Universal Contour Wrap

Ontgifting

Druk, druk, druk..........stress vormt inmiddels een dagelijks onderdeel van ons bestaan. Dit zorgt voor een zware druk op het menselijke immuunsysteem. Ontgiften helpt het lichaam in balans te blijven, waarmee een verminderd welzijn, vermoeidheid en eventueel ziekte wordt voorkomen. Restart maakt gebruik van de hieronder beschreven systemen om uw lichaam te ontgiften.

Universal Contour Wrap

UCW is van oorsprong een medische behandeling. De laatste jaren wordt UCW veelvuldig toegepast als schoonheidsbehandeling. Restart gebruikt UCW vooral omwille van zijn ontgiftende en afslankende werking. UCW is een originele inpakmethode met windels en zeeklei. De zeeklei zorgt voor een sterke ontgifting, afslanking en vitalisering van het hele lichaam. UCW verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Een klant verliest bij de eerste behandeling minstens 15 centimeter verlies in totale lichaamsomtrek.

Wilt u gaan lijnen, dan is UCW een uitstekende start om het lichaam vrij te maken van gifstoffen. Ook als u al een aantal kilo's bent afgevallen is UCW aan te raden. Tijdens het afslankproces blijven er namelijk gifstoffen achter in het lichaam en deze zorgen vaak voor een vermoeid gevoel.
Uiteraard is het voor iedereen een weldaad om het lichaam met regelmaat te ontgiften! Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke ontspanning. Nadien voelt u zich weer als herboren!

Bekijk hier onze belevingsmogelijkheden in kuurverband:

*Body analyse
BMI meting voor en lichaamsomvang meting voor en na; 29,- per beleving.

*Basic 
1 Beleving; ontgiftende bodywrap met windels en dode zeeklei;         
Duur per beleving 2 uur   119,-

*Excellent 
2 Belevingen; ontgiftende bodywrap met windels en dode zeeklei; binnen 15 dagen per beleving     116,-

*Superieur
3 Belevingen; ontgiftende bodywrap met windels en dode zeeklei; binnen 30 dagen per beleving     113,-

Bij een kuur van 2 of 3 belevingen betaal je het volledige bedrag van de kuur bij je eerste beleving.

 

19.08.2015 - Column van Patty Brard

Ik zal wel onder een steen gelegen hebben de laatste 25 jaar, maar je laten inzwachtelen met mineralenklei, de Universal Contour Body Wrap, blijkt al die tijd in Engeland, Amerika en ook hier al een goedwerkende methode om je lichaam op een andere manier te detoxen dan alleen via een dieet, beweging en mijn befaamde klysma’s. Ben je een fanatieke sporter en sapdrinker maar schiet het nog steeds niet echt op met de kilo’s, dan heb ik de gouden tip.

Patty Brard is enthousiast over de Universal Contour Wrap. Lees hier verder haar verhaal.

 

Direct reserveren »

Referenties

Femke
18:39 12-07-2020
Hey Anneloes, Voor het eerst een Universal Contour Wrap gedaan. Maar was een bijzondere beleving. Buiten dat ik even me time had met 4 kids, was ik helemaal zen na de behandeling.
Ik had geen meting gedaan maar mijn broek zat voor de behandeling irritant strak en past nu precies goed, en mijn huid voelt heerlijk zacht en strak aan. Thanks voor alle adviezen omtrent detoxen en ik hoop snel weer tot ziens... Femke uit Geldrop
Paul
19:45 20-02-2020
Ik kom al jaren bij Restart voormalig TF voor mijn psoriasis. En tot heden is dit het enige wat mijn aandoening verlicht.
Na de behandeling voelt het weer enige tijd goed. Preventief doe ik maandelijks een behandeling om erger te voorkomen. Ik zou dit zeker mensen aanraden die het lichaam willen ontgiften de meeste aandoeningen komen door de verzuring van het lichaam. Ik weet dat stress mijn grootste boosdoener is maar dat zit in mijn genen. Dus Anneloes voorlopig blijf ik nog wel even komen;-) vriendelijk groet Paul uit Someren-eind
Petra van Seggelen uit Helmond
10:47 17-10-2019
Beste Anneloes,
Ik heb je vorige locatie niet gekend. Maar je huidige locatie als Restart bij HCO is helemaal top. Zoals ook de beleving van de Universal Contour Wrap 31 cm lichaamsomvang afgenomen, geweldig resultaat voor een beleving van een ochtend. Ik weet dat de behandeling voornamelijk bedoeld is om te ontgiften maar die cm's zijn mooi meegenomen toch.. en als ik daardoor ook nog extra energie krijg ben ik helemaal happy!
Heerlijk was ook de peeling en sauna vooraf, ik heb er zeker ook van genoten. En ga zeker verder met een kuur om te zien wat ik nog kan bereiken. Tot de volgende afspraak liefs Petra.
Mirjam Strijbosch
16:19 24-02-2015
Een werkelijk fantastische ervaring met warme aandacht van iedereen, die bij Torso Finis werkt. Echt in de watten worden gelegd. Een heerlijke ontspanning met grote opbrengst.
Marga van Dinther, Someren
10:12 19-08-2014
Van te voren medicatie bekijken, of een behandeling wel of niet kan. Alleen dat, was al perfect. Zusssendag: herfst arrangement, wassen, wegen, meten, ingedraaid worden in wraps, dan een ruimte pak aan en uitrusten gaan. Een lekkere lunch tussendoor en een ontgiftend voetenbadje aan het einde.
Leuke, vriendelijke mensen die je helpen. Duidelijke antwoorden op onze vragen, cliĆ«nten op handen dragen. Veel gelachen, foto’s in het pak gemaakt. Je voelt je een ruimtewezentje op je gemak. Duidelijke informatie voor tijdens en na de behandeling. Kleine aanpassingen geen probleem.
Opnieuw meten en wegen, nog eens 40 cm kwijt, daar moet ik nog vaker heen.