Afslanken en Gezondheid

Verwen lichaam en geest met een detox -RMC -Water of -Sapkuur arrangement bij Restart-Retouch. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapkuren, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies. Of je nu wilt ontspannen, af wilt vallen, gezonder en bewuster wilt eten en leven, vasten (eventueel in combinatie met sporten) of een nieuwe start wilt maken, dit kan allemaal bij Restart-Retouch. Neem tijd en reset jezelf bij Restart-Retouch in Asten.

Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat iemand van 70 een marathon kan lopen? Of is het wel eens voorgekomen dat u iemand voor een oude man of vrouw hebt gehouden die achteraf pas net een veertiger bleek te zijn? Hoe komt het toch dat de een er twee keer zo jong uit ziet als hij of zij is en de ander twee keer zo oud?

Het antwoord ligt in de biologische leeftijd!

Wat is de biologische leeftijd?

De biologische leeftijd is de maatstaaf van uw inwendige gezondheid; deze wordt beïnvloed door de genetische situatie en door de door u zelf gekozen levensstijl. De biologische is een effectieve indicator voor uw “ware” leeftijd, omdat hiermee gemeten wordt hoe goed u voor uw lichaam zorgt, en wel door de schade te bekijken die gedurende uw leven door uw lichaam is geleden. Een goed onderhouden auto gaat bijvoorbeeld heel lang mee, terwijl de zelfde auto, als hij nauwelijks wordt onderhouden, al na een paar jaar de brui eraan geeft. Zo gaat het ook met uw lichaam; ook dat heeft immers een “goed onderhoud” nodig om lang gezond te kunnen blijven.

Test hier uw biologische leeftijd

Kijk hier voor de evaluatie van uw biologische leeftijd

Lees hier hoe u uw biologische leeftijd kunt verbeteren

Sapvasten vakantie in Nederland

Je kunt kiezen voor een Sapvastenkuur weekend 4 dagen of midweek 5 dagen of een Watervasen of RMC kuur voor 10 dagen n. De 4 daagse sapkuur vakantie is mogelijk van vrijdag t/m maandag. De 5 daagse sapvasten vakantie is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Klik voor de uitleg van de 10 daagse RMC kuur hier. Of een Watervasten kuur klik hier. Alle kuren staan ook onder het tabblad beschikbaarheid.