5 daagse sapvasten vakantie

Een 5 daagse midweek sapvasten vakantie bij RESTART begint op maandag om 13:30 uur en eindigt op vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. (tot 11:00 uur kun je uitchecken bij het hotel).

Direct reserveren

Reserveer direct een volledig verzorgde 5 daagse sapvasten vakantie bij RESTART Rethink your lifestyle Detox Mindset Healt Energie, in een heerlijke verblijfsaccommodatie! Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf.

Volledig verzorgde 5 daagse sapvasten vakantie

Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Om zo min mogelijk aan eten te denken bieden wij een gevarieerd programma met een goede mix van beweging en ontspanning. Uiteraard kun je de tijd ook gebruiken om uit te rusten, gebruik te maken van behandelingen of lekker niets doen. RESTART bied deze twee verschillende sapkuur-arrangementen aan, het Basic arrangement waarin je meer rust en eigentijd kunt invullen en het Basic + arrangement waaraan je ondersteunende en wellness behandelingen kunt toevoegen.

Onze sapkuur-arrangementen voor 5 dagen bestaan uit:

5 dagen sapkuur Basic   Basic +  
Intake, Tussen en Eind Analyse met therapeute 3   3  
Begeleiding van therapeute dagelijks   dagelijks  
Overnachtingen in Luxe hotelkamer met airco 4   4  
Budwig papje om vasten te breken 1   1  
Verse slow juice sappen en shotjes 12/8   12/8  
Diversen kruiden theeën en Detox thee onbeperkt   onbeperkt  
Berkey water (gefilterd water 99,99%) onbeperkt   onbeperkt  
Elke dag schone handdoeken op de kamer dagelijks   dagelijks  
Eigen toilet, douche en ligbad dagelijks   dagelijks  
Zelfstandige (stilte) wandelingen  dagelijks   dagelijks  
Rust lever pakking  3   3  
Sauna gebruik dagelijks   dagelijks  
Zwem en bubbel -bad dagelijks   dagelijks  
Fitness gebruik dagelijks   dagelijks  
Easy yoga - QiGong - TRE naar wens 3   3  
Analyse pH BMI Bldr Glucose (ketose naar wens)  2   2  
Dermotherapie     + 54,-  
Hot -stone of Soap scrub lichaamsmassage     + 85,-  
Body -scrub of (Algen) Body -pakking      + 38,-  
Omega detox      +  32,-  
Universal Contour Wrap      + 119,-  
Basic Sapkuur excl. Hotel overnachtingen 620   620 +   
4 Hotel overnachtingen incl. toeristen belasting  399   399   

Klik hier naar de beschikbaarheidspagina, voor datums en meer prijzen.

Deze Basic sapkuur-arrangementen zijn naar wens uit te breiden naar een Basic + arrangement met ondersteunende fysieke behandel en belevingen, klik voor meer uitleg op de desbetreffende behandeling of kijk voor meer aanbod verder op de website. Dit graag vermelden bij de reservering, anders maakt je kans dat er geen ruimte meer is voor deze heerlijke belevingen.

Vergeet niet dat je verblijft in een super luxe heerlijke tweepersoons hotel kamer, met eigen sanitaire ruimte met toilet, douche en een heerlijk ligbad. Alles onder een dak; zwem en bubbelbad, sauna’s, sportaccommodatie met fitness en groepslessen. Mijn praktijk en salons bevinden zich op de sportlocatie. Dus je kunt vanuit je hotelkamer in badjas of sportkleding overal naar toe zonder naar buiten te hoeven.

Inbegrepen zijn dus ook de -begin -tussen en eindconsulten (samen 30 min).
In het Intake consult zit een analyse van; BMI meting- gewicht, vocht, en vet afname, urine pH meting, bloeddruk meting, temperatuur meting, tongdiagnose, glucose meting van het bloed, en wenselijk tegen een kleine vergoeding een Ketonen meting via het bloed. Halverwege de kuur wordt een BMI en pH meting gedaan. En aan het eind van de kuur wordt een slotconsult met nameting gegeven.

Inbegrepen is ook het Voedingsconsult (circa 55 min.)
Tijdens het voedingsconsult worden meerdere mogelijkheden besproken, waarbij altijd een passend advies voor jouw situatie.

Inbegrepen zijn ook de (Easy) yoga, TRE, en Qi Gong lessen.
En uiteraard alle groepslessen van de sportaccommodatie.

Easy Yoga; De yoga -asana’s poses helpen mede de organen in het lichaam te ontdoen van gifstoffen. In de ademhaling sessie gaan we leren hoe we afvalstoffen via de longen kunnen verwijderen en ons meer Chi -energie kunnen toe-eigenen.  

Geheel vrijblijvend kun je deelnemen aan de; TRE, Tension Realeasing Exercises; Een revolutionaire nieuwe techniek om zélf stress en diepe chronische spanning los te laten. Het lichaam herstelt zichzelf naar een innerlijk gevoel van rust en kalmte.

En deelnemen aan een Qi Gong les; Qigong geeft je ontspanning en tegelijkertijd energie. Qigong staat van oudsher in dienst van het voorkomen en behandelen van ziekten, het behouden en verbeteren van de gezondheid, het vertragen van het verouderingsproces en het verlengen van het leven. Daarom is het ook mogelijk om er therapeutisch mee te werken.

Verblijf tijdens je sapkuur vakantie in Nederland (Asten)

Je verblijft in Hotel NOBIS in Asten, een schitterend Hotel waar heerlijke ruimtes zijn om samen of alleen te vertoeven. In de winteravonden kun je terecht bij de openhaart in de longe van je Hotel en in de zomer heerlijk buiten in de patio bij het water, of rustig in je eigen kamer die voor jou gereseveerd is, het is all inclusive. Als Hotelgast van Restart mag je onbeperkt gebruik maken van de sauna, zwem en bubbelbad en sportfacciliteiten, groepslessen en yoga. Meer informatie over het Hotel en impressie vindt je via de volgende link; NOBIS

3 Sapvastenkuur recepten per dag

Tijdens de sapvasten vakantie worden op de volle dagen 3 momenten per dag sapjes genuttigd waarvan 1 een soepje is met naar wens tussendoor 2 shotjes. ’s Ochtends nemen we bij het eerste sapkuur recept het programma van de dag door. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten en wellness behandelingen. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te rusten, lezen en te mediteren.

Dagindeling 5 daagse sapvasten vakantie

Het programma verschilt per dag en is facultatief, dus je kunt ook je eigen plan trekken. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf.

Wellness en Beauty arrangementen tijdens een sapvasten vakantie

Je kunt in hetzelfde complex ook gebruik maken van diverse detox ondersteunende en wellness behandelingen. Of een detox gelaatstreatment en of huidverjonging voor het gelaat. Wil je zeker zijn van deze detox en heerlijke wellness behandelingen reserveer deze dan vooraf.

Persoonlijke begeleiding bij uw sapkuur van 5 dagen

De gehele week is je therapeute, detox coach, voedingsdeskundige, yoga docent en begeleidster je steun en toeverlaat.

Maatwerk en persoonlijke sapvastenkuur recepten

Er is ook ruimte voor alternatieven in uw programma. Een greep uit de opties: zijn detox, wellness en beauty behandelingen, maar ook culturele uitstapjes b.v. Klokken musea. Liever iets sportiefs? Golfen op landgoed De Swinkelse, fietsenverhuur, of iets anders? Het is allemaal mogelijk.
Daarnaast kunnen wij allergiën persoonlijk afgestemde sapvastenkuur recepten voor jou samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Betaling Sap -vasten detox kuur

  • Let op je aanmelding is pas definitief wanneer we je betaling over de Detox kuur hebben ontvangen. Zolang geen betaling heeft plaats gevonden staat de plaats nog als beschikbaar op de website en kan door anderen geboekt worden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk het inschrijfformulier retour stuurt zodat ik de factuur kan toesturen om je na betaling je boeking te bevestigen.
  • Extra behandelingen tijdens de kuur kunnen alleen gegarandeerd worden als deze vooraf gereserveerd zijn.
  • Producten zoals b.v. een klysma (darmspoeling zitten niet bij de kuur inbegrepen) overigens wel beschikbaar en zeker aan te raden.
  • De behandelingen en producten worden aan het einde van de Detox kuur afgerekend.

