Acrylnagels en gellak

Wij richten ons op vrouwen die geïnteresseerd zijn in mooie en verzorgde nagels. Daarnaast kunnen we vrouwen en mannen met probleemnagels(gespleten, beschadigde, broze, zwakke, dunne nagels en nagelbijters) behandelen.

In ons instituut werken we alleen met de beste kwaliteit nagelproducten. Acrylnagels worden gemaakt met een poeder dat met vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. De acrylnagels zijn voldoende uitgehard na ongeveer 48 uur. U hoeft niet met uw hand onder een UV lamp. Bij het aanbrengen van een Perfect Gloss-laag, maken we wel gebruik van de UV lamp, voor een langer en mooier resultaat. De acrylnagels worden in de gewenste vorm gevijld.

Uw eigen natuurlijke nagels kunnen worden verstevigd door een laagje acryl of uw nagels kunnen worden verlengd met acryl. Elke vorm is mogelijk: van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel of een spitse stiletto nagel. Zo ook de lengte die kan heel kort maar ook lang gemaakt en gevijld worden.

Na 3 of 4 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, kunt u de acrylnagels laten nabehandelen. Bij een nabehandeling wordt 95% van de oude nagel weggevijld en wordt er een nieuwe laag acryl aangebracht.

Acrylnagels verwijderen is geen probleem. Het is wel noodzakelijk dat u ze vakkundig laat verwijderen, zodat uw eigen nagels niet worden beschadigd.

Naast het plaatsen en verwijderen an acrylnagels, kunt u bij ons ook terecht voor gellak op handen en voeten. U heeft keuze uit diverse kleuren en zo heeft u altijd mooi verzorgde nagels.

Heeft u interesse of vragen, dan bent u van harte welkom in ons instituut!

Wij behandelen alleen op afspraak.

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »