Hot -Stone of -Soap massage

Hot stone-massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal onspant. Het is op dit moment één van de meest populaire behandelingen. Toch is de massage met ‘hete stenen' geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren. Reeds in de oudheid maakten Perzen, Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden. Enkele jaren geleden deed de Hotstone massage opnieuw zijn intrede in de westerse wereld, en met groot succes.

De behandeling
Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 tot 60 graden. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe ontspanning. Het gewicht van de stenen geeft een druk met effect op de spieren..

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging) maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid. Hot Stone-massage wordt als eerste toegepast voor het weldadige effect.

Daarnaast wordt het ook gebruikt bij:

  • stress en spanningen
  • spierproblemen en spanningen
  • vermoeidheid
  • gewrichtsproblemen
  • slechte doorbloeding

Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan een Hot Stone-massage verlichting bieden.

Soap scrub massage van 55 min.      € 85,-  

Hot -Stone massage van 50 min.       € 80,-      Luxe 70 min. 105,-

Direct reserveren »