Dermotherapie

Mechanische bindweefselmassage voor het gelaat is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere valen erbij een slaap. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Afvalstoffen (b.v. wallen onder de ogen) worden afgevoerd, het is daarom ook een echte detox behandeling voor het gelaat. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti ageing massage!

Wanneer zie je resultaat?
Al na 1 bindweefselmassage voor het gelaat is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Daarna kunt u 4 tot 6 weken aanhouden voor onderhoud, de huid blijft zich ook dan nog steeds verbeteren. Na de bindweefselmassage voor het gezicht kan de huid er wat rood uit zien en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Resultaat:

 • De huid wordt strakker
 • Fijnere porien
 • Betere huidstructuur
 • Minder lijntjes en rimpels
 • Strakkere contouren van gezicht
 • Positief effect ook bij acne

De bindweefsel helpt bij...

 • Verslapping
 • Wallen onder de ogen verminderen
 • Vermindering van neuslippenplooi
 • Een slechte doorbloeding (couperose)
 • Grauwe of rokershuid
 • Rimpels en fijne lijntjes

 


Restart Detox gezichtsbehandeling 60 min.                  85,-
Wat houd het in;

Tijdens een kop 7x7 kruiden kruidenthee spreken we de behandeling:
-reiniging met natuurlijke wasgel van P Jentschura

-peeling met Meine Base  vermalen zout van 8 edelstenen;
-mechanische bindweefselmassage 25 min;
(Klik hier voor meer informatie over mechanische bindweefselmassage)
-basische vliesmask gedrenkt in Meine Base;
-de ph van de huid word met MiraVera weer in balans gebracht,
-afsluitende verzorging. OF


Extra! totale behandelduur 85 min.                               119,-
Restart Detox treatment plus het AbraCaDabra masker voedt, verzorgt, verfrist en verjongt het huidbeeld met zijn waardevolle bestanddelen en ondersteunt de regeneratie.
 

 

Direct reserveren »

Referenties

Petrie
19:37 20-02-2020
Dermo -therapie mechanische bindweefsel massage voor het gezicht;
Wow, buiten het mooie resultaat is het ook nog een heerlijke behandeling, je voelt echt dat er iets gebeurd! Op eigen wens wil ik dat Anneloes het zo hoog mogelijk inzet. Nadien is het wel erg rood doorbloed maar dat maakt mij niet uit (dat is de volgende dag al zo goed als weg) het gaat me om het resultaat. Inmiddels 5 behandelingen gehad en ik zie al een hele verbetering van mijn erg verrimpelde huid. Ik ga dit na de kuur zeker onderhouden, want dit is echt geen straf. Het voelt heel prettig ten opzichte van een manuele bindweefsel massage. Anneloes ik ben helemaal blij met jou en de behandeling! Petrie uit Weert.