4 daagse sapkuur vakantie

Een 4 daagse weekend sapkuur vakantie bij RESTART begint op vrijdag 13:30 uur en eindigt op maandag 11:00 uur.

Reserveer direct een volledig verzorgde 4 daagse sapkuur weekend vakantie bij RESTART gezondheid instituut, in een heerlijke verblijfsaccommodatie!
RESTART Rethink your lifestyle Detox Mindset Healt Energie, in een heerlijke verblijfsaccommodatie! Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf. De weekend sapvasten kuur vind eenmaal per maand plaats informeer naar de juiste datum.

Volledig verzorgde 4 daagse sapkuur vakantie

Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Om zo min mogelijk aan eten te denken bieden wij een gevarieerd programma met een goede mix van beweging en ontspanning. Uiteraard kun je de tijd ook gebruiken om uit te rusten, gebruik te maken van behandelingen of lekker niets doen. Wij bieden hierin twee verschillende sapkuur-arrangementen aan, het Basic en Luxe arrangement.

Onze sapkuur-arrangementen voor 4 dagen bestaan uit:

4 dagen sapkuur Basic   Luxe  
Intake met therapeute 1   1  
Begeleiding van therapeute dagelijks   dagelijks  
Overnachtingen bij luxe B&B 3   3  
Budwig papje of Bircher benner moesje 1   1  
Verse slow juice sappen en shotjes 14/8   14/8  
Kruiden en Detox thee onbeperkt   onbeperkt  
Mineraal of Birkey water (gefilterd water 99,99%)    onbeperkt   onbeperkt  
Uitgebreide badset met slippers dagelijks   dagelijks  
Vrij gebruik van douche    dagelijks   dagelijks  
Wandelingen (stilte) 2   2  
Rust lever pakking 2   2  
Sauna gebruik 2   2  
Zouttherapie kamer 2   2  
Fitness 2   2  
RESTART yoga 1   1  
Analyse PH BMI Glucose Ketone 1   1  
Algenpakking de Luxe     1  
Universal Contour Wrap     1  
Omega detox     2  
Dermotherapie     1  
Kosten van deze sapkuur p.p. : € 595,-   € 825,-  


Deze sapkuur-arrangementen zijn naar wens uit te breiden. Dit graag vermelden bij de reservering. 

Verblijf tijdens een 4 daagse sapkuur

Je verblijft overdag bij RESTART (of je B&B) in omgeving Someren, een schitterend Wellness gezondheid instituut waar een extra rust-stilte ruimte is, speciaal voor jou als sapkuur gast. In de avond kun je terecht bij het B&B dat voor jou gereseveerd is (dit hangt af van de beschikbaarheid). Het is all inclusive, deze overnachtingen zitten in de sapvastenkuur inbegrepen. Per e-mail wordt aangegeven welk B&B voor jou gereserveerd is. Meer informatie over het B&B en impressie vindt je via onderstaande links:

Gasterij de Heihorst
Het maagdenhuis
De Labjeshoeve 

3 Sapkuur recepten per dag

Tijdens het sapvasten weekend worden op de volle dagen 3 momenten per dag sapjes genuttigd met tussendoor 3 shotjes. ’s Ochtends nemen we bij het eerste sapkuur recept het programma van de dag door. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten en wellness behandelingen. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te rusten, lezen en te mediteren.

Beauty arrangementen tijdens een sapkuur vakantie

Je kunt in hetzelfde complex ook gebruik maken van Beauty behandelingen. Hier kun je bijvoorbeeld gelaatsbehandelingen, huidverjonging, massages, pedicure, manicure of uw nagels laten verzorgen met een mooie gellak.

Persoonlijke begeleiding bij uw sapkuur van 4 dagen

Het gehele weekend is je therapeute/begeleidster je steun en toeverlaat.

Maatwerk en persoonlijke sapkuur recepten

Er is ook ruimte voor alternatieven in uw programma. Een greep uit de opties: gezichtsbehandelingen, huidverjongende behandelingen, culturele uitstapjes naar onder andere Klokken musea. Liever iets sportiefs? Golfen op landgoed De Swinkelse, Fietsenverhuur, of iets anders? Daarnaast kunnen wij bij allergiën persoonlijk afgestemde sapkuur recepten voor uw samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Je sapkuur vakantie annuleren

