RMC Detox kuur

 

Restart Master Cleanse Detox kuur

In 10 dagen 10 kilo afvalstoffen lichter! 

De RMC Detox kuur, ook wel het Limonade Dieet genoemd, bestaat al tientallen jaren. Het is bedacht door Stanley Burroughs, een beoefenaar van natuurlijke gezondheid. Hij geloofde in het vermogen dat het lichaam zichzelf kan genezen. 

De resultaten bij mensen die het dieet hebben gevolgd zijn geweldig. Chronische gezondheidsproblemen, waar mensen al jaren last van hadden, verdwenen in slechts 10 dagen.

De Koning der Detox houdt in dat je een limonade mix gaat drinken die jouw lichaam zal helpen om alle opgebouwde afvalstoffen af te voeren. Er zijn nog meer geheimen maar die zal ik tijdens de kuur met je delen. Maar je moet weten dat het een veilige en effectieve manier is om een stralende gezondheid te bereiken. 

Het is ook een geweldige manier om een groot deel van jouw gewicht te verliezen en jouw eetgewoontes om te zetten van junkfood naar gezond eten. 

Het volgen van de RMC Detox kuur kan je helpen een groot gedeelte van jouw gewicht te verliezen door afvalstoffen te verwijderen. Het aantal kilo´s dat je zult verliezen varieert van persoon tot persoon, maar voor de meeste mensen kan het heel veel kilo´s zijn.

Maar de echte voordelen van het gewichtsverlies komen nadat je klaar bent met de detox… 

Na de RMC Detox kuur merken de meeste mensen dat ze zichzelf niet hoeven te dwingen om beter te eten. Eigenlijk zal het eten van calorierijke, bewerkte voeding je ziek maken nadat je klaar bent met de RMC Detox kuur. Je zult merken dat je zin hebt in licht, gezond eten.

Jouw eetlust zal zich ook aanpassen en je zult minder eten nodig hebben om je verzadigd te voelen. 

Het beteugelen van je junkfoodverslaving en het minderen van de hoeveelheid voedsel dat je eet zijn twee manieren waardoor je langer kunt genieten van de voordelen van het gewichtsverlies lang nadat je klaar bent met de RMC Detox kuur. 

Het Internet Staat Vol Slecht Advies 

Het Internet staat vol met slechte Citroen Sapkuur adviezen. Het gevaarlijkste advies is misschien wel om het Citroen dieet meer dan 30 dagen vol te houden. 

Ik raad dit af, en zeker voor beginners. 

Als je de detox een aantal keren gedaan hebt en als je weet hoe jouw lichaam reageert kun je een langere detox proberen. Voor nieuwkomers raad ik echter 3 tot 10 dagen aan. 

Alles Wat Je Nodig Hebt Om De RMC Detox Kuur Te Voltooien is 10 dagen van jouw tijd! 

Ik ken niets dat de mogelijkheid geeft tot zulke positieve veranderingen in jouw gezondheid in zo´n korte tijd. 

De dagen dat je de RMC Detox kuur volgt zal een uitdaging zijn voor de meesten. Jouw lichaam zal zichzelf ontgiften en dat kan voor wat ongemak zorgen. 

Naarmate je dit vaker doet zal je lichaam er steeds beter op reageren en minder ongemakken geven. 

Je zult waarschijnlijk ook een euforisch gevoel ervaren na een paar dagen detox, dat vergelijkbaar is met een high bij hardlopers. Dit gevoel is echt geweldig. De meeste mensen ervaren ook een verhoogd reukvermogen. Dat is toch gaaf. Naar buiten gaan wordt een groot olfactorisch avontuur!

En als je klaar bent met de RMC Detox kuur zul je je geweldig voelen. Niet goed, maar geweldig! 

Ik neem je stap voor stap mee door het hele RMC Detox kuur proces. Het is belangrijk dat je elke stap opvolgt om ervoor te zorgen dat je alles uit deze detox haalt.


Waarom Je De Afvalstoffen Die Je Hebt Opgebouwd Moet Afvoeren

We vergiftigen onszelf langzaam. Het eten dat we eten is bedekt met pesticiden. Er zitten chemicaliën in ons drinkwater. In sommige steden is de vervuilde lucht zo dik dat je gewaarschuwd wordt niet naar buiten te gaan op bepaalde dagen.

Als je het gif dat je ophoopt in jouw lichaam niet weet te verwijderen dan beroof je jezelf van een aantal levensjaren. Het kan ook zijn dat je levenslang moet leven met chronische pijnen, vermoeidheid, obesitas en nog veel meer negatieve gezondheidsproblemen.

De RMC Detox kuur kan je helpen om de opgebouwde afvalstoffen te verwijderen uit jouw lichaam. Om de RMC Detox kuur beter te kunnen begrijpen moet je eerst weten dat het gebaseerd is op ontgifting.

Jouw Lichaam Moet Eerst Ontgiften

Simpel gezegd zit jouw lichaam vol afvalstoffen dat het niet kan verwijderen of heeft het er moeite mee. En zo blijven de afvalstoffen in jouw lichaam. Deze dikke plak kleeft aan de binnenkant van jouw darmen en voorkomt zo dat voedingsstoffen worden opgenomen.

Het verstikt je van binnenuit, letterlijk. Op dit moment lopen er veel mensen rond met kilo´s van deze dikke ontlasting, goed vastgeplakt binnen in hen.

Deze ontlasting is een broedplaats voor bacteriën en als je het niet verwijdert dan vergiftig je jezelf langzaam.

Het is niet verwonderlijk dat jouw lichaam zoveel van deze onnodige afvalstoffen heeft, als je bekijkt wat we erin stoppen:

● Bewerkt voedsel

● Verzadigde en transvetten

● Kunstmatige zoetstoffen

● Weinig vezels

● Niet genoeg water

Dit typisch westerse dieet is een slechte combinatie van ongezond eten dat jouw lichaam belast en niet genoeg water en vezels om het op effectieve manier weg te spoelen.

En dan komt de ontgifting om de hoek kijken.

Ook al klinkt het als iets dat een zware drinker gebruikt om te ontnuchteren, is het eigenlijk gewoon een manier om jouw lichaam te helpen zichzelf te ontgiften van deze afval.

De RMC Detox kuur volgen kan je helpen...

● Energieniveaus te verhogen

● Slechte gewoontes te doorbreken

● Je lichaam te ontgiften van schadelijke gifstoffen

● Af te vallen door de verhoogde energieniveaus en een snellere en sterkere stofwisseling

● Een sterker immuunsysteem op te bouwen en beschermen tegen ziektes

Een ontgifting geeft je eigenlijk gewoon een nieuwe, frisse start.

We zullen de RMC Detox kuur eens van dichterbij bekijken…

Waarom De Restart MC Detox Kuur Volgen

De RMC Detox kuur of limonade dieet, zoals het ook bekend staat, bestaat sinds 1940. Het heeft miljoenen mensen geholpen hun lichaam te ontgiften en hun gezondheid te verbeteren.

Op het eerste gezicht lijkt het te basis om echt effect te hebben, maar na een paar dagen de RMC Detox kuur gevolgd te hebben zul je verbaasd zijn hoe goed dit rare “limonade dieet” echt werkt.

Om je lichaam goed te kunnen ontgiften en te spoelen, moet je de RMC Detox kuur 10 dagen strikt volgen. Ben je ervaren dan kun je het langer volgen, maar niet te lang want dat kan voor serieuze gezondheidsproblemen zorgen.

Laat je niet bang maken door deze laatste zin, de RMC Detox kuur geeft jou de benodigde voedingsstoffen om jou gezond te houden en om het vol te houden.

Het volgen van de RMC Detox kuur kan moeilijk zijn, helemaal als je TV kijkt en een smakelijke hamburger op je scherm verschijnt. Het vermijden van de verleiding om te eten zal een grote rol gaan spelen om de detox met succes te volbrengen. En daarom ga ik je gedurende het hele proces helpen, samen met je lotgenoten ga je deze challenge aan. Zo kun je elkaar bijstaan om het resultaat te bereiken waar jij voor wil gaan.

Als je een beetje nerveus bent om met de RMC Detox kuur te gaan beginnen, maak je dan geen zorgen. Ik zal je laten zien hoe je de fouten kunt voorkomen die de meeste mensen maken en hoe je er zeker weten doorheen gaat komen.