Je sapkuur vakantie annuleren

  • Als je tot vier weken voor je afspraak moet annuleren dan ontvang je nog 50% van het betaalde bedrag terug.
  • Als je na deze periode (1 tot 4 weken voor uw afspraak) nog moet annuleren dan krijg je 25% van het betaalde bedrag terug.
  • Je mag dan per uitzondering wel de sapkuur aan een ander doorgeven.
  • Je mag tot twee weken voor je afspraak kosteloos de datum nog wijzigen.

    Bekijk hier het verhaal over sapkuren bij RESTART van redactrice Margie Rhemrev

 

Direct reserveren »

Referenties

Annet
14:41 13-07-2024
Dankjewel Anneloes,
Dit midweek vasten was een groot cadeau. Ik heb veel genoten van het uitpakken ervan, van je deskundigheid, passie en fantastische massages.
Je restart heeft precies gebracht wat ik nodig had; een reset in lichaam en geest. Daar ben ik dankbaar voor.
Mijn lieve medegast deelde de overtuiging, dat dankbaarheid een mooie energie geeft, die meer dankbaarheden aantrekt en creëert.
Heb het goed!
Annet, uit Amsterdam.
Ellen
19:26 21-06-2024
Lieve Anneloes,
Bedankt voor deze sapvasten vakantie!
Dit is mijn eerste keer en het is super goed bevallen.
Ik ben heerlijk tot rust gekomen en ik heb een nieuwe gezonde start kunnen maken.
Bedankt voor de goede begeleiding en informatie, ik heb ontzettend veel geleerd.
Tot ziens en veel geluk gewenst.
Liefs Ellen, uit Uden.
Hens
20:17 03-05-2024
Lieve Anneloes,
Hartelijk dank voor je professionele en zorgzame begeleiding tijdens mijn 5 dgs sapvastenkuur. Ook de TRE en QiGong vond ik erg prettig. Veel geleerd over voeding en alles is makkelijk terug te lezen in jouw overzichtelijke map.
Liefs Hens, uit Amsterdam.
Ridwan
20:06 03-05-2024
Beste Anneloes,
Ik had een maand geleden ineens besloten om lekker een weekje er tussenuit te gaan en aan mijzelf te gaan werken ver van alle drukte en hectiek in mijn leven. Hierbij stuiten ik op jouw vastenkuur en wellness praktijk. Ik wil je heel graag bedanken voor de fijne begeleiding van begin tot eind. Ik heb de 5 -daagse sapvasten kuur gedaan en de Lever -gal reiniging. De sapvasten kuur verliep heel goed en had haast geen last van honger of andere bijwerkingen.
Ik vond de sapjes heel lekker en de soepjes tussen de middag door waren heerlijk. Ik heb veel van je geleerd en zal dit zeker meenemen als ik weer naar huis ga. De Lever -gal reiniging was best uitdagend door de misselijkheid en het slecht slapen maar zodra ik opgeknapt was voelde ik me gelijk een stuk lichter en uitgerust. Anderen konden het gelijk aan mijn gezicht zien wat alweer bewijst dat het goed werkt. Al met al was het een heerlijke, rustgevende en fijne week om weer lekker te resetten. Hotel en de faciliteiten waren super en jouw behandelingen erbij als een kers op de taart.
Super bedankt nogmaals voor je wijsheid, proffesionele begeleiding en warme sprankelende open persoonlijkheid.
Ik hoop zeker tot ooit weer.
Met veel liefs, Riri uit Den Haag.
Rozemarijn
11:45 12-04-2024
Tips en Tops
Je enthousiasme
Het doordachte programma
Informatie bundelen, je zoekt je suf
Veel vrije tijd
Excursie naar de klokkenmakerij (via je man)
Sapjes en soepjes, miso
Luxe Hotel + faciliteiten
Stoomcabine was helaas stuk
ligging Hotel is weinig inspirerend

Lieve groet, Rozemarijn uit Amersfoort.
Tobias & Andrea
11:37 12-04-2024
Bedankt voor een plesante manier om te vasten.
Tot volgende keer,
Tobias & Andrea, uit Brasschaat België.
Ingrid
20:46 29-03-2024
Lieve Anneloes, dank voor je begeleiding en je fijne lessen in de zaal. Vooral TRE vond ik fantastisch en ga ik zeker mee verder. Natuurlijk ook met gezond eten en rustig eten. Voor mij was dat wel lastig omdat ik vaak enorme honger ervaar.
Ik voel mij veel relaxter en lichter. ook al ben ik nauwelijks afgevallen.
Hotelkamer was fijn evenals een zwembad en sauna in het hotel.

Liefs Ingrid, uit Alkmaar.
Thomas & Bieke
20:28 29-03-2024
Beste Anneloes,
Een eerste vasten - ervaring voor ons.
Bedankt voor de deskundige en professionele begeleiding, maar vooral ook om de juiste spirit helpen te bewaren (want ondanks uitgebalanceerd dieet en programma, blijft het toch zwaar). Tussendoor een mooie ervaring beleven via één van de aangeboden behandelingen helpt zeker ook om van deze week geen 'strafkamp' te maken maar een aangename ervaring.
Het voedingsadvies (eerlijk en deskundig) Zullen we maximaal opvolgen thuis, alhoewel we een mooi stukje vlees niet zullen laten. Maar we zullen dit nog meer waarderen. En inbedden in een gezondere levensstijl waarvan jij (mee) de bouwstenen hebt aangereikt. TRE oefening blijven we doen. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring!
Thomas & Bieke, uit Ternat- België.
Vera
14:02 12-03-2024
Lieve Loes,

Voor de vijfde keer alweer een midweek bij je geweest.
Zo goed bevalt het dus. Ik voel me heerlijk, en heb eerlijk gezegd nog weinig zin om naar huis te gaan.
Maar ik moet uit mijn coconnetje komen, en het normale leven weer gaan beleven.
Bedankt weer voor alles, en tot volgend jaar.

Liefs Vera, uit Zwolle.
Vera
12:39 08-03-2024
Lieve Loes,
Voor de vijfde keer alweer een midweek bij je geweest!
Zo goed bevalt het dus. Ik voel me heerlijk, en heb eerlijk gezegd nog weinig zin om naar huis te gaan.
Maar ik moet uit mijn coconnetje komen, en het normale leven weer gaan beleven.
Bedankt weer voor alles en tot volgend jaar.
Liefs Vera, uit Zwolle.
Ria
12:32 08-03-2024
Hoi Lieve Anneloes,
Wat een heerlijke week was het.
Dank voor je lieve en professionele begeleiding!
Ga weer als herboren naar huis.
Liefs
Ria, uit Alkmaar.
Aurora en Nina
11:40 23-02-2024
Lieve Anneloes,

Afgelopen week samen met mijn dochter, voor het eerst een sapvasten kuur gedaan.
We vonden het een hele ervaring!!
Zelf vond ik het makkelijk vol te houden, sapjes, soep en smoothie allemaal lekker. Alleen het bitterzout en sole waren afzien. Helaas niet veel afgevallen, maar met de voedingsadviezen gaat dit vast wel goed komen.
Nina heeft de week als zwaar ervaren, lust helaas weinig. Ook zij ziet het positief in vanwege de voedingsadviezen en ze heeft er dan ook veel van geleerd;)
Liefs Aurora en Nina, uit Amstelveen.
Marianne
15:34 02-02-2024
Anneloes, hartelijk dank voor de professionele begeleiding en behandelingen tijdens de detox week. Ik ben onder de indruk van je enorme kennis en passie voor alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft.
Voor mij is dit een restart na een heftige periode om beter in mijn lijf te zitten met meer energie en de start voor een slanker lichaam.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Lieve groet, Marianne uit Amersfoort.
Lubbartha
15:29 02-02-2024
Lieve Anneloes,

Het idee om bij jou uit te rusten en te detoxen was een van de beste van het laatste jaar. De behandelingen die je me gaf waren super; je bent zóóó professioneel! Het vasten viel mee en alles smaakte heerlijk.
Heel veel dank ook voor alle goede raad en informatie.
Liefs Lubbartha, uit Doesburg.
Mariska
11:48 12-01-2024
Lieve Anneloes,

Mijn 1ste sapkuur!!
Ik heb ontzettend genotenvan een mid-week "me-time"....
Het vasten ging me goed af: geen hongergevoel, de behandelingen waren heerlijk en de faciliteiten van het hotel (èn het lekkere winterse weer) maakten het af.
Bedankt voor je begeleiding en kennis!!

Grotjes Mariska, uit Koog a/d Zaan.
Michelle
11:43 12-01-2024
Lieve Anneloes,

Ontzettend bedankt voor de fijne week!
Ik ben helemaal tot rust gekomen en heb eindelijk weer eens een paar nachten kunnen slapen.
Dit was voor mij de eerste keer sapkuren, maar het viel me ontzettend mee. Helemaal geen honger gehad.
Dank voor alle tips en trics.
Ik heb het gevoel weer een fittere start te hebben gemaakt.

Groetjes Michelle, uit Leiden.
Karin
12:25 08-12-2023
Lieve Anneloes

Het was voor mij een hele fijne week. Daar mijn lichaam al vertrouwd is met vasten, had ik geen klachten en kon ik genieten van het niets doen. Alhoewel ik moest wennen aan zelf klysma's zetten en tijd nodig had om alle informatie die je geeft tot mij te nemen. Maar heel fijn om die wel te hebben.
Verder vond ik het super fijn en luxe om alleen te zijn en dus gewoon een privé begeleiding te hebben. Daarbij vind ik je heel aardig en je hebt een fijne en open energie. Je bent gedreven in je vak en je voelt jou passie ervoor.
Jouw massages waren heerlijk en heb ik super van genoten. Kortom heb ik een hele fijne week gehad samen met jou :-)
Ik ga je op de hoogte houden van mijn vasten en -halfvasten proces en verder.......
Liefs Karin, uit Tilburg.
Caroline
17:14 20-11-2023
Lieve Anneloes,

Genoten van alle behandelingen en jou zorg. Alles tot letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes verzorgd. Je denkt werkelijk overal aan en niets ontgaat je. Dank je wel.
Ik heb mij door de sapjes en soepjes heengeslagen en jij door alle hoestaanvallen. Dappere vrouw.
Dank nogmaals voor de fijne dagen waarin ook zeker de aanwezigheid van Annelies veel goeds heeft gedaan.
Caroline X , uit Sint Job in 't Goor.
Ellen
13:24 27-10-2023
Leuke midweek gehad, geen hoofdpijn, geen honger! Fijne groep.
Lekkere behandelingen. Hotel is erg fijn!
Ellen, uit Almere.
Martha
10:28 06-10-2023
Mijn eerste detox kuur

Beste Anneloes,
Uit het niks heb ik besloten een detox kuur te volgen voor 5 dagen. Als ik iets wil, dan ga ik ervoor. Ik wilde niet naar het buitenland. En kwam jouw website tegen op internet. Gelezen en zag de dagen dat ik het wilde doen nog beschikbaar was. Jouw gelijk gemaild en voelde me gelijk vertrouwd.

Ik ben alleen gekomen, maar voelde geen een moment alleen. Zoveel tijd, liefde en aandacht gaf jij mij.
De sapjes en soepjes waren heerlijk. Een 10+. Ik kom zeker weer terug.
Zal je ook aan ieder die een detox kuur wilt doen aanbevelen.
Dank je wel voor de gezelligheid en al de informatie voor een goede RESTART!!!

Ga zo door..... Martha, uit Schiedam.
Christel
16:01 13-09-2023
Goedemorgen Anneloes,

even een kleine update van mijn kant, omdat ik veel aan mijn detoxweek met jou denk.
Ik wil je laten weten dat ik inmiddels 10 kilo kwijt ben! En dat niet alleen....ik zit veel beter in mijn vel sinds ik anders ben gaan eten.
Zoooo blij dat ik deze stap vorig jaar heb genomen en dat je me hierbij hebt geholpen.

Ik wil je nogmaals erg bedanken voor wat je teweeg gebracht hebt 🙂

Groetjes,

Christel uit Driebruggen.
Mariechelle
15:04 14-07-2023
Lieve Anneloes,

Wat een fijne midweek was dit!
Toen ik maandag middag aankwam was ik iemand met weinig energie, slaaptekort en weer lange tijd van het 'gezonde leefstijl' pad geraakt. Dit is 180 graden gedraaid.
Rust vinden was mijn hoofddoel en dat heb ik hier dubbel en dik mogen ervaren!
Ik heb genoten van jouw kennis & kunde en wil deze graag thuis met mijn gezin delen en voortzetten.
Bedankt Anneloes van sapjes brengen, Yoga & TRE lessen tot aan de heerlijke hotstone massage (dikke aanrader :-)
Ook jouw frisse kijk op aardse zaken maakte het een thuis voor mij.
Het ga je goed en mocht je weer bij de Overste hof zijn of in de buurt mag je zeker appen voor een lekker stukje Limburgse vlaai. Op z'n Kirchroadsje dialect;
Adieë wa!
-x- Mariechelle, uit Heerlen.
Dorine
17:49 26-06-2023
Bedankt Anneloes, voor je goede zorgen.
Fijn dat bij deze kuur veel ruimte voor jezelf is. Ook heerlijk dat de hotelkamer zo ruim is en veel mogelijkheden geeft om op jezelf te zijn.
Je bent betrokken en geeft veel informatie. Voor mij af en toe teveel zodat ik door de bomen het bos niet meer zie, maar omdat alles ook op papier staat kan ik thuis alles nalezen.
X Dorine, uit Burgh Haamstede.
Kristy
12:55 26-05-2023
Het was een unieke ervaring, en de sapjes en soepjes waren heerlijk. Ook heb ik genoten van de behandelingen.
hopelijk kan ik het gezond eten lang volhouden :-)

Kristy uit Eindhoven.
Joanne en Eugenie
12:52 26-05-2023
Beste Anneloes,

Bedankt voor alle goede zorgen
We hebben genoten van de sapjes en de soepjes en de interessante groepslessen.

Liefs, Joanne uit Oegstgeest en Eugenie uit Lisse.
Thera
11:11 28-04-2023
Dank je wel, lieve Anneloes. Ik heb honger gehad, gelachen, gedroomd van patat met satésaus en kroketten, maar dankzij jouw heerlijke behandelingen hield ik het vol!
Ik heb fijne recepten mee voor thuis.
Veel liefs voor jou en je familie,
Thera xxx uit Haarlem.
Karin
10:26 22-04-2023
Lieve Anneloes,

Het was weer heel prettig.
Heerlijk tot rust gekomen.
En zoals altijd kan ik lekker m'n eigen ding doen.

Heerlijk!

Liefs Karin, uit Nieuwegein.
Vera
10:23 22-04-2023
Lieve Anneloes,
Wat een heerlijk midweekje weer. Ik heb genoten van de plek, de wandelingen, de sapjes en van jou. En natuurlijk van mijn nieuwe aankopen.

Dank je wel en tot volgend jaar.

Liefs Vera, uit Zwolle.
Trudy
10:16 22-04-2023
Lieve Anneloes,
Wat was het fijn de afgelopen dagen.
De Yoga, TRE, en de behandelingen waren heerlijk.
Dank voor de goede zorgen en tot ziens.
Lieve groet, Trudy uit Heemskerk.
Anke
13:51 06-04-2023
Lieve Anneloes,
Dank je wel voor jouw liefdevolle, zorgzame en professionele begeleiding bij mijn eerste detox-sap-kuur!
Ik heb genoten en voel mij geweldig!
En heb ook veel van je geleerd.
Het was in alle opzichten een groot geschenk.
Waar ik heel dankbaar voor ben.

Ik kom terug! Namasté, Anke uit Almere.
Esthér
13:47 06-04-2023
Anneloes, Bedankt voor je goede zorg en puurheid!

Ik voel me vertrouwd en ontspannen in mijn lijf.
Ik heb genoten!

Dikke knuffel Esthér, uit Dordrecht.
Annet
13:07 17-03-2023
Lieve Anneloes,

Heel erg bedankt voor alles. Ik kwam hier met veel pijn en dit is gelukkig stukken minder geworden. Ik voel me frisser en energieker. Het heeft me echt goed gedaan.
Liefs Annet, uit Oostelbeers

P.s. de behandelingen waren heerlijk.
Stacey
13:03 17-03-2023
Anneloes,

In het begin moest ik even wennen.
Met heel veel stress en erg moe kwam ik hier aan. Na de dagen ben ik weer fris en fruitig

Een bijzondere ervaring. Dank daarvoor.
Stacey, uit Groet.
Rik & Aleid
13:36 24-02-2023
Lieve Anneloes,
We hadden een heerlijk rustige week!
Bedankt voor al je verhalen, tips en delen van je kennis.
We gaan zeker met een andere mindset weer naar huis. Heel fijn om meegemaakt te hebben.

Rik & Aleid, uit Broek in Waterland
Heidi
13:28 24-02-2023
Lieve Anneloes,

De knop is weer om!
Ik voel me herboren. Fijne plek ook.
Dank voor je adviezen & tips.
Ik ga zeker wat veranderen. Zoals jij zegt, beetje aanpassen van je levensstijl kan al heel veel opleveren.

Tot een volgende keer!
Heidx, uit Vinkenveen.
Alette
13:17 03-02-2023
Dank je wel Anneloes, fijne dagen met afwisseling, goede behandelingen en heerlijke sapjes.
Om terug voor te komen!
Alette, uit Brummen.
Aleksandra
12:34 13-01-2023
Lieve Anneloes,
Van geweldig tot overweldigend en terug!
Mijn eerste detox sapkuur was een rollercoaster van gevoelens en gemoedstoestanden, jeetje!
Ik ben erg blij dat je mij hier goed doorheen hebt geholpen, jouw passie voor deze levensfilosofie is aanwezig, je bent een topper voor je klanten! Dankjewel voor de goede zorg! Of ik nog een keer terug kom? Nou ik weet niet wat de bloeddrukmeter, omega detox voetenbad, de elektriciteitschakelaar etc. daarvan vinden.....:-) Haha

Liefs en carpe diem
Aleksandra, uit Ouderkerk aan de Amstel
Maaike
12:24 13-01-2023
Lieve Anneloes,

Wat een unieke ervaring!
Bedankt voor je warme en persoonlijke begeleiding!
Liefs Maaike, uit Den Haag.
Ellen
12:22 13-01-2023
Top, in alle opzichten.
Anneloes Super bedankt !
Groetjes Ellen, uit Delft.

PS: graag tot de volgende keer
Sylvia
17:02 23-12-2022
Beste Anneloes,
Dank voor de goede zorgen & passie.
De behandelingen een weldaad en de lessen lichaamswerk soms zelfs een eye-opener.
Thanks Sylvia, uit Oegstgeest.
Edith
16:58 23-12-2022
Lieve Anneloes,

Veel dank voor de zeer professionele begeleiding, fantastisch, zo overtuigend!

Ja wij waren een goed team, vond ik, en zeker met jou erbij!
Ik wens jou en jouw familie een warme kerst en zeker een positief begin!
Ook dank voor de mooie locatie!
Een warme en gezonde omhelzing.
Edith, uit Amsterdam.
Nellie
16:52 23-12-2022
Lieve Anneloes,

Ik wil mijn ervaring in eenmaal omschrijven:
Ik voel een herhaal week aankomen.
Dank voor de goede zorgen.
Lieve groet met grote zwierige zwaai
Nellie, uit Bergen.
Gerard & Britt Kellerman
17:01 17-11-2022
Lieve Anneloes,

Een Sappenkuur is natuurlijk nooit "Brabants Bourgondisch"!

En toch hebben wij genoten van deze dagen hier.

Jouw professionele begeleiding, de perfecte sappen en soepen en de bijzondere behandelingen maakten dat wij weer als herboren huiswaarts gingen.

Dank voor jouw goede zorgen en betrokkenheid.

Liefs en een grote groet,
Gerard & Britt Kellerman, uit Amsterdam.
Anne Britt
11:57 02-10-2022
Anneloes

Heel hartelijk dank voor de fantastische begeleiding. Wat een vriendelijk en warm mens ben jij en wat beschik je over veel kennis en ervaring. Bedankt voor alles wat je hebt willen delen en wat ik van je heb geleerd. Vooral de meditatie oefeningen vond ik fijn. En wat een overheerlijke soepjes elke dag: mijn hoogte puntjes elke dag.
Graag tot ziens!
Hartelijke groet Anne Britt, uit Utrecht.
Diana
11:48 02-10-2022
Lieve Anneloes,

Ik kwam hier maandag te laat aan vol met stress en kringen onder de ogen. Voor mijn gevoel stapte ik in een ruimte van kalmte en vriendelijkheid.
Wat ben ik blij dat ik deze sapvasten kuur bij jouw geboekt heb. Veel geleerd, weer in contact met lichaam en geest. Jouw jarenlange ervaring & expertise die je up to date houd is een feestje om te mogen ervaren.
Bedankt & graag tot ziens.
Lieve groet Diana :-) uit s'Gravenzande
Igor
15:09 21-09-2022
Hallo Anneloes,
Ik ben thuis minder lang doorgegaan met het vasten dan de bedoeling was. Ik miste toch de fijne setting van je kuuroord en de steun van jou en de mensen die ook aan het vasten waren. Psychologisch gezien heeft het extra bewegen mij ook veel gebracht tijdens het kuren. Ook fysiek heb ik echt grote sprongen gemaakt.

Verder probeer ik wel een nieuwe voedingsstijl te hanteren. Ik heb gisteren voor het eerst weer brood gegeten (speltbrood). Ik voel heel duidelijk dat ik extreem moe word van brood vanwege de tarwe en de gluten die erin zitten. Ook zijn mijn darmen dan veel onrustiger. Mijn darmen kunnen echt niet veel meer hebben.
Ik ben lid geworden van de groentetassen van een biologische supermarkt. Eigenlijk worden hele maaltijden samengesteld, die je dan volgens opdracht moet koken. Dit gaat vooralsnog redelijk goed.

Ik moet wel zeggen dat ik misschien meer uit de kuur had gehaald als de kuur langer had geduurd. Ik had dan meer kunnen leren over het volledig omgooien van mijn voeding en meer ervaren over bewegen en yoga.
Maar goed, al met al heb ik zeker veel aan de kuur gehad!

Groeten!
Bettie
16:29 22-07-2022
Hartelijk dank Anneloes!
Ik had hier een heerlijke 5 -daagse, mede door jouw goede zorg voor ons.
de massage door jouw handen: wat een feest!
De accommodatie heerlijk, zwemmen, sauna, wandelen en fietsen.
Ik ga zo op de fiets richting Deurne en door naar huis met een waardevolle herinnering.
Bettie, uit Culemborg.
Celeste
16:23 22-07-2022
In 4 dagen mijn doel bereikt; ik ga weer fris, vitaal en gezond in mijn lijf naar huis.
Mede dankzij jouw begeleiding Anneloes.
Ik heb genoten van je behandelingen en alle sappen en soepen. Én het zwembad!
De locatie helpt me niet om in die gezonde en rustige flow te komen. Mocht het ooit op een locatie zijn aan de prachtige Strabrechtse hei dan kom ik zeker terug!

Dank en succes,
Groetjes Celeste uit Abcoude.
Dorenda
16:26 11-07-2022
Lieve beste Anneloes,
Ik heb genoten van de laatste dagen.
Alle behandelingen, sessies, het gezelschap, het hotel (behalve de gehorige boven buren;-) - Het was heel fijn!
Ben benieuwd naar de analyse morgen...
Alle succes en wie weet kruisen onze wegen elkaar nog eens! Heel veel dank Dorenda, uit Loenen a/d Vecht.
Gerbrand
16:22 11-07-2022
Beste Anneloes, je bent een zeer goede hoost, de sapjes en soepjes die je bracht waren een fijne breek op de dag.
Heb dankzij jou ook weer het yoga herontdekt.
Daar ben ik je dankbaar voor.
Gerbrand, uit Enkhuizen.
Linda
10:31 30-06-2022
Beste Anneloes,

De soepjes waren heerlijk, de sapjes wat minder, maar dat komt omdat ik echt niet van gember hou helaas.
Goed vol te houden alles. Wat ik wel jammer vind is dat er geen groepswandelingen werden georganiseerd, waardoor je toch vaak jezelf moest vermaken. Locatie helemaal top! Genoten van sportschool, zwembad en sauna. En de behandelingen uiteraard! Bedankt voor alles. Wellicht volgende keer verse sapjes? (reactie verser als nu bestaat niet)
Groetjes Linda, uit Alpen a/d Rijn.
Irene
14:39 17-05-2022
Beste Anneloes,

Je bent een topper op dit gebied, maar zeker ook als mens. Ik hoop tot ziens en bedankt voor de fijne start met een gezond lijf!
Be Biessed,
Liefs Irene Pull ter Gunne, uit Roozendaal.
Annelies
14:34 17-05-2022
Lieve Anneloes,

Bedankt voor jou fijne en warme begeleiding tijdens deze bijzondere week!
Ik heb oprecht genoten van alles wat de dag me bracht. De massages de groepslessen, de sapjes heerlijke soepjes. De extra ochtend ontbijtjes voor mij. Alles was smakelijk , leuk, leerzaam en fijn.
Ik heb veel van je mogen leren.
Fijn ook dat we persoonlijke warme gesprekken konden voeren!
Ik hoop hier nog eens terug te komen voor nog eens zo'n gezonde en aandachtvolle week. Voor nu wens ik je alle goeds en veel liefs Annelies Berghout, uit Haaksbergen.
Annette
15:45 14-04-2022
Dag Anneloes,

Dankjewel voor deze week. Voor mij een nieuwe ervaring. Heerlijk zoveel "me - time". De sapjes vielen me reuze mee en de soepen vond ik heerlijk. Veel tijd voor ontspanning met fitness, zwembad en sauna naast de kamer. In badjas er naar toe. Ik heb genoten van de hot-stone massage en de pakking zeer rustgevende week. Annette, uit Gouda.
Anrie
15:34 14-04-2022
Hoi Anneloes,
Ik heb een fijne week achter de rug. Een week met ups en downs. Het hotel is fantastisch met een heerlijke kamer, zwembad en sauna. Het enige grote minpunt van het hotel is de locatie, langs de snelweg, naast een benzine pomp en tegenover een industrie terrein is niet mijn idee van een fijne omgeving voor een detox week. (reactie; klopt, maar weiden en bossen liggen op 10 min. loopafstand. En met de auto ben je in 15 min. op de Strabrechtse Heiden)
Je behandelingen zijn fenomenaal, de sapjes heerlijk. Nog een tip zou zijn; gebruik verse thee/kruiden. (reactie; heb dat in het verleden gedaan, maar werd weinig of geen gebruik van gemaakt, daarom heb ik nu een groter assortiment van organische kruidentheeën) Die zijn zoveel smakelijker.
Dank voor alles Anrie, uit Zeewolde.
Petra
15:23 14-04-2022
Hoi Anneloes,

Wat een heerlijke week was het hier.
Het voor mij de eerste keer, dus even wennen hoe dat allemaal ging.
Maar ik heb super genoten van de behandelingen, sapjes, soepjes en gezelligheid. En ik ben weer gemotiveerd om te sporten.
Anneloes hartelijk dank voor deze heerlijke en ontspannen week.
Groetjes Petra, uit Woerden.
Martijn
17:44 11-03-2022
De 2e keer dat ik er was!
Dat betekent dat de eerste keer al heel goed bevallen was. En ook deze keer heeft het me aan niets ontbroken. Je kundige advies en begeleiding is heel prettig en professioneel!
Hotel is super van alle gemakken en luxe voorzien.

Je bent een geweldig mens en ik vermoed dat we elkaar nog wel eens gaan zien!

Heel veel dank Martijn, uit Abcoude.
Dieuwertje
17:41 19-02-2022
Lieve Anneloes,

Voor de vijfde keer alweer bij jou aan het detoxen. Dat zegt denk ik genoeg.
De derde locatie waar je dat doet en wat voor één. Zo prettig dat alles onder een dak zit. Het is dit keer omgevlogen en was heerlijk ontspannend, verfrissend. Voel me schoon en vol energie en kan hier weer een tijdje op teren, maar reken maar weer op mij volgend jaar.
Dank voor al je goede zorgen, behandelingen en ook de ruimte die je ieder van ons geeft.

Liefs en een mooi jaar, maak er wat van en tot 2023.
Dieuwertje, uit Aerdenhout.
Io
17:33 19-02-2022
Dag Anneloes,
Toen ik maandag de grens van België met Nederland overreed was dat maar met een klein hartje.
Het was mijn eerste keer en die is reuze meegevallen!!
De locatie, behandelingen jouw advies en ook de soepen en de sapjes waren voor mij allemaal top meegevallen boven verwachting zeg maar. De tijd, rust en me-time hebben me deugd gedaan, nooit gedacht dat het zo gemakkelijk zou gaan!!
Ik denk er zeker nog over na om eens terug te komen. Want dit was 200% wat ik nodig had.

Blijf je sprankelende zelve! Merci voor alles Io, uit Rumst België.
Vera
17:21 19-02-2022
Hoi Anneloes,

Wat heb ik weer genoten van deze detox 5 daagse. En wat een heerlijke plek is dit. Beter dan de studio en de sportschool.
De soepjes en sapjes waren weer heerlijk, en de behandelingen fijn en doeltreffend.
Volgend jaar ben ik weer van de partij.

Heel erg bedankt voor alles en liefs van Vera, uit Zwolle.
Tineke
13:29 04-02-2022
Beste Anneloes,
Dank je wel voor de heerlijke 5 daagse sapvastenkuur. Ik heb geen moment honger gehad en heb genoten van alle heerlijke sapjes en soepjes. Ook de behandelingen waren erg fijn en ondersteunend aan het ontgiften. Heerlijk! Echt me-time met nieuwe inzichten.
Mooi ook om te zien hoe gepassioneerd jij je vak uitoefent. Ik kom vast nog eens terug.
Lieve groet, Tineke Koekange.
Monic
13:24 04-02-2022
Voor Anneloes,
Wat was dit een midweek gezond genieten.
Een top dame ben je in alles wat je doet en zegt. Je straalt klasse uit en werkt met passie. Een aanrader voor velen.
Lieve groet, Monic uit Doetinchem.
Mieke van Oosterhout
10:31 25-01-2022
Mijn eerste echte sapkuur / detox ooit.
Ik was al aangenaam verrast dat ik door de voorbereidingsdagen op de eerste dag hier al geen honger meer had. De rest van de week ben ik helemaal tot rust gekomen, wat ook mijn bedoeling was. Weg van ons druk bedrijf, gezin etc.
Wat een luxe om te kunnen sporten, sauneren zwemmen en ondertussen verwent worden door Anneloes met allerlei massages en behandelingen.
Ik ben uitgerust, afgevallen en voel me fit en energiek. Doel bereikt! Dank Anneloes! Veel liefs Mieke van Oosterhout, uit Teteringen.
John
18:56 17-12-2021
John Goedschalk.
Het was een prachtige, liefdevolle ervaring.
Het weekje met Anneloes was precies wat ik nodig had.

