Wimpers extentions

Perfect Silk Eyelashes, Wimpers Exentions
Verlenging en/of opvulling met natuurlijke zijde wimpers.

Wat zijn Perfect Silk Eyelashes?
Het zijn semi-permanente wimpers gemaakt uit pure natuurlijke zijde. Deze wimpers zijn vervaardigd om een natuurlijke look weer te geven. Ze zijn gemaakt van dik naar dun zoals echte wimpers. Ze worden ook haartje voor haartje aangebracht op de bestaande wimpers. Zo zorgt het voor een elegante natuurlijke maar vooral vollere look.

Waar zijn ze van gemaakt?
Ze zijn van pure natuurlijke zijde vervaardigd in de labs van Japan. De zijde is zorgvuldig uitgekozen en behandeld in de Japanse zijdehuizen. Zijde is de beste materie en veroorzaakt geen allergische reacties.

Hoe voelt het?
Door vakkundige aanbreng zal PSL voelen en lijken zoals echte wimpers. Elke toepassing kan aangepast worden aan ieders nood. Wij bieden verschillende diktes, lengtes en een variatie van kleuren en oplichtende wimpers. PSL is ontwikkeld in een lichte transparante vorm zodat er geen gewicht op de wimpers voelbaar is en bewegen mee met het ooglid zonder moeite.

Wanneer u ze vakkundig laat aanbrengen is het voor de buitenwereld niet zichtbaar dat u wimperextensions heeft. Omdat het een namaak van de echte wimpers is weegt het hetzelfde als een natuurlijke wimper. Zij vormen dus geen balast op de echte wimpers en zullen daardoor niet uitvallen alvorens de natuurlijke wimper uitvalt.

Voordelen?
Sommige vrouwen kiezen voor PSL om hun natuurlijke wimpers gewoon te verlengen, anderen om de wimpers dikker en voller te maken. Vele kiezen ervoor om de wimpers donkerder te maken, zo hoeft mascara niet meer. Uiteindelijk krijgt het oog een bredere open look en een afgewerkt oog. Bij zwemmen en sauna blijft de wimper gekleurd en fris. Je ziet er goed uit vanaf het moment dat je opstaat tot je gaat liggen.


Houdbaar tot 3 maanden, bij onderhoud binnen 4 weken.

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »