeleiding naar een gezonde leefstijl
 • De Torso Foodie Challenge is een leefstijl, geen dieet
 • Je krijgt ook de, mogelijkheid te kiezen tussen pakketten met voeding incl. sport (voor ultiem resultaat) of excl. sport


  Wat zijn de Resultaten?
 • Je verliest vet op een gezonde manier
 • Je krijgt meer spiermassa
 • Je krijgt meer energie
 • Je geniet meer van koken en eten
 • Het bevordert je gezondheid en werkt preventief tegen ziektes

Ben je geïntereseerd in begeleiding naar deze gezonde en lekkere manier van leven?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatie gesprek. Je kunt jouw afspraak per e-mail aanvragen onder vermelding Torso Foodie Challange.
Je kunt deze Torso Foodie Challenge ook online volgen zonder fysieke consulten, deze consulten worden dan in mindering gebracht.

Ik zie er naar uit om je te begeleiden naar een mooiere en gezondere versie van jezelf!

 

Referenties

Marijke
16:47 04-06-2020
Helaas heb ik geen weegschaal maar ik merk zelf wel dat eindelijk mijn buikje aan het afnemen is. Had niet gedacht dat me dat nog ooit zou gaan lukken. En zeker niet al in een week tijd merk ik dat mijn broek veel losser zit. Wat jammer dat ik hier nooit eerder van geweten heb?! Ik raad iedreen aan om vandaag nog te starten. Belachelijk dat we ons jaren wijs hebben laten maken dat die schijf van 5 gezond zou moeten zijn. Ik had het boek in 2 uurtjes gelezen en was helemaal overtuigd van deze leefwijze. Thanks Marijke x
Chantal
16:46 04-06-2020
Hey hier Chantal, ik wou je even laten weten dat ik reuze enthousiast ben. Het is wel even schakelen maar het wend snel. Voor de mannen in mijn gezin vul ik het een beetje aan. Maar ook zij hebben voldoende gegeten en vinden tot nog toe alles lekker. Ik denk dat we deze leefstijl wel aan kunnen houden. Zulk ontbijt met eieren en spek zijn ze niet gewend van mij dus dat gaat helemaal goed komen zeggen ze. En ook zij kunnen wel wat kilootjes missen. Alleen voor het sporten kan ik ze niet overtuigen dat doen ze al genoeg zeggen ze :-( Maar ik vind de HITTraingen verslavend!
Annemarie
16:45 04-06-2020
Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels over deze Torso Foodie Challange Anneloes. Weer een nieuw dieet dacht ik? Want ik heb echt al van alles geprobeerd. En steeds is het weer afzien, honger lijden, en daardoor weer terug vallen in mijn oude patroon. Maar ik kan bevestigen dat deze Challange geen dieet is! Ik heb heerlijk gegeten en heb na de maaltijden ook een voldaan gevoel waardoor ik totaal geen behoefte heb aan tussendoortjes (ook geen slechte:-)
Ben in de afgelopen 7 dagen ruim 1,5 kg vetpercentage afgenomen, NEE geen vocht. Vaak verlies ik bij een dieet wel meer gewicht maar dan is het voornamelijk vocht. Ook mijn spiermassa is dankzij jou HITTraingen niet afgenomen. En ondanks ik vanuit thuis werk heb ik niet meer tijd dan normaal, maar 20 min. per keer is makkelijk 3 maal in de week te doen. Dus super blij en ik ga zeker door naar week 3 en 4. Ben benieuwd welke recepten daar weer in zitten. Ik ben geen keukenprinses dus als ik het kan bereiden kan iedereen het, geloof me! Groet Annemarie
Anette
16:43 04-06-2020
Hallo Anneloes, Inmiddels 2 weken verder en buiten dat mijn zwembandje al aan het slinken is voel ik me ook veel beter en heb meer energie. Wellicht dat het mede door de HITTrainingen komt. Maar ik vind ze fijn om te doen vooral omdat ze lekker kort zijn. Ik hebben zelden zoveel gegeten als de afgelopen weken, en begrijp nu eindelijk dat lijnen door niet of nauwelijks te eten de oplossing niet is voor langer termijn. Dit kan ik volhouden tot ik een ons weeg bij wijze van spreken (grapje). Ik zie al uit naar de recepten voor volgende week! Liefs Anette.
Stefan
16:41 04-06-2020
Anneloes, zoals je weet ben ik een trouwe Paleo fan, maar ook ik ben weer even gestart met jouw Challenge. Ik had even weer een reset nodig en dan is het makkelijker om even back to de base te gaan. En ik wil er ook graag enkele kilootjes af. Omdat sapvasten nu nog even niet bij Restart kan is dit voor mij een goed alternatief om even wat gewicht te verliezen. Maar zo gauw als je opstart bent, kom ik weer voor een sapvasten -kuurtje. Stuur je me toch ook de filmpjes even van de HITTraningen, want dat motiveert me toch beter om voldoende te bewegen. Vriendelijke groet Stefan.