Ik dank je uit de grond van mijn hart dat we deze reis samen hebben mogen doorbrengen..
John, uit Paramaribo Suriname.
Hester
15:23 15-11-2021
Lieve Anneloes,
Dank voor al je persoonlijke aandacht en uitleg! ik ben blij met deze ervaring. Alle tips neem ik mee!
Bewondering voor jouw energie!
Dank je! Hester, uit Amstelveen.
Joan
15:14 15-11-2021
Beste Anneloes,
5 dagen gevast.... ik heb bewondering voor je kennis en het resultaat na 5 dagen (ik was 7 dagen gewend). Dank voor al je zorg en inzet!
Groet Joan, uit Uitgeest.
Karin
11:24 30-10-2021
Lieve Anneloes,
Dankjewel voor de fijne dagen. Voel me weer prettig in m'n vel zitten. Het boekje met recepten wordt enorm gewaardeerd. De groep was fantastisch, veel gelachen...
Ook lekker gewandeld
Kortom: tot de volgende keer
Liefs Karin xxx, uit Nieuwegein.
Tinka
11:21 30-10-2021
Lieve Anneloes,
Bedankt voor de fijne dagen: echt een reset. De groep was ook top en de heerlijke soepjes maakte het 'vasten' in Asten dragelijk. Ook al had ik gezondigd van te voren, ik voel mij nu een stuk fitter!
Liefs Tinka, uit Utrecht.
Sonja
11:14 30-10-2021
Het waren fantastische dagen met een fantastische groep. Goede inzichten gekregen, die ik zeker naar huis mee zal nemen. Bedankt voor jouw open en vriendelijke houding.
Liefs Sonja, uit Apeldoorn
Kavita
19:29 06-10-2021
Lieve Anneloes,
Wat heb ik een bijzondere (mid)week achter de rug! Ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar ik ben zo blij dat ik mijzelf deze ervaring heb gegund! Los van het mooie hotel en de heerlijke behandelingen, zijn jouw goede zorgen een reden waarom ik eenieder zou aanraden om het spavasten bij jou te proberen.(Ik moet ook van Vrony zeggen dat wij dames het zo leuk hadden met elkaar hahaha en dat was ook zo!)
Ik heb bijzondere gesprekken gevoerd en zoveel gelachen! IK heb ook veel geleerd van die lieve dames! Ik kan zo de hele tijd doorgaan, maar ik word zo gewogen:-) Dank je wel voor alles lieve Anneloes en graag tot ziens!
Heel veel liefs Kavita, uit Amsterdam.
Barbara
19:18 06-10-2021
Beste Anneloes, harde werker.
Hartelijk dank voor je gastvrijheid.
Ik wist niet wat me te wachten stond, vond het dan ook reuzespannend. Het is me al met al hartstikke meegevallen. Een hele leuke groep met 5 dames. Alles was zo goed verzorgd, allemaal behandelingen die ik niet eerder gedaan had.
Een prachtig hotel met heel veel faciliteiten.
Ik heb echt genoten, bovenal heel veel profijt gehad van de afgelopen sapdagen. Ik neem je wijze raad mee. Dankjewel. Groetjes Barbara, uit Rotterdam.
Natasja
19:11 06-10-2021
Anneloes,
Vol spanning, verwachtingen kwam ik hier naartoe. Ik had er zin in. Nu weet ik waarom. Alle verwachtingen werden ingelost en zelfs meer.
Je persoonlijke aanpak, de geweldige behandelingen, de mooie kamer, de talloze sport en ontspanningsmogelijkheden, jouw oog voor details om de sap vastenkuur zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Het totaal concept is Top! Ik zeg niet vaarwel maar graag tot ziens voor een volgende keer! Hopelijk terug met deze super toffe groep!
Natasja, uit Bazel België
Vrony
19:04 06-10-2021
Lieve Anneloes,
Al het goede is al gezegd en daar sluit ik me bij aan. Komt bij jouw persoonlijke begeleiding. Zo attent en alle mogelijkheden zoeken om het voor ons meer dan optimaal te maken. Hartelijk dank en wie weet weer tot ziens. Het was meer dan de moeite waard. Ik wens je nog veel succes met je mooie bedrijf.
Vrony, uit Zwolle.
Helen
17:31 15-09-2021
Ha die Anneloes,
Hartelijk dank voor alle fijne behandelingen en aandacht. Ik hoop zeker nog eens terug te komen.
Hartelijk, Helen uit Amsterdam.
Wenxiu
17:28 15-09-2021
Voor de tweede keer hier geweest. Eerst Torso Finis en nu Restart-Retouch. Beiden keren ontzettend genoten en tot rust gekomen in die vier dagen.
Anneloes bedankt voor de goede zorgen en tot volgende keer maar weer.
Gr. Wen, uit Amsterdam.
Petra
11:53 27-07-2021
Lieve Anneloes,
Voor de 1ste keer een sapkuur. Wat een ervaring en beleving. Weer héél veel bijgeleerd. De sapjes en soepjes waren goed te doen. Fijn waren alle lichamelijke activiteiten. Ik heb genoten. Anneloes je bent een fantastische gastvrouw. Dankjewel!
Liefs Petra, uit Blaricum.
Angela
18:07 04-07-2021
Lieve Anneloes, Alle mooie woorden van Karin, Jeanette en Sietske ben ik het mee eens!
Lekker gezond en sportief weekje gehad heerlijk. Dankzij jouw eindeloze inzet en energie. Dank daarvoor! En ook het fijne gezelschap van mijn 3 mede sappers hielp goed mee! Dit was mijn eerste sap-ervaring in Nederland (na paar keer in Portugal geweest te zijn). Voor herhaling vatbaar! Jij succes met je mooie bedrijf!
liefs Angela, uit Wouw 2-7-2021
NB: van ons alle vier; wat ziet alles er prachtig uit! Zeker ook weer het Budwigpapje!
Sietske
17:58 04-07-2021
Ik sluit mij ook helemaal aan bij de comments van Karin en Jeanette. Ik vond het af en toe wel pittig om alleen op sapjes te leven en heb heel veel over eten gedroomd en gepraat, maar dit was het allemaal waard. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne behandelingen. Sietske, uit Rotterdam 2-7-2021
Jeanette
17:53 04-07-2021
Ik sluit me helemaal aan bij de woorden van Karin. En de Halotherapie en de sauna waren fantastisch; een lichtpuntje op de dag! Nou ja zo erg was het natuurlijk niet maar het voelde toch als een beloning :-) Jeanette, uit Weesp 2-7-2021
Karin
17:48 04-07-2021
Lieve Anneloes, Wat een leuke en leerzame week. En lekker eigenlijk ook wel: alle sapjes en soepjes waren heerlijk! Alleen de Yummie Green vond ik een Yakkie Green :-( Verder waren het sporten, de sauna & de (stilte) wandelingen Top, evenals de behandelingen. Het was mijn eerste kennismaking met sapvasten en ik ga het beslist nog eens herhalen! Hopelijk met weer zulke leuke mede -sapgasten :-)
Dank voor je goede zorgen en bevlogenheid! Karin, uit Weesp 2-7-2021
Patricia, Ellen, Judith en Magteld
17:21 04-07-2021
Beste Anneloes, Wat een ervaring!! om zoveel inzichten te krijgen in lichaam en geest. Mooi te zien hoe bevlogen je bent in je vak. Heeft ons alle drie heel veel goeds gedaan. Veel succes in de toekomst. Liefs Patricia, uit Delft. Ellen, uit Den Hoorn en Judith, uit ,s Gravenzande
We wachten met spanning op je olie!! Magteld, uit Amsterdam 23-04-2021
Grace en Melvinne
17:06 04-07-2021
Beste Anneloes, Wat een fijne Restart de 5 daagse sappenkuur. Je hebt ons goed begeleid gedurende de dagen. Heerlijke boswandelingen gedaan. Ook de rust die we hebben mogen ervaren voor lichaam en geest van de easy yoga. Dit is wat wij nodig hadden, een totale reset en dat is goed gelukt. Heel veel dank. Grace, uit Almere en Melvinne, uit Hoofddorp 19-03-2021
Marlies
09:41 21-11-2020
Een echte Restart!
Heerlijk die combinatie met al die behandelingen, wandelingen en sport.
Dank Marlies, uit Bleiswijk.
Judith
09:38 21-11-2020
Ha Anneloes,
Hartelijk dank voor deze bijna 5 zeer gezonde dagen! Ik voel mij fit en super schoon!
Judith, uit Wassenaar.
Christel
17:38 06-10-2020
Het was goed en fijn voor body en mind! Liefs Christel uit Driebruggen.
Bianca
17:33 06-10-2020
Lieve Anneloes, Leuk om te zien met hoeveel passie je dit doet. Ik vond de behandelingen echt een feestje. Een bijzondere ervaring:-) Ik ga met een goed gevoel en een volledig ontgift lichaam naar huis. Bedankt hiervoor!
Bianca uit Aarlanderveen.
Wil
10:58 05-03-2020
Anneloes je bent een toppertje!
Dank voor de goede begeleiding en motivatie. Ik kom nog een keer terug. Wil, uit Geldrop.
Claudia
10:55 05-03-2020
Beste Anneloes, Je bent een KANJER! Wat voor een mooie en goede verzorging van jou! Alles in het detail verzorgd. Lekker gewandeld met jouw twee super leuke hondjes. Ze maakten de wandeling nog leuker! Je weet niet alleen alles over vasten en voeding. Maar kan ook nog yoga geven. Het verblijf bij Ankie en Jeanette was heel mooi! Wat een luxe grote kamer. Ik moest me vanochtend echt losrukken. DANKJEWEL voor je goede zorg!!! Claudia, uit Schiedam.
Dieuwertje en Sam
10:24 05-03-2020
