5 daagse sapvasten vakantie

Een 5 daagse midweek sapvasten vakantie bij RESTART begint op maandag om 13:30 uur en eindigt op vrijdag om 11:00 uur.

Direct reserveren

Reserveer direct een volledig verzorgde 5 daagse sapvasten vakantie bij RESTART Rethink your lifestyle Detox Mindset Healt Energie, in een heerlijke verblijfsaccommodatie! Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf.

Vroegboek bonus 5 daagse sapkuur vakantie Nederland

Als je de 5 daagse sapkuur vakantie minimaal 2 maanden vooruit boekt en hebt voldaan dan biedt RESTART als bonus een extra lichaamspeeling of lichaamspakking naar keuze aan.

Volledig verzorgde 5 daagse sapvasten vakantie

Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Om zo min mogelijk aan eten te denken bieden wij een gevarieerd programma met een goede mix van beweging en ontspanning. Uiteraard kun je de tijd ook gebruiken om uit te rusten, gebruik te maken van behandelingen of lekker niets doen. RESTART bied deze twee verschillende sapkuur-arrangementen aan, het Basic en Luxe arrangement.

Onze sapkuur-arrangementen voor 5 dagen bestaan uit:

5 dagen sapkuur Basic   Luxe  
Intake met therapeute 1   1  
Begeleiding van therapeute dagelijks   dagelijks  
Overnachtingen bij luxe B&B met eigen sanitair en douche 4   4  
Budwig papje of Bircher benner moesje 1   1  
Verse slow juice sappen en shotjes 17/11   17/11  
Kruiden en Detox thee onbeperkt   onbeperkt  
Mineraal of Berkey water (gefilterd water 99,99%) onbeperkt   onbeperkt  
Uitgebreide badset met slippers dagelijks   dagelijks  
Vrij gebruik van douche  dagelijks   dagelijks  
Wandelingen (stilte) 3   3  
Rust lever pakking  3   3  
Sauna gebruik 3   3  
Halotherapie in de zoutkamer 3   3  
Fitness gebruik 3   3  
Easy yoga  2   2  
Analyse PH BMI Glucose Ketone 1   1  
Dermotherapie     1  
Lichaamsmassage     1  
Algenpakking deluxe     1  
Omega detox     2  
Universal Contour Wrap     1  
Passend geschenk bij aankomst 1   1  
Kosten van deze sapkuur p.p. : € 695,-   € 925,-  


Deze sapkuur-arrangementen zijn naar wens uit te breiden, zie daarvoor ons aanbod op de website. Dit graag vermelden bij de reservering. 

Verblijf tijdens je sapkuur vakantie in Nederland (Someren)

Je verblijft overdag bij RESTART (of je B&B) in omgeving van Someren, een schitterend Wellness gezondheid instituut waar een extra rust-stilte ruimtes zijn, speciaal voor jou als sapkuur gast. In de avond kun je terecht bij het B&B dat voor jou gereseveerd is (dit hangt af van de beschikbaarheid). Het is all inclusive, deze overnachtingen zitten in de sapvastenkuur inbegrepen. Je mag ook thuis overnachten of je eigen B&B boeken natuurlijk dan word er bij 4 overnachtingen 200,- in mindering gebracht door RESTART op het bestaande bedrag. Houd er dan wel rekening mee dat u dan eerst informeert bij RESTART of er plaats is. Per e-mail wordt aangegeven welk B&B voor jou gereserveerd is. Meer informatie over het B&B en impressie vindt je via onderstaande links:

Het maagdenhuis

De Labjeshoeve

De hoefstal 1765

3 Sapvastenkuur recepten per dag

Tijdens de sapvasten vakantie worden op de volle dagen 3 momenten per dag sapjes genuttigd met tussendoor 3 shotjes. ’s Ochtends nemen we bij het eerste sapkuur recept het programma van de dag door. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten en wellness behandelingen. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te rusten, lezen en te mediteren.

Dagindeling 5 daagse sapvasten vakantie

Het programma verschilt per dag en is facultatief, dus je kunt ook je eigen plan trekken. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale sapvasten vakantie en tijd voor jezelf.

Beauty arrangementen tijdens een sapvasten vakantie

Je kunt in hetzelfde complex ook gebruik maken van Beauty behandelingen. Hier kun je bijvoorbeeld gelaatsbehandelingen, huidverjonging, pedicure, manicure of uw nagels laten verzorgen met een mooie gellak.

