Lever en Galblaaszuivering

ONTGIFTENDE LEVER EN GALBLAASZUIVERING

De lever is één van de meest belangrijke organen door zijn grote ontgiftende werking.

Verder heeft de lever een belangrijke rol bij o.a. het vetmetabolisme en de hormoonhuishouding. Het is dan ook logisch dat je gezondheid achteruit gaat als je lever teveel tijd moet besteden aan het verwijderen van toxische stoffen.

Door het eten en drinken van teveel ongezond voedsel, komen er giftige stoffen in het lichaam. De lever moet extra hard werken om deze stoffen uit het lichaam te krijgen. Het reinigen van de lever is een belangrijke stap in de richting van een gezond lichaam.

Door een leverreiniging zullen de cellen van uw lichaam weer meer zuurstof tot zich kunnen nemen, voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, afvalstoffen sneller verwerken en zo in perfecte harmonie komen met je zenuw- en hormoonstelsel en alle andere delen van het lichaam.

Galstenen zijn geen échte stenen, maar opgehoopt cholesterol met toxinen. Ze zijn een direct gevolg van een ongezond eet- en leefpatroon. Deze worden gevormd in de lever wanneer de lever teveel belast wordt met toxische stoffen. Sommige mensen hebben er nooit last van maar wanneer een “steentje” los schiet komt deze meestal klem te zitten bij de galblaas. De chirurg zal dan de gehele galblaas verwijderen, omdat anders de koliekpijnen te heftig zijn. Gevolg naderhand hiervan is een probleem met de vetvertering. Je kunt dus beter preventief je lever goed reinigen om dit te voorkomen.

Het is aan te raden voor de leverreiniging je darmen goed te legen, (het beste via een vasten -kuur) zodat de galstenen makkelijk de darm kunnen verlaten. Ook na de leverreiniging is het aan te raden dit te herhalen, omdat achtergebleven galstenen voor flinke pijn in de darmen kunnen zorgen. Een darmspoeling voor, tijdens en na de leverreiniging is dan ook een must. Wij verkopen de Klysma van P. Jentschura deze kun je bij je boeking al aankopen of reserveren.

Tijdens de begeleiding leg ik je uit hoe je jezelf voor een eventuele volgende leverreiniging kunt voorbereiden. Omdat je 6 dagen jouw voedingspatroon moet aanpassen. Gedurende deze  reinigingsweek kan je gewoon functioneren. Je kunt normaal naar je werk en de gewone dingen blijven doen. Wel raad ik je aan geen etentjes of feestjes te plannen.
De verstandigste keuze is natuurlijk om een vasten periode vooraf aan de lever en galblaaszuivering te doen! Om bovenstaande problemen te voorkomen.

Hou er rekening mee dat je de 6e dag van de reiniging vanaf 14.00 ’s middags niets meer mag eten en de 7e dag tot 13.00 uur ’s middags aan je hotelkamer(toilet) bent gekluisterd, in verband met het loskomen van galstenen. De 8ste dag kun je weer naar huis met het advies van een opbouwend gezond voedingspatroon.

De beste tijden voor de lever en galblaaszuivering:

Hoewel de leverzuivering op elke tijd van de maand effectief is, zou deze bij voorkeur samen moeten vallen met een dag tussen volle en nieuwe maan. Doe de zuivering niet tijdens volle maan (het lichaam houdt op deze dag meer vloeistoffen in de hersenen en weefsel vast dan anders) De dag van de nieuwe maan is het gunstigst voor reinigings- en helingsdoeleinden.

                         

Het is verstandig om een leverreiniging te doen bij de volgende symptomen:

spijsverteringsproblemen – diarree – constipatie – kleikleurige ontlasting – winderigheid – aambeien – zeurende pijn in rechterzij – moeite met ademhalen – hoge cholesterol – hart en vaatziekten – misselijkheid en braken – depressie – vermoeidheid - seksuele problemen – blaasproblemen – menstruele en menopauzeaandoeningen – problemen met zien – opgezette ogen – huidaandoeningen – ouderdomsvlekken – duizeligheid en flauwvallen – verlies van spierspanning – gewichtstoename of -verlies – donkere kleur onder de ogen – ongezonde huidskleur – tong die glanst of wit of geel bedekt is – vastzittende schouder – stijve nek – hoofdpijn en migraine – en nog vele andere..

Eén op de tien mensen heeft galstenen, vaak zonder er last van te hebben. De stenen komen in verschillende groottes voor, van een millimeter tot wel meer dan 2,5 centimeter. Het is mogelijk dat er meerdere stenen tegelijkertijd voorkomen. Tijdens de voorbereiding worden de stenen week (zacht) gemaakt en verwijden de galgangen zich waardoor de galstenen makkelijk de lever via de darmen kunnen verlaten. Er kunnen tientallen zelfs wel honderden stenen per reiniging vrijkomen. Belangrijk is dat de darmen ook na de zuivering geledigd en meerdere malen met de klysma gereingd worden. 

Het grote succes van de ongelooflijke Lever en galblaaszuivering toont de kracht en effectiviteit van de zuivering aan. Leverzuivering heeft geleid tot buitengewone verbeteringen van gezondheid en welzijn bij duizende mensen die zichzelf het kostbare geschenk hebben gegeven van een sterke, schone, vernieuwde lever.

Tijdens je vasten -kuur bij Restart-Retouch kun je een lever en Galzuivering bijboeken, als je de gehele vasten -kuur en de Lever en Galzuivering wil doen tijdens je verblijf doe je er goed aan om 8 dagen te boeken. Een midweek en weekend dus. De meerkosten van de Lever en Galzuivering kunnen per persoon verschillen, in de eerste plaats wat je wensen zijn en ook of er omwille gezondheidsredenen rekening gehouden moet worden. Informeer dus gerust na het invullen van je inschrijfformulier welk advies we jou dan geven en wat de extra kosten op de vasten -kuur voor jou bedragen. Als je al eerder een Lever en Galzuivering bij Restart gedaan hebt kun je jezelf ook thuis 5 dagen in een midweek voorbereiden en in het weekend een Sap- vasten -kuur met Lever en Galzuivering boeken. Om onder begeleiding je lever reinigingsritueel te laten ondersteunen. Je boekt dan een weekend Sap -(mild) -vasten met een Lever en Galzuivering. De informatie over de voorbereiding op de leverreiniging heb je dan al in je eerste vasten -kuur met Lever en Galzuivering ontvangen.  

De kosten voor een Lever en Galblaas zuivering excl. de (sap) -Vasten kuur zijn standaard vanaf 196,25 maar kunnen uitgebreid worden naar eigen wens als er meer behoefte is aan begeleiding tijdens het zuiveringsritueel.

Klik HIER of op de beschikbaarheidspagina van onze website, en boek je vasten kuur met een Lever en Galblaaszuivering.

 

Direct reserveren »

Referenties

Saskia
16:45 09-05-2024
Het was best een lange week: een midweek
watervasten en aansluitend een weekend voor de lever en galreiniging. Ik had mij niet gerealiseerd dat ik voor die zuivering 6 dagen lang dagelijks een fles appelsap zou moeten drinken. Dus tijdens het watervasten... Ik was benieuwd hoe dat zou gaan (en Anneloes met mij).
Na een paar dagen bleek dat de dagelijkse appelsap mijn bloedsuiker iets hoog hield. daardoor kwam ik enerzijds niet in Ketose, anderzijds bleef ik mij energiek, helder en heel goed voelen. in plaats van slapjes en moe door het watervasten. Op advies van Anneloes nam ik toch mijn rust, maar kon gelukkig wel wat lessen meedoen en rondjes wandelen. Verder heel veel gelezen en buiten gezeten en dat was fijn en ontspannen.

Zondag na de Lever- en Gal reiniging en ineens zonder appelsap, voelde ik mij moe en had weinig energie. in de loop van de dag knapte ik op van de appels.

Ik kijk terug op een heerlijke week. Het was fijn om te "resetten", alles los te laten en in mijn eentje te genieten, ook van een massage en wrap!
En dat alles onder de lieve en professionele begeleiding van Anneloes, met veel informatie en kennis over o.a. voeding.
En wat mij betreft was de combinatie watervasten en lever- en gal zuivering Top!
Anneloes dank voor deze fijne week (in de heerlijke hotelkamer : super met eigen terras in de zon!).
Liefs Saskia, uit Voorburg.
Ridwan
20:06 03-05-2024
Beste Anneloes,
Ik had een maand geleden ineens besloten om lekker een weekje er tussenuit te gaan en aan mijzelf te gaan werken ver van alle drukte en hectiek in mijn leven. Hierbij stuiten ik op jouw vastenkuur en wellness praktijk. Ik wil je heel graag bedanken voor de fijne begeleiding van begin tot eind. Ik heb de 5 -daagse sapvasten kuur gedaan en de Lever -gal reiniging. De sapvasten kuur verliep heel goed en had haast geen last van honger of andere bijwerkingen.
Ik vond de sapjes heel lekker en de soepjes tussen de middag door waren heerlijk. Ik heb veel van je geleerd en zal dit zeker meenemen als ik weer naar huis ga. De Lever -gal reiniging was best uitdagend door de misselijkheid en het slecht slapen maar zodra ik opgeknapt was voelde ik me gelijk een stuk lichter en uitgerust. Anderen konden het gelijk aan mijn gezicht zien wat alweer bewijst dat het goed werkt. Al met al was het een heerlijke, rustgevende en fijne week om weer lekker te resetten. Hotel en de faciliteiten waren super en jouw behandelingen erbij als een kers op de taart.
Super bedankt nogmaals voor je wijsheid, proffesionele begeleiding en warme sprankelende open persoonlijkheid.
Ik hoop zeker tot ooit weer.
Met veel liefs, Riri uit Den Haag.