  • Als je binnen vier werken voor je afspraak moet annuleren dan ontvang je nog 75% van het betaalde bedrag terug.
  • Als je na deze periode (0 tot 4 weken voor uw afspraak) nog moet annuleren dan krijg je 25% van het betaalde bedrag terug.
  • Je mag ook de sapkuur aan een ander doorgeven.
  • Je mag tot twee weken voor je afspraak kosteloos de datum nog wijzigen.
  • Mochten bovenstaande opties geen mogelijkheid voor je zijn, kun je het totale bedrag omzetten in behandelingen bij Torso Finis.
Direct reserveren »

Referenties

Jermien
09:52 11-04-2017
Het waren 3 fantastische dagen. Ik heb heerlijk genoten van de sapkuur dagen. Ik zag er eerst tegen op. Maar het is allemaal heel erg meegevallen. Anneloes met haar team waren heel erg goed voor mij. Alles was ook goed geregeld. Een paar dagen helemaal laten verwennen, geweldig!
Dieuwertje
11:58 31-01-2017
Na hele drukken tijden, heerlijk bijgekomen hier. Heel goede begeleiding en kennis van zaken. Voel me als nieuw en uitgerust. Zowel het lijf als in het hoofd. 3 dagen sapvastenkuur een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Carry
11:57 31-01-2017
Ik ben hier 3 dagen vertroeteld, verwend en tot rust gekomen. Mijn hoofd èn mijn lichaam. Jullie zijn een sterk en professioneel team met de juiste instelling om het mensen naar de zin te maken. Ik heb veel respect voor de zeer vriendelijke houding bij alles. Daarbij heel veel kennis en uitleg. Ik kom zeker een keer terug voor 5 dagen!
Yolanda
11:05 20-09-2016
Dank voor jullie goede zorgen tijdens mijn driedaagse sapkuur bij Torso Finis. Ik ben heerlijk tot rust gekomen dankzij het programma dat jullie voor me hadden samengesteld.

Ik heb kennis gemaakt met yoga, samen met Anneloes heerlijk gewandeld in de prachtige natuur rond Someren en heb allerlei ontspannende behandelingen ondergaan.

De sapjes en soepjes waren (op een enkele na) allemaal erg lekker en geen enkel moment heb ik honger gehad. Ik voelde me fit, helder en gezond.

En ook nu een week na thuiskomst, voel ik me dat nog steeds. De combinatie met Gasterij de Heihorst was ook erg prettig. Ze hebben er heerlijke bedden en een fijne douche.

Tijdens het hele proces van afbouwen, kuur en opbouwen ben ik ook nog eens vier kilo gewicht kwijt geraakt, helemaal fijn!