Als je door de RMC Detox kuur heen komt zul je buitengewoon trots zijn op jezelf. Je zult alle gezondheidsvoordelen voelen en ervaren. Daardoor weet je dat je jouw leven kan verbeteren.

Eén van de manieren waarop de RMC Detox kuur jou kan helpen jouw leven te verbeteren is door je te helpen de slechte gewoontes te overwinnen...

Het Volgen Van De RMC Detox Kuur Kan Jou Helpen Slechte Gewoontes Te Doorbreken

Een ander belangrijk punt van de RMC Detox kuur, eentje die we niet vaak genoeg kunnen noemen, is dat het jou kan helpen slechte gewoontes te doorbreken.

Sigaretten, alcohol en zelfs cafeïne kunnen een negatieve invloed hebben op jouw gezondheid, na verloop van tijd treedt verslaving op en zal jouw lichaam naar deze ongezonde substanties snakken.

Als je jouw lichaam ontgift lijkt het alsof je op de reset knop gedrukt hebt. Je zult merken dat als je klaar bent met de RMC Detox kuur je vanzelf gezond en energiek wilt voelen – dit gevoel zal het makkelijk maken om slechte gewoontes te laten voor wat ze zijn.

Het vertrouwen dat je krijgt van het afmaken van de RMC Detox kuur zal het ook makkelijker maken om andere gezondheidsuitdagingen aan te gaan, zoals stoppen met slechte gewoontes.

Natuurlijk gaat het er om dat je de slechte gewoontes ook echt wilt laten gaan, maar de RMC Detox kuur kan jouw vermogen versterken om jouw lusten te beheersen.

Laten we het eens hebben over enkele van de andere gezondheidsvoordelen...

De Gezondheidsvoordelen Van De RMC Detox

De gezondheidsvoordelen van de RMC Detox kuur zijn gewoonweg geweldig. Niet alleen zul je RMC Detox kuur een betere mentale toestand geven, een verjongd lichaam, een schoon en ontgiftigd systeem en vol energie, het zal jouw lichaam ook helpen om verschillende ziektes te voorkomen.

Het ontgiften van je lichaam is een proces dat jouw lichaam helpt afvalstoffen weg te spoelen.

De opbouw van het afval kan voor vele gezondheidsproblemen zorgen. Kort door de bocht gezegd, het opbouwen van interne afvalstoffen zorgt dat het lichaam vatbaarder is voor ziektes.

Door te ontgiften is het voor jouw lichaam beter mogelijk om ziektes te bestrijden. Als het niet lijdt onder interne afval, dan kan jouw immuunsysteem efficiënter functioneren. Daarmee geef je jouw lichaam de kans om beter te vechten tegen alles wat het tegenkomt.

Ik geef je hier een opsomming van enkele andere voordelen van de RMC Detox kuur:

● De RMC Detox kuur helpt bij het oplossen en verwijderen van slijm dat het lichaam gemaakt heeft.

● Het helpt de nieren te ontgiften

● Het verwijdert verhard fecaal materiaal en slijm dat zich in jouw spijsverteringskanaal heeft opgehoopt.

● Het helpt de klieren en cellen in je lichaam te zuiveren

● Het helpt bij het verwijderen van onbruikbare afval in je gewrichten en spieren.

● Helpt de bloedsomloop

De RMC Detox kuur bevat belangrijke vitaminen en mineralen, zoals kalium, calcium, magnesium, mangaan, ijzer, koper.

Vitamine A, B1, B2, B6, C, nicotine zuur en pantotheenzuur zijn ook aanwezig.

De RMC Detox kuur is ook aan te raden voor diegene die traag zijn, een opgeblazen gevoel hebben, gewrichtspijnen, buikkrampen, galstenen, indigestie, overmatig vet, nierproblemen, infecties, jicht, artritis, steenpuisten, zweren, geen eetlust, ziek lijken maar geen griep hebben of verkouden zijn, of voor diegenen die zich ziek voelen maar niet kunnen achterhalen wat er aan de hand is.

