Healthclub One

Healthclub One

Onze praktijk bevind zich in het complex van Healthclub One

Healthclub One heeft een veel ruimer aanbod dan alleen een fitness.
Hier kan je als lid zijnde bijvoorbeeld gratis meedoen aan een van de 14 groepslessen zoals Small Group Training, hebben we goed begeleidde Personal Training, uitdagende challenges, en veel meer! Buiten alleen een fitness en groepslessen, hebben wij ook 2 squashbanen, een tennisbaan en een LAOLA indoor-voetbalveld in het gebouw. 

Healthclub One staat ervoor om echt mensen te helpen. Om dit te kunnen doen zetten de coaches zich in om jou doelstelling te halen. Bij Healthclub One is persoonlijkheid erg belangrijk, daarom spreken de werknemers de leden aan met hun naam, geven ze persoonlijke aandacht en maken we een individueel trainingsschema aangepast op jou doelen.

Als je een sapvasten -kuur geboekt hebt bij Restart dan mag je op alle tussenliggende dagen ( bij 5 dagen is dat op dinsdag, woensdag en donderdag en bij 4 dagen op zaterdag en zondag ) gebruik maken van de fitness ruimte, smallgroup en groepslessen en yoga. Maar ook van de halotherapie en sauna. 

Op de dag van aankomst en vertrek hebben we deze niet gereserveerd voor sapvasten gasten, maar tegen vergoeding mag je daar ook dan natuurlijk gebruik van maken als dat gewenst is. De kosten voor een dagpas van de sportschool zijn dan 12,50 en voor de Halotherapie 20,- voor een 50 min. sessie.

De fitness -ruimte en en groepsles -zalen mogen alleen betreden worden met binnen sportschoenen.
Gelieve i.v.m. hygiëne ook een handdoek mee te nemen, en naar wens een flesje water.

Heb je bepaalde wensen of blessures waar we rekening mee moeten houden meld dat dan voor aanvang, zodat de trainer of personal coach daar rekening mee kan houden.

Vergeet niet dat je tijdens je sapvasten -kuur, buiten je rustmomenten moet blijven bewegen / sporten / wandelen om zo niet je spiermassa te verbruiken.

We wensen je een sportief verblijf tijdens je sapvasten -kuur!