En een aantal van de eet- en gezondheidstips ga ik zeker vasthouden. Dank aan jou, Anneloes maar ook aan Nicole en de andere dames van Torso Finis!
Marijke
16:00 28-06-2016
Wat een heerlijke tijd hebben jullie mij bezorgd. Ik heb het stukje rust waarna ik op zoek was gevonden. De behandelingen waren lovend, sapjes niet te versmaden en de wandelingen met Anneloes verfrissend en vooral ook gezellig. 3 dagen kuur misschien toch te kort voor mij? Voor herhaling vatbaar! Veel dank en tot de volgende keer. Anneloes je bent een top vakvrouw.
Laura
15:56 28-06-2016
Door de drukte en stress was ik mijn gezonde leefstijl een beetje verloren. Daarom besloot ik om in mijn vakantie de 3 daagse sapkuur te volgen, om weer een zetje in de goede richting te krijgen. En dat is gelukt! Ik voel mij weer helemaal schoon van binnen en ga nog even een paar dagen door met sapkuren thuis. Daarna Paleo style verder. Op naar een nieuwe start! Bedankt Anneloes en haar leuke team!
Annemarie
15:49 28-06-2016
De 3 daagse sapkuur gevold. Relaxte sfeer, zalige schouder, rug en nek massage gehad, echt super! Lekker veel gesport en de wandelingen met Anneloes zijn zeker een aanrader. En het niet 'eten' wat iedereen zo moeilijk lijkt is hier zeker geen probleem. Ik had de hele dag een vol gevoel.
Anita
14:11 26-04-2016
Even tijd voor mezelf, niets aan je hoofd. Bezig zijn met je lijf, in de diepste zin van het woord. Torso Finis is daar prima voor, schoon, lekkere geurtjes, persoonlijke begeleiding en veel tips. Alles gebeurt in rust. Sapjes zijn echt lekker en fijn om 's avonds een soepje te nuttigen. Alle behandelingen waren super, het B&B is super netjes. Heb totaal geen behoefte gehad aan tv of boek, gewoon lekker met je lijf. Super leuke omgeving om te wandelen met het geluk van het lekkere weer. Yoga lessen zijn een aanrader. Ik besef dat je dit thuis prima voort kunt zetten. Met frisse moed en 'toet' weer naar huis.
Laura
16:52 10-11-2014
Inderdaad "veel comfort voor minder geld" vorig jaar elders een sapvastenkuur gedaan in Nederland en ik was alle dagen zeer chagrijnig, het thuisfront vreesde al voor mijn thuiskomst nu. Maar nu 3 heerlijke dagen achter de rug, geen enkele moeite gehad met de sapjes. Ze waren allemaal heerlijk. Het programma is goed gevuld met actieve onderdelen en ontspanningsbehandelingen en daarom geen tijd om over eten na te denken. Als ik geweten had dat het me zo goed zou bevallen was ik toch graag 5 dagen gebleven, maar nu heb ik een reden om terug te komen en ik stuur hier zeker mensen op af. Dit is een echte aanrader voor een ieder die zowel lichamelijk als geestelijk even helemaal tot rust wil komen en herboren huiswaarts wil keren. Ik heb al een smiley naar huis gestuurd dat ze zich nergens druk over hoeven te maken, ik voel me fantastisch! Ook de klysma's gingen perfect en luchten erg op, gaven een schoon gevoel. Dat was vorig jaar echt vreselijk ik kon er niet mee overweg en heb het toen weggegooid kosten me toen € 75,- en nu meer € 30,- en ook nog eens veel prettiger in gebruik mede door de 7x7 thee die mijn darmen kalmeerde. De flowles was heel inspirerend Anneloes, ik hoop dat je zo door gaat, het was een genot om hier te zijn en ons zie je zeker weer terug! (want mijn man vond het vorig jaar niets maar als hij dit van me verneemt gaat hij de volgende keer zeker weer mee). Een andere slaapplek vanwege overboeking maar prima opgelost, bedankt en ook bedankt voor het leuke afscheidscadeautje, super! Tot ziens.
Erica uit Poortugaal
14:30 02-10-2014
Drie zalige ontspannen dagen achter de rug. Ik heb me hier heerlijk in de watten laten leggen. Behandelingen zijn top en sapjes lekker. Ook de wandelingen vond ik heerlijk. Verder als een roos geslapen in het Bed & Breakfast. Goede en gezellige begeleiding met ook een leuk team.
Nathalie uit Lichtaart
14:25 02-10-2014
Na een stressvolle periode vol moeilijke keuzes en aan het begin van een nieuwe uitdagende carrière, had ik een enorme nood aan tijd voor mezelf. Enkele onverwachte kilo's erbij zorgden ervoor dat ik de knoop doorhakte om aan een 3-daagse sapkuur te beginnen. En wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. 3 dagen pure verwennerij! Wat heb ik genoten! De sapjes smaakte me (tot mijn eigen verbazing) bijna allemaal en die dagen zonder vast voedsel vallen best mee. Ze zijn hier dan ook constant met je bezig. Bedankt aan Anneloes, die me heeft doen vergeten dat ik hier helemaal op men eentje ben, aan de meiden voor de super behandelingen en ook Dorie voor de goede raad die ik zeker ga meenemen. Bij Torso Finis is klant absoluut koning! :) Ik vertrek terug naar België met een leeg, relaxed hoofd en een reine snoet & lichaam. Klaar voor een nieuwe start!
Doreen uit Heemstede & Margot uit Haarlem
10:00 19-08-2014
Ons eerste sapkuur ondergingen we elf jaar geleden. En nu na zoveel jaren kwamen we bij Anneloes. We hadden niet veel verwachtingen, maar dus wel een eerdere ervaring. Anneloes heeft ons verrast met een intensief, zorgzaam en fijn programma.

Wat opvalt is:
- De heel persoonlijke aandacht van Anneloes
- De goede keuze van B&B
- Super sappen, stijlvol en aantrekkelijk gepresenteerd
- Heerlijke badjas, genoeg handdoeken; lekkere douches; zalige sloffen; leuk lunchpakket
- Een keur aan voor ons nieuwe behandelingen
- We voelen ons beslist geen klant, maar gast
- Fijne yoga-lessen

Heel veel tops en een kleine tip:
- We wensen jou, Anneloes, dat de meiden een voorbeeld nemen aan jouw inzet, zorgvuldig en klasse!
Heel veel dank!