De ontgifting kan ten aller tijde worden gebruikt en over het algemeen wordt aangeraden het een aantal keren per jaar te gebruiken, met minimaal 45-60 dagen rust tussen de ontgiftingen in. Het een aantal keren per jaar herhalen van de ontgiftingen doet wonderen voor jouw lichaam om het in gezonde conditie te houden. Dus je kunt er op vertrouwen dat het echt heel gezond is, juist ook als je het vaker wil doen. Het geeft je ook het vertrouwen dat er altijd weer een oplossing is mocht je toch weer in verleiding komen voor ongezonde voeding of gewoontes.

De RMC Detox Kuur moet je niet volgen als je zwanger bent of borstvoeding geeft


De RMC Detox kuur is een beperkend dieet, en hoewel duizenden mensen het succesvol hebben gevolgd, is het altijd een goed idee om de dokter te raadplegen voor je begint – zeker als je al bestaande gezondheidsproblemen hebt of je zorgen maakt over het effect van de RMC Detox kuur.

Afvallen Met De RMC Detox Kuur

Sommige mensen zijn bezorgd over te veel afvallen. De RMC Detox kuur is een snelle manier om af te vallen binnen een korte periode. In sommige gevallen kan dit heel gevaarlijk zijn. Dit is echter anders.

De meeste gezondheidsproblemen die voorkomen bij te veel gewichtsverlies in een korte periode zijn te wijten aan ondervoeding. Mensen werken te veel en vervolgens hongeren ze zich uit om gewicht te verliezen. Natuurlijk werkt dit, de kilo´s verdwijnen, maar ze hongeren hun lichamen uit. Daardoor stoppen organen ermee en worden sommige mensen erg ziek van drastisch gewichtsverlies.

De RMC Detox kuur is anders. Het geeft je een breed scala aan vitaminen en mineralen dat jouw lichaam nodig heeft.

De RMC Detox kuur is een kortdurend dieet.

Onnodig om te zeggen, maar als iemand de RMC Detox kuur heeft geprobeerd ter vervanging van hun normale dieet dan zullen ze na een tijd inderdaad vele gezondheidsproblemen krijgen. De RMC Detox kuur is niet bedoeld om te gebruiken voor lange duur. Het is een kortdurende ontgifting dat zeer succesvol is als je het goed gebruikt.

De belangrijkste reden dat drastisch gewichtsverlies bij de RMC Detoxkuur niet alarmerend is, is dat het meeste gewicht dat je verliest de interne afval is en geen lichaamsweefsel.

De RMC Detox Kuur En Jouw Fysieke Verschijning

We worden allemaal ouder en daarbij komt een verslechtering van het lichaam en de cellen kijken. Dat is eigenlijk het enige dat ouder worden is. Jouw lichaam breekt af en het duurt voor de cellen langer om zichzelf te herstellen en zichzelf te vervangen. Mensen zoeken constant naar manieren om dit proces te vertragen of zelfs tegen te gaan.

Je kunt de klok natuurlijk nooit terugdraaien, maar als je kijkt naar het verouderen in de zin van de gezondheid van jouw lichaam om zichzelf te herstellen, dan kun je veroudering zeker vertragen.

De RMC Detox kuur kan het afval wegspoelen dat jouw lichaam belast. Zoals vele mensen je zullen vertellen kan deze Limonade Sapkuur je weer laten stralen en je fris laten voelen.

We zullen het nu hebben over één van de grootste zorgen bij het volgen van de RMC Detox kuur…

Zonder Vast Voedsel

Een kritiek op de RMC Detox kuur is, is dat je geen vast voedsel mag eten. Mensen vragen altijd of dit een probleem is. Het antwoord is nee, het is geen probleem en dit is waarom:

We zijn zo gewend aan vast voedsel dat het onnatuurlijk lijkt om het niet op te nemen in onze dieet. Natuurlijk is vast voedsel belangrijk op lange termijn, maar we zijn zo gewend aan vast voedsel dat we denken dat het altijd nodig is. En dat is niet zo.

Calorieën zijn calorieën en voeding is voeding hoe je er ook naar kijkt. Het belangrijke aspect van de RMC Detox kuur is niet in welke vorm je voeding naar binnen krijgt, maar het feit dat je de juiste voeding inneemt.

Dit is belangrijk om te onthouden.

De ontgifting is ook kortdurend. Dit kan niet vaak genoeg herhaald worden. Dit is een ontgiftingskuur, het duurt enkel een korte periode.

