Dermotherapie

Dermotherapie biedt een oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen, waaronder cellulite. Door een uniek proces zorgt dermotherapie ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft. Dit maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overtollig vocht wegvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. Een dermo-behandeling voor het gezicht is ook mogelijk. Zie hiervoor het Restart Detox  Anti-Aging System bij schoonheidsbehandelingen.

Deze behandelingen zijn uitermate geschikt als ondersteuning bij het afvallen en het losmaken van afvalstoffen in de vetcellen, en onrustige benen. Wij raden dit dan ook ten zeerste aan bij onze Sapkuren. Daar waar vetverbranding het lastigste is, maakt dermotherapie dit wel mogelijk en valt u ook op deze plaatsen af en kunnen ook de afvalstoffen afgevoerd worden.

T.C.T. Thermo Cell-Test
De Cell-meter heeft de innovatieve eigenschap de cellulitis te gaan visualiseren en geeft u de ultieme confrontatie van uw cellulite probleem.
Dankzij de Thermo Cell-Test kunnen wij u gericht adviseren in de juiste behandeling.

Een gehele lichaamsbehandeling duurt 30 minuten en kost 49,- per behandeling.

Een Thermo cell -test kost 10,- bij een kuur van minimaal 10 behandelingen is deze gratis.

Aanbeveling om mede vooraf aan de behandeling gebruik te maken van de sauna, zodat uw bloedcirculatie al goed op gang komt.
Dit geeft een meerwaarde aan het resultaat van de behandeling, informaar gerust naar meer informatie 

Direct reserveren »

Referenties

Mony Keukens, Asten
15:58 16-09-2014
Ik heb Torso Finis leren kennen door een heel tevreden cliƫnt, die er SUPER uit ziet. En toen al 2 jaar op gewicht bleef zonder jojo effect. Ik ben gelijk begonnen bij Torso Finis met 10 weken Laconium en Dermotherapie, de begeleiding is Super ik ben dan ook zeer tevreden ben meer afgevallen dan ik had gehoopt! Ik voel me goed, fit en ben trots op mezelf. Ik ben begonnen in fase 2, was goed vol te houden, was voor mij maar 2 weken en ik had altijd een vol gevoel. Het was steeds makkelijker vol te houden. Iedere week als ik kwam bij Torso Finis, was ik weer iets afgevallen en werd steeds enthousiaster. En dat mensen in mijn omgeving telkens zeiden ben jij afgevallen? Ja, zodoende ga je door. Ja je moet het gewoon proberen en je word steeds enthousiaster zodat het bijna vanzelf gaat.

Seizoen arrangement 2019

bekijk actie