Persoonlijke begeleiding bij uw sapkuur van 5 dagen

De gehele week is je therapeute/begeleidster je steun en toeverlaat.

Maatwerk en persoonlijke sapvastenkuur recepten

Er is ook ruimte voor alternatieven in uw programma. Een greep uit de opties: gezichtsbehandelingen of huidverjongende behandelingen, maar ook culturele uitstapjes b.v. Klokken musea. Liever iets sportiefs? Golfen op landgoed De Swinkelse, fietsenverhuur, of iets anders? Het is allemaal mogelijk.
Daarnaast kunnen wij allergiën persoonlijk afgestemde sapvastenkuur recepten voor jou samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Betaling Sap -vasten detox kuur

 • Let op je aanmelding is pas definitief wanneer we je betaling over de Detox kuur hebben ontvangen. Zolang geen betaling heeft plaats gevonden staat de plaats nog als beschikbaar op de website en kan door anderen geboekt worden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk het inschrijfformulier retour stuurt zodat ik de factuur kan toesturen om je na betaling je boeking te bevestigen.
 • Extra behandelingen tijdens de kuur kunnen alleen gegarandeert worden als deze vooraf gereserveerd zijn.
 • Producten zoals b.v. een klysma (darmspoeling zitten niet bij de kuur inbegrepen) overigens wel beschikbaar en zeker aan te raden.
 • De behandelingen en producten worden aan het einde van de Detox kuur afgerekend.

Je sapkuur vakantie annuleren

 • Als je binnen vier werken voor je afspraak moet annuleren dan ontvang je nog 75% van het betaalde bedrag terug.
 • Als je na deze periode (0 tot 4 weken voor uw afspraak) nog moet annuleren dan krijg je 25% van het betaalde bedrag terug.
 • Je mag dan per uitzondering wel de sapkuur aan een ander doorgeven.
 • Je mag tot twee weken voor je afspraak kosteloos de datum nog wijzigen.
 • Mochten bovenstaande opties geen mogelijkheid voor je zijn, kun je het totale bedrag omzetten in behandelingen bij RESTART.

  Bekijk hier het verhaal over sapkuren bij RESTART van redactrice Margie Rhemrev

 

Direct reserveren »

Referenties

Wil
10:58 05-03-2020
Anneloes je bent een toppertje!
Dank voor de goede begeleiding en motivatie. Ik kom nog een keer terug. Wil, uit Geldrop.
Claudia
10:55 05-03-2020
Beste Anneloes, Je bent een KANJER! Wat voor een mooie en goede verzorging van jou! Alles in het detail verzorgd. Lekker gewandeld met jouw twee super leuke hondjes. Ze maakten de wandeling nog leuker! Je weet niet alleen alles over vasten en voeding. Maar kan ook nog yoga geven. Het verblijf bij Ankie en Jeanette was heel mooi! Wat een luxe grote kamer. Ik moest me vanochtend echt losrukken. DANKJEWEL voor je goede zorg!!! Claudia, uit Schiedam.
Dieuwertje en Sam
10:24 05-03-2020
Lieve Anneloes (& Linda) Dank voor alle lieve, goede zorg en kennis en info. Als altijd weer helemaal schoon en vol energie zin de wereld te gaan veroveren. Het was fijn voel me super gezond. Ook namens Sam liefs Dieuwertje uit Aerdenhout en Sam uit Amsterdam
Helen
19:21 20-02-2020
Lieve Anneloes, Heb deze kuur positief ervaren, vond het leerzaam en ongemerkt (zonder hongergevoel) aantal kilo's afgevallen. De wandelingen waren heerlijk met de 2 smurfen en tevens de persoonlijke aandacht die je me gaf. Indien ik weer een detox in Nederland wil gaan doen, kom ik bij je terug. Een lieve groet Helen uit Rotterdam.
Desiree
17:57 20-02-2020
Lieve Anneloes en Linda, Bedankt voor de fijne dagen, de gezelligheid en alle persoonlijke aandacht. Een goed begin voor goede voornemens en nieuwe energie. Bedankt! Desiree uit Oudheusden
Janneke
17:53 20-02-2020
Lieve Anneloes, Bedankt voor je hulp bij de ommezwaai in mijn leven. Ik heb genoten van je aandacht en alertheid. Je geeft de kleine dingen fleur! Het ga je goed! Liefs Janneke :-)uit Zandvoort
Naghmeh
12:22 19-02-2020
Beste Anneloes, Het was een heerlijke vijf dagen. Ik heb echt genoten en ook veel geleerd. Die lekkere behandelingen tussendoor ga ik niet vergeten. Je bent echt een lieve vrouw. Het was heel gezellig om met jou te wandelen. Bedankt voor 5 leuke en leerzame dagen en tot gauw. Maria uit Utrecht
Carine Calle
10:11 17-10-2019
Liefste Anne-loes,
Het was heerlijk om je eerste gasten te zijn op je nieuwe locatie. Dit was voor ons de eerste keer dat we een sapkuur volgden, maar zeker niet de laatste. Je kennis en onthaal sieren je. De ochtend- wandelingen waren Top! Ik ben blij dat we voor de 5 daagse gegaan zijn, gezien het uitstekende resultaat. Dank je wel en tot de volgende... Carine uit België
Carole Keirouz
09:59 17-10-2019
Liefste Anne-loes,
Dank je voor het warme onthaal in je nieuwe locatie.
Het is een eer om als één van de eerste gasten te zijn op deze nieuwe locatie.
Na de eerste dag ons alles duidelijk uit te leggen was ik zeer excited om deze 5 daagse te starten.
Het was een echt avontuur en ben verrast hoe ik het heb volgehouden.
De dagelijkse uitleg van alle voordelen houden me gemotiveerd.
Dus dank u voor niet enkel mijn doel te bereiken, maar om me te tonen dat ik werkelijk wilskracht heb.
Veel hugs & kisses "sapjes ;-) Carole uit België
Tanja
11:40 20-06-2017
Hartelijk dank voor deze vastenkuur met alle afzonderlijke behandelingen. Ik heb deze week goed gebruikt om een streep te trekken onder alles wat achter me ligt en weer helemaal vooruit te kunnen gaan, naar een mooie toekomst! Daarvoor ben ik nu helemaal schoon.
Na de vele vastenkuren die er al waren geweest, heb ik deze week met name veel nieuws geleerd. Die kennis neem ik mee en zal ik gaan gebruiken. Anneloes, dank voor de fijne wandelingen en de 'stilte' gesprekken. waardevol te delen.
Marjan
16:07 28-06-2016
Heerlijk in m'n eentje 5 dagen gesapkuurd. Een welkome afleiding van mijn nogal hectische leven. Veel tijd voor beweging en verzorging en de sapjes en soepjes waren heerlijk. Hoewel dit mijn 2de sapkuur was, wist ik niet echt hoe deze zou verlopen. Verrast was ik, alleen te zijn maar dat vond ik geen nadeel. Anneloes en haar team gaven me de nodige aandacht en verzorging. Top ook de wandelingen in de prachtige omgeving, gelukkig was het enkele uren ook af en toe droog. De gasterij/B&B De Heihorst was ook prima, ik kon er goed slapen en ontspannen. Aardige mensen ook.
Anneloes inspireert tot een gezonde levensstijl en ik ben benieuwd, wat ik daarvan in de toekomst ga omzetten. Mocht dat niet van eeuwige duur zijn, kom ik gewoon terug! Hartelijk dank allemaal!
Agnes
16:02 28-06-2016
Anneloes, heel erg bedankt voor deze afgelopen 5 dagen. De sapjes waren heerlijk en jouw begeleiding is fantastisch. IK ben er nu klaar voor om een nieuwe frisse start te maken. Ik ga ervoor, minder medicatie en meer energie.
Margie
09:03 26-01-2016
5 dagen van sapvastenkuren zijn omgevlogen. Het was plezierig, leerzaam en bovenal gezond. Anneloes en haar team slagen erin om te stimuleren en goed te informeren wat sapjes, soepjes, drankjes voor belangrijk werk doen voor het lichaam.
Ik heb hier geleerd dat gezond eten en bewegen goed is voor lichaam én geest. En dat gezond eten maken niet moeilijk is of lang duurt. Zeker geen excuus om elke dag kant en klaar eten te kopen. Dank aan het hele team voor hun vriendelijkheid, hartelijkheid en professionele ondersteuning. http://www.paradijsvogelsmagazine.nl/mijn-eerste-keer-sapvasten/
Ingrid
08:59 26-01-2016
Echt super bedankt voor deze ervaring! Wat een avontuur was dit, in de positieve zin van het woord. Ik heb genoten van alle behandelingen ondanks het feit dat ik af en toe in een emotionele achtbaan zat. Gelukkig heeft het team mij daar goed doorheen geholpen. Ook mijn sapmaatje, ontmoet hier bij Torso Finis heeft bijgedragen aan een hele fijne week!
Esther
09:29 22-12-2015
Hartelijk dank voor de heerlijke 5-daagse sapkuur. Mijn voornaamste doel was quality-me-time en dat is volledig behaald. Daarnaast was het doel om de knop weer om te zetten naar gezond eten en ook dat doel is behaald. Het is me meer dan 100% meegevallen, het sappen. Geen moment honger gehad. Ik heb genoten van alles, maar vooral de wandelingen in het prachtige bos, de natuur en de koeien waarvan ik de naam van het ras niet weet. De massages, de extra behandelingen voelde allemaal goed aan. Ik kan jullie gezondheidscentrum iedereen aanraden. Dank voor jullie zorgzaamheid, aandacht en voor de rust die jullie mij hebben gegeven. Jullie hebben overal aan gedacht, tot in de kleinste details! Ga zo door!
Anita
09:23 22-12-2015
Ik heb genoten van alle lekkere sapjes, soepjes, behandelingen en yoga-lessen de afgelopen 5 dagen! Bedankt daarvoor!
Jacqueline
12:07 29-09-2015
Dankje wel voor deze 5 dagen. Ik zocht naar 'rust' en dat heb ik gekregen. Mijn horloge loopt nu wat rustiger. De aandacht die ik bij jullie kreeg voelde als een warme deken. Laat de koude winter maar komen! Bedankt!!
Angelos
12:05 29-09-2015
Het was een heerlijke verwentijd voor mezelf. Ik ben als een prinses in de watten gelegd met veel aandacht en zorg voor details. Behandelingen waren heel fijn en ik vond de sapjes en soepen heerlijk. Ik was alleen en baas van mijn eigen agenda, hoefde niet te praten, alleen maar te genieten.
Henny
12:02 29-09-2015
Dankje wel voor 5 fantastische, ontspannende dagen. Ik ben weer heerlijk uitgerust en voel me weer dichter bij mezelf. Heerlijk gewandeld in de mooie omgeving in Someren. De behandelingen waren fijn en ontspannend, de soepjes waren lekker, de sapjes soms. Mooie entourage, luxe uitstraling al met al heb ik ervan genoten. Vooral Anneloes en Loran bedankt voor jullie fijne begeleiding en goede zorgen.
Patricia
11:10 18-08-2015
Na een drukke periode wilde ik even een weekje rust en tijd voor mezelf. Daarnaast ook een aanzet tot een gezonde levensstijl. Op het laatste moment 5 dagen sapkuren geboekt. Ik vond de rust, alle behandelingen, alle goede zorgen en het B&B allemaal geweldig. De sapjes vond ik niet allemaal lekker. Het verbaast me met hoe weinig eten je toch kunt functioneren. Ik hoop dat ik het gezond eten kan doorzetten. Bedankt voor alle goede zorgen.
Madeleine
10:41 18-08-2015
Prima kuur van 5 dagen. Zeer verzorgd. Fantastische begeleiding. Soepjes heerlijk, meeste sapjes ook. Fijne lichaams- en gezichtsbehandelingen.
Sabina
10:45 26-05-2015
De vijf-daagse sapkuur is ontzettend meegevallen, mede door de goede en persoonlijke begeleiding van Anneloes. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik heb zeer veel respect voor Anneloes. Torso Finis is een prachtig instituut waar met veel liefde en aandacht gewerkt wordt.
Janette, Dyta en Tina
17:02 17-02-2015
Wat een heerlijke week hebben we gehad. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben genoten van de heerlijke sapjes en behandelingen. De persoonlijke aandacht was TOP! Bijzonder was de overheerlijke traktatie ter ere van de verjaardag van Anneloes.
Anneloes en je geweldig team bedankt voor alles!
Karen
09:32 23-12-2014
De sap 5 daagse bij Torso Finis,..