Natuurlijk is het niet goed om lange tijd zonder vast voedsel door te gaan, vanwege vele redenen, inclusief de gezondheid van jouw tanden.

Het gebruik van de RMC Detox kuur voor de aangeraden periode zal echter geen problemen geven voor gezonde mensen.

Oké, we hebben het nu gehad over de basisprincipes, maar wat houd de RMC Detox kuur inhoudijk nu echt in.... 

- Je verblijft 10 dagen op een mooie groepsaccomondatie, deze grenst aan een prachtig bos en heide gebied. Waar je heerlijk kunt wandelen 

- Een eigen kamer met eigen sanitaire voorzieningen 

- Er is een prachtig buiten gebied om de boerderij waar je verblijft met diversen zit en lig plaatsjes  

- Je word dagelijks voorzien van minimaal 1,7 liter van deze heerlijke frisse, zoete en licht pittige limonade 

- Deze vul je aan met gefilterd Berkey water max 6 liter, en of kruidenthee 

- Verder gebruiken we diversen supplementen en superfoods om de ontgifting te ondersteunen en te versterken 

- Je kunt 4 maal mee doen aan Easy yoga lessen 

- Je kunt 6 maal op afspraak gebruik maken van de fitnessruimte in het sportcentrum van HCO 

- Je kunt 6 maal op afspraak gebruik maken van de sauna's en het stoombad in het sportcentrum van HCO 

- Je kunt 6 maal op afspraak gebruik maken van de Halo therapie (zoutkamer) in het sportcentrum van HCO 

- In de zomeravonden kun je heerlijk buiten verblijven, in de winter kun je alleen of gezamelijk een spelletje of film via beamer kijken 

De gehele 10 daagse kuur kost all inclusief van bovenstaande 1190,- pp 

- Ik adviseer je om gebruik te maken van een darmreiniging -Klysma, dit is een eenmalige aankoop van 22,- 

- Er zijn diversen ondersteunende behandeling bij te boeken in de praktijk-salon van Restart-Retouch
zoals een Universal Contour Wrap, Dermotherapie, Spierstimulatie, Omega Detox System, peelingen en pakkingen, massages, schoonheid en cosmetische behandelingsbehandelingen. Echter dien je deze vooraf te reserveren om zeker dat deze geboekt kunnen worden.  

Kijk voor meer uitleg van bovenstaande belevingen en behandelingen verder op onze website. 

Kortom je kunt je tijdens deze dagen goed vermaken en zeker tot rust komen! 

En vol energie en schoon huiswaarts keren, en je laat vele kilo's afvalstoffen achter je.

Ik heb geen overgewicht maar val gemiddeld tijdens de 10 daagse RMC Detox kuur zo’n 7 kilo af, vraag naar mijn dagboek voor alle BMI gegevens. Natuurlijk vullen zich na de kuur de darmen weer, maar de kilo’s die ervan afblijven zijn voornamelijk afvalstoffen en een flink verlaagd vetpercentage.
Dit zijn de vasten vetten op plaatsen waar je normaal niet zo makkelijk afneemt, en deze komen er ook niet zomaar weer aan. Daar moet je je echt weer voor gaan misdragen.

De RMC Detox kuur heeft iedereen veel te bieden. Voor mensen die aan ziektes lijden, kan de RMC Detox kuur je lichaam helpen zichzelf te genezen. Voor diegene die vermoeid zijn, werkt de detox als een oppepper. Voor diegenen met slechte eetgewoontes kan het helpen ze te doorbreken.
Ik mijn dagboek vermeld ik waarom ik deze RMC Detox kuur doe. Houd dat altijd voor ogen als je een dipje hebt tijdens de detox kuur.

Ben jij bereid om een aantal dagen van ongemak te investeren om jarenlange opgebouwde afvalstoffen te verwijderen die jouw lichaam verstikken van vitale voedingsstoffen?

Ben jij bereid om deze kleine opoffering te doen om jaren van slecht eten en slechte leefstijlgewoontes ongedaan te maken en met een schone lei te starten?

Ik heb veel plezier gehad met het toelichten van mijn RMC Detox kuur aan jou. Als je ze opvolgt dan kunnen ze wonderen verrichten.

Ik zie er naar uit ook jou te begeleiden naar RESTART van een gezondere versie van jezelf!

Anneloes By Restart