SANVIT

SAN VIT ®
'Mens sana in corpore sano'

VINO THERAPIE HUID OLIE ANTI-AGING HERSTELD COLLAGEEN, DROGE HUID EN DIVERSE HUIDPROBLEMEN 100% aardig Rijk aan OPC Lees voor meer informatie opgenomen bijsluiter SAN VIT ® Nederland info@sanvit.nl, Veganistisch, wreedheid organische bestanddelen en herbruikbare, UV-bestanddelende verpakking.

1. Bron van SANVIT

Druivenpitolie

INCI: Vitis vinifera zaadolie Druivenpitolie is al meer dan 6000 jaar bekend. Volgens sommige bronnen gebruikten Europeanen de olie om huidaandoeningen te behandelen. Aan het begin van de 20e eeuw begon druivenpitolie de aandacht van een aantal te trekken. Ook eNDee Wine Research Nic H. Douben deed een herontdekking van de weldadige wijndruif pit en bracht SAN VIT op de markt. Helaas is Niek. H. Douben november 2020 op ouderen overleden. Maar SAN VIT moet blijven bestaan ​​om visie '
een gezonde geest in een gezond lichaam' voort te zetten! Wij hebben daarom SAN VIT ter ere aan Nic H. Douben doorgezet en in een modern nieuw jasje gestoken.Ook hebben we het assortiment uitgebreid voor de binnenkant en uiterlijke gezondheid van de mens!

De koudgeperste olie uit de wijndruiven pit behoort tot één van de natuurlijke producten in de wereld. Het gehalte aan olie, de koude persing uit de harde wijndruif pit wordt ontvangen, is zeer gering en gemiddeld niet meer dan 10 tot 14%. Het is niet verwonderlijk dat er circa 2.500 kilo wijndruiven nodig zijn om circa 50 kilo te verkrijgen, slechts 1 liter koud geperste natuurlijke druivenpitolie kan worden verkregen. Ter vergelijking; uit de zelfde hoeveelheid wijndruiven kan men circa 1.500 flessen aan kwaliteitswijn produceren.

Voor de productie van de SAN VIT koudgeperste natuurlijke druivenpitolie worden enkel wijndruiven uit de duurzame wijnbouw gebruikt. Nadat de wijnmakerij hun volledige en optimale rijping hebben ontvangen, worden deze geplukt en in de wijnmakerij geperst. Tijdens de persing van de wijndruiven ontstaat er naast het

sap tevens een deel aan vaste bestanddelen, drosem genoemd. Uit deze droese worden de druivenpitten gezeefd, de gezonde en volledige worden gerijpte wijnpitten uitgeselecteerd. Na deze selectie worden de wijn druiven door warme lucht gedroogd. kan men de wijn druiven voor een tijd bewaren zonder dat men het risico loopt aan kwaliteit te verliezen.

2. De koude persing

Om de beste pure olie, natuurlijke en hoogwaardige pitten te verkrijgen is het van belang dat men maakt van koude persing. Deze methode houdt in dat de gedroogde pitten, in tegenstelling tot de geraffineerde olie, zonder enige voor of nabehandeling direct in de pers worden gebracht. De koudgeperste druivenpitolie van SAN VIT wordt midden het beschermde Vitis verwerkingsproces (patent nr.: EP1190024),geperst. Dit houdt in dat tijdens het persen geen extra warme lucht vanuit een externe bron wordt aangevoerd. Doet men dit wel dan zal de kwaliteit en het aandeel van hoogwaardige inhoudsstoffen in de druivenpitolie snel teruglopen.

3. De pure en natuurlijke olie

Nadat de olie door de persing is ontvangen, wordt puur en natuurlijke druivenpitolie in een opslagtank opgevangen. Hierin kunnen de achtergebleven grote delen naar de bodem van de tankzakken. Na enige tijd wordt de uit de eerste tank naar een tweede tank overgeheveld en blijven de vaste olie in de eerste tank achter. De pure en natuurlijke druivenolie is nu een feit en zich door zijn diepe, groen gouden kleur. Het is deze olie die SAN VIT als basis aanwendt en daarmee de basis legt voor de natuurlijke, hoogwaardige en weldadige huidverzorgingsproducten.

4. Eigenschappen:

De druivenpitten behoren tot de `rgende oorsprong`. Dit wil zeggen dat de olie goed door de huid wordt opgenomen, zonder daarbij kleverige resten achter te laten.

De koudgeperste natuurlijke druivenpitolie bestaat voor een groot gedeelte uit onverzadigde verwerking, zoals linolzuur. Dit vetzuur maakt het lichaam niet zelf aan, maar is wel van groot belang voor de gezondheid. De koudgeperste natuurlijke druivenpitolie zorgt ervoor dat er natuurlijke ingrediënten in de aan.

De mogelijkheid in de druivenpitolie:

De koudgeperste natuurlijke druivenpitolie bevat tevens een hoog gehalte aan anti-oxidatieve stoffen, zoals OPC (Oligomere Procyanidine) en vitamine E (oa Tocotriënolen). Uit laboratoriumonderzoek is gebleken dat OPC uit de druivenpitten circa 20 maal sterker is dan vitamine C en 50 maal sterker is dan vitamine E. Tevens is uit laboratoriumonderzoek gebruikt dat de druivenpit een zeer bijzondere van vitamine bezit, namelijk Tocotriënolen. Deze anti-oxidatieve stoffen helpen ons lichaam bij het neutraliseren van de agressieve zuurstofmoleculen, en hebben een positieve invloed op de gezondheid en verwachting. Daarnaast kan OPC de bloedvaten, gewrichten en weefsels zuiveren en is het een belangrijk element in de strijd tegen welvaartsziekte.

5. Ervaringsfeiten met de VinoTherapie

Uit diverse ervaringen is gebleken dat de koud geperste natuurlijke natuurlijke natuurlijke druivenpitolie bij behandeling van de huid diverse problemen, zoals neurodermitis, luierdermatitis, eczeem, allergische huid aandoeningen en afschilfering van de huid kan verzachten. Het beschermen van de natuurlijke oorsprong van de huid tegen uitdroging en tegen het bevorderen van cellulitis. Flavonoïde "oligomeer procyanidine" gevonden in druivenpitolie is een krachtige antioxidant. Het kan beschermen tegen cellulaire en weefselschade veroorzaakt door vrije radicalen. De koudgeperste natuurlijke druivenpitolie verbeterde de structuur van de bovenste huidlagen en houdt de huid in een goede conditie.

6. Andere gezondheidsvoordelen

Druivenpitolie voor een gezond hart; Druivenpitolie het gehalte aan goede cholesterol en het slechte cholesterol in het lichaam Dit risico op coronaire aandoeningen en houdt uw hart gezond. - Druivenpitolie en diabetes; Druivenpitolie bevat linolzuur. Dit is een meervoudig onverzadigd vetzuur dat nuttig kan zijn voor mensen met diabetes. - Druivenpitolie voor bloedvaten en spataderen; Druivenpitolie versterkt en herstelt van gebroken haarvaten en bloedvaten. Het verbetert de bloedsomloop en verlichte problemen zoals een netwerk van aders, spataderen, enz. - Druivenpitolie en kanker;Veel recente studies hebben aangetoond dat de olie van Druivenpit helpt bij het voorkomen van longkanker, darmkanker, prostaatkanker, borstkanker en maagkanker.

7. Anti-veroudering

Veroudering en slijtage zijn in de natuur een bekend uiterlijk. Plant dier nog mens kunnen er aan ontkomen. Maar ook metalen kunnen oxideren en we spreken dan van roesten. Het lichaam gebruik stoffen die een tijdlang in staat zijn het proces tegen te gaan. Naarmate iemand ouder wordt neemt de hoeveelheid anti-ouderings stoffen voortzetten af ​​​​​​en kan de afbraak van het weefsel van het voortgaan. Schattingen op basis van wetenschappelijk aan, dat vanaf de leeftijd van 40 jaar de vorming van het onderzoek zogenaamd "anti-oxidanten" met circa de verminderd verminderd. Tussen de leeftijd van 60 en 70 jaar de aanmaak tot 10 % zou verminderen zijn. De veroorzakers van dit verouderingsproces – de aanstichters van de oxidatie – zijn de vrije radicalen.Dit zijn agressieve en onstabiele zuurstofmoleculen die een aanslag op de natuurlijke antioxidanten. Stoffen de wijn druivenpit kunnen aanwezig zijn, kunnen dit proces van voortzetting helpen. Dus je kunt nooit te vroeg beginnen om op deze gezonde manier te beginnen met SA VIT je anti-oxidanten ondersteunend.

8. Wijn Druivenpit als bron van OPC

Het hoge gehalte aan anti-oxidant polyfenol OPC in de pitten van de wijndruiven vormen een belangrijke functie om de vrije radicalen te neutraliseren. Voor een goede gezondheid is het daarom van belang dat een lichaam over voldoende anti-oxidanten beschikt. Uit onderzoek in laboratorium (in vitro) is het licht van antioxidanten, waaronder OPC uit de druivenpit, ongeveer 20 keer sterker zijn dan vitamine C en circa 50 sterker zijn dan vitamine op de gezondheid van de bloedvaten gezien als een sterk argument verwerken in diverse voedingsmiddelen.

9. Hoe te gebruiken voor je huid

De natuurlijke kleurpigmenten kunnen blijvend doen verkleuren. Laat de olie daarom 2 tot 3 minuten goed in de huid intrekken en verwijder daarna de achtergebleven olie met een tissue.

Waarschuwing

- De huidolie buiten gebruik van kinderen bewaren.

- De huidolie is niet voor inwendig gebruik

● Indicatie dosering:

Deze huidolie bezit een hoge waarde aan natuurlijke inhoudsstoffen en wordt door de huid goed opgenomen. afhankelijk van de huidconditie en het te behandelen oppervlak, is een beperkte toepassing voor een optimaal resultaat. - Gezicht en hals: gemiddeld twee tot drie maal spuiten, - Benen en armen: gemiddeld drie tot viermaal per arm spuiten.

● Hoe toe te passagier: - voor de dosering te zien zie hierboven, - breng de olie aan op de huid aan, - daarna de olie korte tijd inmasseren en 2 tot 3 minuten laten intrekken, - de achtergebleven olie met een tissue van de huid verwijderen.

10. Gezond en mooi haar

Voor gezond en mooi haar! Druivenpitolie bevat alle essentiële instrumenten die je haar helpt sneller te groeien. Het bevat vitamine E, proteïne, mineralen en linolzuur die het haar en de voedende voeding. Druivenpitolie is licht en houdt van haar lang gehydrateerd. Het beschermen je haar tegen uitdunnen van punten van haar, tegen gespleten. Als een zeer goede vocht inbrengende crème bestrijdt Druivenpitolie de roos vanaf de bron. Als je je haar borstelt met hete druivenpitolie, ziet het er glanzend uit, maar niet vettig. Onnodig te zeggen dat de olie erg licht is en snel door de hoofdhuid wordt opgenomen. Het versterkt de haarwortels en het beschermen tegen beschadiging.

11. Ingrediënten

De SAN