Een beetje vreemde locatie, een soort industrieterrein in een klein Brabants dorp Someren. Maar achter de ingang een prachtige en zeer prettige ruimte. Om te sporten, voor de yogales of één van de heerlijke behandelingen. Anneloes en haar team verzorgen je uitstekend en het ontbreekt je aan niets. Behalve het eten natuurlijk, maar het fijne is dat je dat door een vol dagprogramma niet mist. En ook de sappen smaken echt goed. Ontgift, schoon en uitgerust weer naar huis! Dank aan Anneloes, Nicole en de rest van het team.
Annemarie, Haarlem
09:26 23-12-2014
De eerste 100 km. vond ik lastig loskomen van thuis en toen ik op het terrein kwam moest ik even slikken maar eenmaal binnen... Wat een mooie ruimte, gezellig en goed verzorgd. Het was een heerlijke week. Een week lang ontspannen daar ging het mij om. Ontspannen en los laten en fris en fruitig met energie weer naar huis gaan. Ook wilde ik lekker slapen. Het B&B zonder de &B was super. Heb zo fijn geslapen. Het programma van Torso Finis was zeer fijn en vol, helemaal top! Ook de sappen en de sap-soepen waren héérlijk.

Al met al een zeer fijne geslaagde week, nu lekker naar huis.

Anneloes dank voor alle goede zorgen ook de meiden dank voor massage enz.
Lydia
16:40 10-11-2014
Vandaag is de laatste dag van mijn 5-daagse sapkuur. En wat was het heftig voor mij! Ik bleek niet goed op alleen sappen te reageren en werd misselijk. Mildvasten was in mijn geval beter geweest. Had Anneloes ook geadviseerd maar ik was eigenwijs. Ook de ontlasting kwam bij mij niet los, ik had er geen last van maar was wel noodzakelijk om te ontgiften. Op dag 4 heb ik bitterzout genomen waardoor de ontlasting los kwam en ik eindelijk het gevoel van ontgiften ervaarde. Omdat het nog steeds mondjes maat was heb ik die avond een hogere darmspoeling gedaan. Ondanks de mindere ervaring van het sapvasten en de lichamelijke gebreken heb ik toch een hele fijne tijd gehad hier bij Torso, onder begeleiding van Anneloes. Anneloes zorgt echt goed voor je en heeft een hart van goud. De behandelingen en de sapjes zijn allemaal 100% in orde en het ziet er hier tiptop uit. Je wordt de hele dag bezig gehouden met allerlei prettige behandelingen/bezigheden waardoor je amper het gevoel van honger hebt. Je wordt helemaal in de watten gelegd en je komt compleet tot rust. Heerlijk! Ook het bed and breakfast vlakbij draagt bij aan een optimaal tevreden gevoel. Ik zal zeker nog een keer terug komen om te mildvasten. Anneloes bedankt!
Silvia Duijts, 45 jr. uit Nederweert.
10:03 19-08-2014
Mijn eerste ervaring met 5 dagen sapkuur is mij zeer goed bevallen. Gecombineerd met 3 keer sporten + laconium. Iedere dag een wandeling gemaakt met de hond. En de positieve, grappige reacties van mijn man en kinderen; is dat alles wat je mag eten. Automatisch de tafel gedekt met een bord voor mij. Ook de kinderen moesten even proeven van alle sapjes, de ene keer wat het lekker en soms smerig. Inmiddels zelf in het bezit van een Versapers. Ben benieuwd hoe dit mij gaat bevallen. Mijn kuur heb ik goed kunnen combineren, met mijn werk (administratief) en gezin. Anneloes en Dorie hebben mij goed hierin begeleidt. De sappen waren heerlijk alleen raapsteel is niet mijn ding, maar zat andere lekkere sapjes voor in de plaats. Heel veel dank voor alles. Het was top!!!
Gonnie van Mierlo, 26 jaar uit Someren
09:56 19-08-2014
Na een moeilijke periode in mijn leven besloot ik deel te gaan nemen aan een 5-daagse sapkuur bij Torso Finis. Om weer een nieuwe frisse start te maken met meer zelfvertrouwen, ontspannen houding en weer energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dat is zeker gelukt! Ik voel me ontspannen, krachtig en kijk positief naar mijn lichaam. De sappen waren lekker net zoals de soepen. Op een enkele ochtend na had ik geen honger gevoel. De behandelingen tussendoor zijn een verademing. Het active Torso Active, Torso Flow en de wandelingen in de natuur maakt het plaatje compleet. Ik vond het echt een gezellige week. Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Jij bent een spontane vrouw, waardoor je veel positieve energie overbrengt. Je mag er trots op zijn wat jij hebt neergezet. Kortom een zeer geslaagde sapkuur en een tevreden klant. Met dank aan Anneloes, Dorie en het team van Torso Finis.
Bedankt voor een nieuwe start.