Ontspanningsmassage

Techniek
Ontspanningsmassage is de meest bekende vorm van massage, het vormt immers de basis van alle andere massages. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, - zoals strijkingen, knedingen, schudden en fricties-, aangewend wordt om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen.
De ontspanningsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbeteren de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Betere gezondheid
De rustgevende en herstelbevorderende ontspanningsmassage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.
De ontspanningsmassage richt zich voornamelijk op de spieren. Door basisgrepen zoals strijkingen, knedingen, drukken en schudden wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. Bij pijn of stijfheid wordt de betrokken plek behandeld met specifieke grepen.
Alle grepen worden gebruikt om het spierstelsel weer soepel te maken en goed te doorbloeden zodat er beter gefunctioneerd kan worden. Dit wordt ook vaak herhaald ter voorkoming van eerder opgelopen problemen.

Toepassing
Door toepassing van de ontspanningsmassage technieken is het mogelijk lichamelijke klachten te verhelpen, zoals stress, vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, pijnlijke gewrichten, nek en schouders, hoofdpijn, RSI-klachten of andere soorten klachten die niet meteen duiden op een lichamelijke gebreken.

 

Rug nek schouder massage van 25 minuten      € 32,- 

Gehele lichaamsmassage van 50 minuten          € 57,- 

Hotstone lichaamsmassage 50 min                     € 64,-

Mechanische bindweefselmassage 30 min.        € 49,-

Direct reserveren »