Dermotherapie

De dermotherapie word uitgevoerd met onze Starvac apparatuur deze mechanische bindweefsel massage biedt een oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen, waaronder cellulite. Door een uniek proces zorgt dermotherapie ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft. Dit maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overtollig vocht wegvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. Een dermo-behandeling voor het gezicht is ook mogelijk. Zie hiervoor het Restart Detox  Anti-Aging System bij schoonheidsbehandelingen.

Deze behandelingen zijn uitermate geschikt als ondersteuning bij het afvallen en het losmaken van afvalstoffen in de vetcellen, en onrustige benen. Wij raden dit dan ook ten zeerste aan bij onze Sapkuren. Daar waar vetverbranding het lastigste is, maakt dermotherapie dit wel mogelijk en valt u ook op deze plaatsen af en kunnen ook de afvalstoffen afgevoerd worden.

T.C.T. Thermo Cell-Test
De Cell-meter heeft de innovatieve eigenschap de cellulitis te gaan visualiseren en geeft u de ultieme confrontatie van uw cellulite probleem.
Dankzij de Thermo Cell-Test kunnen wij u gericht adviseren in de juiste behandeling.

Een gehele lichaamsbehandeling duurt 30 minuten en kost 54,- per behandeling.

Een Thermo cell -test kost 10,- bij een kuur van minimaal 10 behandelingen is deze gratis.

Aanbeveling om mede vooraf aan de behandeling gebruik te maken van de sauna, zodat uw bloedcirculatie al goed op gang komt.
Dit geeft een meerwaarde aan het resultaat van de behandeling, informaar gerust naar meer informatie 


Traumatologie bij littekens 

De behandeling van littekens met onze Starvac mechanische bindweefselmassage is om twee redenen aan te bevelen:
- door het creëren van hyperemie vergroot men de wisseling in de weefsel wat een positief effect heeft op de littekens;
- het wordt mogelijk de weefsels te masseren in de diepte, waardoor de littekens veel soepeler en vlakker worden en het verbeterd de huid.

Normale Littekens
De ideale behandelfrequentie is drie keer per week gedurende minimaal 7 weken. Gedurende de eerste drie weken word de behandeling geleidelijk opgevoerd. De eerste week rondom het litteken en verder naar de binnenkant van het litteken in de volgende twee weken.

Brandwonden - grote littekens - (keloide) littekens
Worden veel geleidelijker en met een gematigde kracht behandeld.

Bloeduitstorting (Hematoom)
Een inwendige bloeding waarbij bloed tussen omliggende weefsel terecht komt, het veroorzaakt vaak een gevoelige blauwe plek en soms een zwelling. Veel voorkomende oorzaken zijn vaak een val, stoot of operatie. 

Stijfheid in de benen of onrustige benen

Belangrijk
In alle gevallen begint de behandeling met de Starcvac niet eerder dan 3 weken na interventie en niet zonder medische advies. 

Een behandeling kost per min 1,- 
Voorbeeld;
Een litteken van 5 cm > eerste 3 weken 3 maal p/w 5 min. kost 5,- per behandeling
Daarna > circa 4 weken  3 maal p/w 10 min. kost 10,- per behandeling

Wijkt je behandeling af van bovenstaande, informeer dan naar een gepaste prijs.

Direct reserveren »

Referenties

Thea Kuypers, Someren
15:24 31-10-2019
Traumatologie;
Kan iedereen therapeutische bindweefsel massage aanraden. Ik heb er meerdere malen gebruik van gemaakt. Na een Ok aan mijn neus, litteken valt nauwelijks meer op. Huid is mooi glad. Na een hondenbeet in mijn been. En na een OK aan mijn pols ben ik weer naar Anneloes gegaan voor deze bindweefselmassage.
Ben en blijf erg tevreden met deze behandeling. De massage geeft een betere doorbloeding van de huid waardoor een snellere genezing van het littekenweefsel ontstaat.

3 jaar geleden tijdens het te snel instappen in een bus mijn r-scheenbeen erg hard gestoten. Resultaat een flinke blauwe en harde plek op / in mijn been. Handmatige massage hielp niet goed. Alles bleef erg pijnlijk. Uiteindelijk contact opgenomen met Anneloes (toen nog Torso Finis). Haar gevraagd om therapeutisch bindweefsel massage toe te passen. Ze keek toen wat bedenkelijk maar heeft het gedaan. Resultaat na 5 behandelingen, de harde plek is verdwenen en alles is weer soepel. Ben heel erg tevreden met het behaalde resultaat.
Dank hiervoor Anneloes.

Thea is inmiddels weer in behandeling voor traumatologie aan haar pols na het verwijderen van het plaatje van haar toenmalige breuk. Is er nu een nieuwe wond in het vorige litteken gemaakt. We zijn benieuwd hoe goed zich dat weer zal herstellen. We hebben er inmiddels alle vertrouwen in ;-)
Silvia Berkers uit Geldrop
10:57 17-10-2019
Ik heb nu 3 Dermo-therapie behandelingen gehad en ik sta al versteld van het resultaat, wat zal dat na 10 of meer behandelingen wel niet geven. Ik ben zeer enthousiast en ga zeker verder met deze behandelingen. Ik zie duidelijk verschil van een gladrede huid en heb minder last van zware benen. Zeker een aanrader! Bedankt Restart x
Mony Keukens, Asten
15:58 16-09-2014
Ik heb Torso Finis leren kennen door een heel tevreden cliƫnt, die er SUPER uit ziet. En toen al 2 jaar op gewicht bleef zonder jojo effect. Ik ben gelijk begonnen bij Torso Finis met 10 weken Laconium en Dermotherapie, de begeleiding is Super ik ben dan ook zeer tevreden ben meer afgevallen dan ik had gehoopt! Ik voel me goed, fit en ben trots op mezelf. Ik ben begonnen in fase 2, was goed vol te houden, was voor mij maar 2 weken en ik had altijd een vol gevoel. Het was steeds makkelijker vol te houden. Iedere week als ik kwam bij Torso Finis, was ik weer iets afgevallen en werd steeds enthousiaster. En dat mensen in mijn omgeving telkens zeiden ben jij afgevallen? Ja, zodoende ga je door. Ja je moet het gewoon proberen en je word steeds enthousiaster zodat het bijna vanzelf gaat.