Beschikbaarheid

Een 4 daagse weekend sap -vastenkuur is mogelijk van vrijdag t/m maandag. Het weekend sap -vasten vind eenmaal per maand plaats, zie onderstaand voor de mogelijke datums

Een 5 daagse midweek sap -vastenkuur is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Deze midweken vinden tweemaal per maand plaats, zie onderstaand voor de mogelijk te reserveren datums.

NIEUW Een 10 daagse vastenkuur is alleen mogelijk voor de RMC (Restart Master Cleanse) limonade vasten -kuur klik hier voor meer uitleg en kosten hiervan. 
(Helaas zijn de 10 dagen vanwege de corona geannuleerd! Maar wel mag je in een midweek of lang weekend ook kiezen voor de RMC Detox kuur. Met de mogelijkheid om naar wens de resterende dagen thuis voort te zetten. De eerste 2 à 3 dagen zijn vaak het moeilijks om door te komen en dan gaan de vervolgdagen je thuis toch makkelijker af. Je ontvangt dan alle benodigdheden hiervoor, zodat je niets zelf hoeft aan te kopen.)

Wij bieden het gehele jaar door bovenstaande sapkuur mogelijkheden aan. (Uitgezonderd de week tussen Kerst en Nieuw en in de Zomervakantie van regio Zuid) Maandelijks zijn er twee midweken Luxe of Basic arrangement mogelijk en 1 weekend Luxe of Basic arrangement. Zie onderstaand de mogelijk te reserveren datums tot en met maart 2021. 
Een reservering staat pas definitief geboekt als ik het inschrijfformulier retour heb ontvangen en de betaling voldaan is. Tot die tijd blijft de mogelijkheid tot reserveren op deze pagina staan.

Midweek 19 april t/m 23 april 2021;           Vol geboekt 

Weekend 30 april t/m 3 mei 2021;              Vol geboekt 

Midweek 10 mei t/m 14 mei 2021;              Vol geboekt

Midweek 24 mei t/m 28 mei 2021;              Vol geboekt

Weekend 4 juni t/m 7 juni 2021;                 Vol geboekt

Midweek 14 juni t/m 18 juni 2021;              Vol geboekt

Midweek 28 juni t/m 2 juli 2021;                 Vol geboekt

Weekend 9 t/m 12 juli 2021;                       nog 2 Basic

Midweek 19 t/m 23 juli 2021;                      nog 1 Luxe en of 3 Basic

Midweek 2 t/m 6 augustus;                         nog 2 Basic

Onderstaande datums, alleen bij voldoende aanmeldingen (Verblijf bij een karakteristieke boerderij midden in de natuur met eigen slaapkamer en eigen badkamer)

Midweek 6 t/m 10 september;                    nog plaatsen vrij;
Basic arrangement 5 dagen en 4 nachten 695,- behandelingen zijn bij reservering naar wens bij te boeken.

 

 

We proberen de reserveringen zo goed mogelijk bij te houden op deze pagina, maar informeer altijd even of de plaats nog vrij is.

 

 

 
Direct reserveren »