I-Curl

De allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent, voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions!
Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch vele malen groter maakt. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de splinternieuwe iCurl-Methode dé oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent-Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 30 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen! We laten je graag zien hoe het systeem werkt, welke resultaten je kunt verwachten en hoe deze techniek zich onderscheidt van andere gangbare systemen. Droom jij ook van lange natuurlijk gekrulde wimpers? Dan is iCurl de methode waar je naar op zoek bent!
Wil je je wimpers ook laten verven kom dan een dag of 4 voordat je je iCurl wilt laten zetten
even bij ons langs. Net als bij de kapper is het tegenlijkertijd verven en permanenten niet echt bevorderlijk voor je wimpers en bovendien kan het ook het effect verkorten.

 

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »