Bed and Breakfast

Het Maagdenhuis 

      

B&B Het Maagdenhuis gelegen in het centrum van Asten. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. In het Maagdenhuis hebben we drie royale kamers met ieder een eigen badkamer."

Het voormalige Wijkgebouw / Maagdenhuis is een uniek gebouw in Asten. Alle Astenaren hebben innige herinneringen met dit gebouw.

Het is een prachtige gebouw met zijn karakteristieke bogen en glas-in-loodramen. Het is een markant gebouw op een bijzondere plek in Asten. Hoewel in het centrum, 200 meter van de markt, ligt het in een oase van groen en rust, tegenover het Moussault park en buiten doorgaande routes.
De naam Het Maagdenhuis is afkomstig omdat in het woonhuis naast het wijkgebouw zeven ongetrouwde dames gewoond hebben.
Deze dames waren “voor hun trouw” werkzaam als lerares aan de huishoudschool of als wijkzuster in Asten. Vandaar de naam Het Maagdenhuis.

De drie ruime slaapkamers met ieder hun eigen sanitaire voorzieningen bevinden zich op de eerste etage, deze is bereikbaar via een ruime trap of lift.

Klik voor meer informatie hier op hun website.

De Labjeshoeve

  

   

B&B De Labjeshoeve is te vinden in het rustige Someren.

De B&B bevindt zich in een landelijke omgeving en is ontstaan doordat een deel van onze woning niet gebruikt werd maar wel ingericht was als kleine woning. Waarom zouden we daar niet gebruik van maken door gasten te ontvangen? Wij bieden u rust en ruimte.

De naam “De Labjeshoeve” is afgeleid van labradors; ons favoriete hondenras. Deze honden zijn ook altijd gastvrij en goed voor mensen. Wij hebben zelf Mila onze blonde labrador, en Marli onze zwarte labrador. 

Wij vinden het leuk om mensen te ontvangen. Iedereen is welkom bij ons. Onze honden vinden het geweldig om andere honden te ontvangen. Dus ook als u een hond heeft, is bij ons overnachten geen enkel probleem. Wilt u graag eens lekker weg, maar wilt u de hond niet in een pension of bij anderen achterlaten? Dan mag Bello gewoon mee! 

De B&B beschikt op de eerste etage over 2 ruime slaapkamers met 2 vides met nog 3 extra slaapplaatsen
Beneden is een aparte zitkamer en een ruime badkamer met ligbad en douche.
En er is ook een Infrarood sauna en veel privacy. Royale locatie met veel groen
Even heerlijk ontspannen in het Brabantse land!

Klik voor meer informatie hier op hun website. 

 

De Hoefstal

Klik voor meer informatie hier op hun website. Alleen te reserveren met min. 2 personen.