Lieve Anneloes (& Linda) Dank voor alle lieve, goede zorg en kennis en info. Als altijd weer helemaal schoon en vol energie zin de wereld te gaan veroveren. Het was fijn voel me super gezond. Ook namens Sam liefs Dieuwertje uit Aerdenhout en Sam uit Amsterdam
Helen
19:21 20-02-2020
Lieve Anneloes, Heb deze kuur positief ervaren, vond het leerzaam en ongemerkt (zonder hongergevoel) aantal kilo's afgevallen. De wandelingen waren heerlijk met de 2 smurfen en tevens de persoonlijke aandacht die je me gaf. Indien ik weer een detox in Nederland wil gaan doen, kom ik bij je terug. Een lieve groet Helen uit Rotterdam.
Desiree
17:57 20-02-2020
Lieve Anneloes en Linda, Bedankt voor de fijne dagen, de gezelligheid en alle persoonlijke aandacht. Een goed begin voor goede voornemens en nieuwe energie. Bedankt! Desiree uit Oudheusden
Janneke
17:53 20-02-2020
Lieve Anneloes, Bedankt voor je hulp bij de ommezwaai in mijn leven. Ik heb genoten van je aandacht en alertheid. Je geeft de kleine dingen fleur! Het ga je goed! Liefs Janneke :-)uit Zandvoort
Naghmeh
12:22 19-02-2020
Beste Anneloes, Het was een heerlijke vijf dagen. Ik heb echt genoten en ook veel geleerd. Die lekkere behandelingen tussendoor ga ik niet vergeten. Je bent echt een lieve vrouw. Het was heel gezellig om met jou te wandelen. Bedankt voor 5 leuke en leerzame dagen en tot gauw. Maria uit Utrecht
Carine Calle
10:11 17-10-2019
Liefste Anne-loes,
Het was heerlijk om je eerste gasten te zijn op je nieuwe locatie. Dit was voor ons de eerste keer dat we een sapkuur volgden, maar zeker niet de laatste. Je kennis en onthaal sieren je. De ochtend- wandelingen waren Top! Ik ben blij dat we voor de 5 daagse gegaan zijn, gezien het uitstekende resultaat. Dank je wel en tot de volgende... Carine uit België
Carole Keirouz
09:59 17-10-2019
Liefste Anne-loes,
Dank je voor het warme onthaal in je nieuwe locatie.
Het is een eer om als één van de eerste gasten te zijn op deze nieuwe locatie.
Na de eerste dag ons alles duidelijk uit te leggen was ik zeer excited om deze 5 daagse te starten.
Het was een echt avontuur en ben verrast hoe ik het heb volgehouden.
De dagelijkse uitleg van alle voordelen houden me gemotiveerd.
Dus dank u voor niet enkel mijn doel te bereiken, maar om me te tonen dat ik werkelijk wilskracht heb.
Veel hugs & kisses "sapjes ;-) Carole uit België
Tanja
11:40 20-06-2017
Hartelijk dank voor deze vastenkuur met alle afzonderlijke behandelingen. Ik heb deze week goed gebruikt om een streep te trekken onder alles wat achter me ligt en weer helemaal vooruit te kunnen gaan, naar een mooie toekomst! Daarvoor ben ik nu helemaal schoon.
Na de vele vastenkuren die er al waren geweest, heb ik deze week met name veel nieuws geleerd. Die kennis neem ik mee en zal ik gaan gebruiken. Anneloes, dank voor de fijne wandelingen en de 'stilte' gesprekken. waardevol te delen.
Marjan
16:07 28-06-2016
Heerlijk in m'n eentje 5 dagen gesapkuurd. Een welkome afleiding van mijn nogal hectische leven. Veel tijd voor beweging en verzorging en de sapjes en soepjes waren heerlijk. Hoewel dit mijn 2de sapkuur was, wist ik niet echt hoe deze zou verlopen. Verrast was ik, alleen te zijn maar dat vond ik geen nadeel. Anneloes en haar team gaven me de nodige aandacht en verzorging. Top ook de wandelingen in de prachtige omgeving, gelukkig was het enkele uren ook af en toe droog. De gasterij/B&B De Heihorst was ook prima, ik kon er goed slapen en ontspannen. Aardige mensen ook.
Anneloes inspireert tot een gezonde levensstijl en ik ben benieuwd, wat ik daarvan in de toekomst ga omzetten. Mocht dat niet van eeuwige duur zijn, kom ik gewoon terug! Hartelijk dank allemaal!
Agnes
16:02 28-06-2016
Anneloes, heel erg bedankt voor deze afgelopen 5 dagen. De sapjes waren heerlijk en jouw begeleiding is fantastisch. IK ben er nu klaar voor om een nieuwe frisse start te maken. Ik ga ervoor, minder medicatie en meer energie.
Margie
09:03 26-01-2016
5 dagen van sapvastenkuren zijn omgevlogen. Het was plezierig, leerzaam en bovenal gezond. Anneloes en haar team slagen erin om te stimuleren en goed te informeren wat sapjes, soepjes, drankjes voor belangrijk werk doen voor het lichaam.
Ik heb hier geleerd dat gezond eten en bewegen goed is voor lichaam én geest. En dat gezond eten maken niet moeilijk is of lang duurt. Zeker geen excuus om elke dag kant en klaar eten te kopen. Dank aan het hele team voor hun vriendelijkheid, hartelijkheid en professionele ondersteuning. http://www.paradijsvogelsmagazine.nl/mijn-eerste-keer-sapvasten/
Ingrid
08:59 26-01-2016
Echt super bedankt voor deze ervaring! Wat een avontuur was dit, in de positieve zin van het woord. Ik heb genoten van alle behandelingen ondanks het feit dat ik af en toe in een emotionele achtbaan zat. Gelukkig heeft het team mij daar goed doorheen geholpen. Ook mijn sapmaatje, ontmoet hier bij Torso Finis heeft bijgedragen aan een hele fijne week!
Esther
09:29 22-12-2015
Hartelijk dank voor de heerlijke 5-daagse sapkuur. Mijn voornaamste doel was quality-me-time en dat is volledig behaald. Daarnaast was het doel om de knop weer om te zetten naar gezond eten en ook dat doel is behaald. Het is me meer dan 100% meegevallen, het sappen. Geen moment honger gehad. Ik heb genoten van alles, maar vooral de wandelingen in het prachtige bos, de natuur en de koeien waarvan ik de naam van het ras niet weet. De massages, de extra behandelingen voelde allemaal goed aan. Ik kan jullie gezondheidscentrum iedereen aanraden. Dank voor jullie zorgzaamheid, aandacht en voor de rust die jullie mij hebben gegeven. Jullie hebben overal aan gedacht, tot in de kleinste details! Ga zo door!
Anita
09:23 22-12-2015
Ik heb genoten van alle lekkere sapjes, soepjes, behandelingen en yoga-lessen de afgelopen 5 dagen! Bedankt daarvoor!
Jacqueline
12:07 29-09-2015
Dankje wel voor deze 5 dagen. Ik zocht naar 'rust' en dat heb ik gekregen. Mijn horloge loopt nu wat rustiger. De aandacht die ik bij jullie kreeg voelde als een warme deken. Laat de koude winter maar komen! Bedankt!!
Angelos
12:05 29-09-2015
Het was een heerlijke verwentijd voor mezelf. Ik ben als een prinses in de watten gelegd met veel aandacht en zorg voor details. Behandelingen waren heel fijn en ik vond de sapjes en soepen heerlijk. Ik was alleen en baas van mijn eigen agenda, hoefde niet te praten, alleen maar te genieten.
Henny
12:02 29-09-2015
Dankje wel voor 5 fantastische, ontspannende dagen. Ik ben weer heerlijk uitgerust en voel me weer dichter bij mezelf. Heerlijk gewandeld in de mooie omgeving in Someren. De behandelingen waren fijn en ontspannend, de soepjes waren lekker, de sapjes soms. Mooie entourage, luxe uitstraling al met al heb ik ervan genoten. Vooral Anneloes en Loran bedankt voor jullie fijne begeleiding en goede zorgen.
Patricia
11:10 18-08-2015
Na een drukke periode wilde ik even een weekje rust en tijd voor mezelf. Daarnaast ook een aanzet tot een gezonde levensstijl. Op het laatste moment 5 dagen sapkuren geboekt. Ik vond de rust, alle behandelingen, alle goede zorgen en het B&B allemaal geweldig. De sapjes vond ik niet allemaal lekker. Het verbaast me met hoe weinig eten je toch kunt functioneren. Ik hoop dat ik het gezond eten kan doorzetten. Bedankt voor alle goede zorgen.
Madeleine
10:41 18-08-2015
Prima kuur van 5 dagen. Zeer verzorgd. Fantastische begeleiding. Soepjes heerlijk, meeste sapjes ook. Fijne lichaams- en gezichtsbehandelingen.
Sabina
10:45 26-05-2015
De vijf-daagse sapkuur is ontzettend meegevallen, mede door de goede en persoonlijke begeleiding van Anneloes. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik heb zeer veel respect voor Anneloes. Torso Finis is een prachtig instituut waar met veel liefde en aandacht gewerkt wordt.
Janette, Dyta en Tina
17:02 17-02-2015
Wat een heerlijke week hebben we gehad. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben genoten van de heerlijke sapjes en behandelingen. De persoonlijke aandacht was TOP! Bijzonder was de overheerlijke traktatie ter ere van de verjaardag van Anneloes.
Anneloes en je geweldig team bedankt voor alles!
Karen
09:32 23-12-2014
De sap 5 daagse bij Torso Finis,..

Een beetje vreemde locatie, een soort industrieterrein in een klein Brabants dorp Someren. Maar achter de ingang een prachtige en zeer prettige ruimte. Om te sporten, voor de yogales of één van de heerlijke behandelingen. Anneloes en haar team verzorgen je uitstekend en het ontbreekt je aan niets. Behalve het eten natuurlijk, maar het fijne is dat je dat door een vol dagprogramma niet mist. En ook de sappen smaken echt goed. Ontgift, schoon en uitgerust weer naar huis! Dank aan Anneloes, Nicole en de rest van het team.
Annemarie, Haarlem
09:26 23-12-2014
De eerste 100 km. vond ik lastig loskomen van thuis en toen ik op het terrein kwam moest ik even slikken maar eenmaal binnen... Wat een mooie ruimte, gezellig en goed verzorgd. Het was een heerlijke week. Een week lang ontspannen daar ging het mij om. Ontspannen en los laten en fris en fruitig met energie weer naar huis gaan. Ook wilde ik lekker slapen. Het B&B zonder de &B was super. Heb zo fijn geslapen. Het programma van Torso Finis was zeer fijn en vol, helemaal top! Ook de sappen en de sap-soepen waren héérlijk.

Al met al een zeer fijne geslaagde week, nu lekker naar huis.

Anneloes dank voor alle goede zorgen ook de meiden dank voor massage enz.
Lydia
16:40 10-11-2014
Vandaag is de laatste dag van mijn 5-daagse sapkuur. En wat was het heftig voor mij! Ik bleek niet goed op alleen sappen te reageren en werd misselijk. Mildvasten was in mijn geval beter geweest. Had Anneloes ook geadviseerd maar ik was eigenwijs. Ook de ontlasting kwam bij mij niet los, ik had er geen last van maar was wel noodzakelijk om te ontgiften. Op dag 4 heb ik bitterzout genomen waardoor de ontlasting los kwam en ik eindelijk het gevoel van ontgiften ervaarde. Omdat het nog steeds mondjes maat was heb ik die avond een hogere darmspoeling gedaan. Ondanks de mindere ervaring van het sapvasten en de lichamelijke gebreken heb ik toch een hele fijne tijd gehad hier bij Torso, onder begeleiding van Anneloes. Anneloes zorgt echt goed voor je en heeft een hart van goud. De behandelingen en de sapjes zijn allemaal 100% in orde en het ziet er hier tiptop uit. Je wordt de hele dag bezig gehouden met allerlei prettige behandelingen/bezigheden waardoor je amper het gevoel van honger hebt. Je wordt helemaal in de watten gelegd en je komt compleet tot rust. Heerlijk! Ook het bed and breakfast vlakbij draagt bij aan een optimaal tevreden gevoel. Ik zal zeker nog een keer terug komen om te mildvasten. Anneloes bedankt!
Silvia Duijts, 45 jr. uit Nederweert.
10:03 19-08-2014
Mijn eerste ervaring met 5 dagen sapkuur is mij zeer goed bevallen. Gecombineerd met 3 keer sporten + laconium. Iedere dag een wandeling gemaakt met de hond. En de positieve, grappige reacties van mijn man en kinderen; is dat alles wat je mag eten. Automatisch de tafel gedekt met een bord voor mij. Ook de kinderen moesten even proeven van alle sapjes, de ene keer wat het lekker en soms smerig. Inmiddels zelf in het bezit van een Versapers. Ben benieuwd hoe dit mij gaat bevallen. Mijn kuur heb ik goed kunnen combineren, met mijn werk (administratief) en gezin. Anneloes en Dorie hebben mij goed hierin begeleidt. De sappen waren heerlijk alleen raapsteel is niet mijn ding, maar zat andere lekkere sapjes voor in de plaats. Heel veel dank voor alles. Het was top!!!
Gonnie van Mierlo, 26 jaar uit Someren
09:56 19-08-2014
Na een moeilijke periode in mijn leven besloot ik deel te gaan nemen aan een 5-daagse sapkuur bij Torso Finis. Om weer een nieuwe frisse start te maken met meer zelfvertrouwen, ontspannen houding en weer energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dat is zeker gelukt! Ik voel me ontspannen, krachtig en kijk positief naar mijn lichaam. De sappen waren lekker net zoals de soepen. Op een enkele ochtend na had ik geen honger gevoel. De behandelingen tussendoor zijn een verademing. Het active Torso Active, Torso Flow en de wandelingen in de natuur maakt het plaatje compleet. Ik vond het echt een gezellige week. Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Jij bent een spontane vrouw, waardoor je veel positieve energie overbrengt. Je mag er trots op zijn wat jij hebt neergezet. Kortom een zeer geslaagde sapkuur en een tevreden klant. Met dank aan Anneloes, Dorie en het team van Torso Finis.
Bedankt voor een nieuwe start.