Natuurlijke parfums

Les Senteurs Gourmandes

Les Senteurs Gourmandes is een parfumlijn ontworpen door Laurence Dumont. De betoverende sfeer van een boomgaard in het zuidwesten van Frankrijk, de geur van vijgenbladeren in de zon, rijp fruit en de belofte van lekkernijen in het vooruitzicht.

De OUD parfums hebben hars uit eeuwen oude bomen van o.a. uit Cambodja en Maleisië. De meest zuivere en kwalitatieve essences van bloemen en fruit werden door les Senteurs Gourmandes parfums geselecteerd uit de crème a la crème van de lokale oogst en vermengd met natuurlijke vanille uit Madagascar, Mexico en India. Ze worden geassocieerd met 100% naturlijke alcohol. De geuren komen tot leven op je huid en blijven je volgen en verleiden en doen je denken aan; jeugdherinneringen, witte linnenkast, fruitboomgaarde en verre reizen..

Les Senteurs Gourmandes parfums bieden ons sensuele parfums van hoge kwaliteit aan, voor een zachte prijs en orgineel en ideaal als geschenk.

Bij Torso Finis kunt u de verschillende geuren komen ruiken, om zo te kunnen kiezen welke het beste bij u past. U kunt de parfums ook bij ons bestellen, dan sturen wij deze naar u op.

Daarnaast is het ook geschikt als cadeau, natuurlijk pakken wij het dan leuk voor u in!

Oud Parfums (100 ml.)  € 29,-     Frisse Parfums (100 ml.)  € 29,-
De eau de parfum bestaat voor 85% uit natuurlijke ingrediënten.Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende geuren. 

 

 

 

 

Direct reserveren »

Seizoen arrangement 2019

bekijk actie