Spierstimulatie

Spierstimulatie
Elk lichaam is anders:

  • niet iedereen is geboren in een perfect lichaam
  • niet iedereen heeft de wilskracht om diëten vol te houden
  • niet iedereen heeft de tijd en de energie voor dagelijkse gymnastiekoefeningen

Maar alle gezonde spieren hebben wel training nodig. Ze zijn de motoren van het menselijk lichaam. Ze zetten voedingsenergie om in mechanische energie.

Met de Bodyformer kan:

  • iedereen lelijke vetophopingen verminderen of kwijtraken
  • iedereen een slankere buik en steviger, goed gevormde billen krijgen
  • iedereen weer, in enkele weken, lekker in 't vel zitten

Tijdens de behandeling van de Bodyformer worden uw spieren 100% geactiveerd, terwijl u passief op de behandelbank ligt. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie, krachttraining en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe, op natuurlijke wijze afgevoerd.

De bodyformer is ook voor postnatale behandeling, lymfedrainage, cellulitisbestrijding en vetreductie. Tevens kan het rugklachten verminderen door training van de rugspieren.

Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, minimaal 2 x per week.

Bij postnatale behandeling kunt u 6 weken na de bevalling met dit programma starten.Deze behandelingen zijn ook zeer goed te combineren met mijn advies in natuurlijke voeding.

Consulten voor een nieuwe leefstijl met natuurlijke voeding;

Informatie aanvraag is gratis
Intake 45 min. incl. analyse met BMI meting (à 29,-) kost 75,-

Advies consulten voor een nieuwe leefstijl met natuurlijke voeding, duur circa 25 min. kost 35,-
Wil je bij elk consult een analyse incl. BMI meting is dat 29,- per keer.


Voor                             Na 6 weken

Spierstimulatie, figuurcorrectie prijzen;

10 behandelingen à 30 min.     230,-
10 behandelingen à 50 min.     330,-

Hierbij adviseer ik toch 2 maal wekelijks te komen, maar blijven de behandelingen wel voor je staan als dat niet lukt.

Vaste abonnementen;

Maand abonnement  30 min. 152,- max 8 behandelingen à 19,-
Maand abonnement  50 min. 232,- max 8 behandelingen à 29,-

Kwartaal abonnement 30 min. 442,- max 26 behandelingen à 17,-
Kwartaal abonnement 50 min. 702,- max 26 behandelingen à 27,-

Half jaar abonnement 30 min. 780,- max 52 behandelingen à 15,-
Half jaar abonnement 50 min. 1300,- max 52 behandelingen à 25,-

Vaste abonnementen mogen niet doorgeschoven worden naar de volgende periode.
Advies is ook hier natuurlijk 2 maal per week, behandelingen vervallen als de abonnement tijd om is.

 

Direct reserveren »

Referenties

Sjef uit Vlierden
11:58 17-10-2019
Inmiddels 6 behandelingen van 50 min. krachttraining gedaan. Ik zeg eerlijk ik ben geen sporter maar op deze manier gaat het me goed af en ga ik het wel volhouden :-). Het is zeker niet pijnlijk maar wel af en toe irritant maar dan zet ik het apparaat gewoon iets lager. Ik vind dit een geweldige uitvinding jammer dat ik het niet eerder geweten heb. Dan was ik vast al veel eerder gaan sporten bij de voormalige Restart. Ik voel me vooral na de behandeling heel goed, dat blijkt door de endorfine te komen die net als bij het sporten word aangemaakt, geweldig toch. Mij krijgen ze hier niet meer van de behandelbank.
Ik zeg ook gewoon dat ik ga sporten thuis. En dat is ook zo want ze zien het verschil aan me, ben actiever en voel me ook energieker. Dat buikje zal nog wel enkele behandelingen meer nodig hebben. Maar die grootspraak dat ik er trots op ben zeg ik nu niet meer. Want gezond is dat niet dat weet ik ook wel maar daarom ben ik nu goed bezig en het bevalt me super.
Monica Donkers uit Mierlo
11:09 17-10-2019
Op 2 sept begonnen met spierstimulatie voor figuurcorrectie bij Restart. Inmiddels 12 sessies gehad. Ik ben dit gaan doen omdat ik met alleen sporten niet mijn gewenste resultaat behaalde. Nu werk ik met deze krachttraining voornamelijk op mijn buik en bil spieren en wat ik nu zie gebeuren is me met alleen sporten niet gelukt. Ik vind de behandeling niet echt prettig aanvoelen maar het is goed te doen, zeker als je weet wat voor resultaat het geeft. Mijn buik is aanzienlijk strakker en mijn billen hangen niet meer. Verder let ik wel op met eten maar ik lijn niet. Het bourgondische voedingsadvies van Anneloes is geweldig, ik zeg daarom ook bewust bourgondisch omdat natuurlijke voeding dus toch gewoon ook lekker kan zijn en je geen honger hoeft te lijden. Ik voel me na de behandeling energieker en uitgerust omdat je zelf niets hoeft te doen, nog nooit zoveel tijd gehad om heerlijk te lezen. Zeker niet tijdens het sporten haha..
Jo van Horsen, Asten
16:00 16-09-2014
Ik had al van alles geprobeerd, en heb toen informatie ontvangen van Torso Finis. En ze kwamen voor mij heel overtuigend over, er moesten gewoon ook kilo’s! En dit alles is bij Torso Finis zeker heel goed te doen, géén hongergevoel voel me veel fitter, en 100% betere conditie. En ook bij de behandelingen vliegen er nog centimeters af. Ik ben zeer tevreden en de begeleiding is in een woord geweldig!
En nu 1 jaar na de behandelingen zijn de kilo’s er nog steeds af. Een echte aanrader dus niet twijfelen gewoon doen!
Leny Voermans, Someren
15:52 16-09-2014
Ik heb Torso Finis leren kennen door een cadeau bon die ik gekregen had!
Omdat ik om gezondheidsreden graag wou afvallen ben ik bij Torso Finis gestart met het proteïnedieet en spierstimulatie (krachttraining) omdat ik rugklachten heb en daardoor niet intensieve krachtoefeningen kan doen. De begeleiding is echt uitstekend, ik ben super tevreden!
Zonder veel moeite en zonder hongergevoel, toch in korte tijd de kilo’s kwijt en dan nog fitter en gezonder.
Door mijn grote verbetering van mijn lichamelijke conditie is mijn gevoel ook positiever. Het is ook fijn dat ik weer modernere kleding aan kan.
Ik zou een ieder adviseren het te proberen, het is zeker de moeite waard!!
Helmie van den Boomen, Someren
10:13 19-08-2014
Ik ben geen fanatieke sporter, maar wilde toch mijn spieren trainen. Daarom heb ik gekozen voor spierstimulatie bij Torso Finis. Dit doe ik inmiddels al jaren. Daarbij ontgift ik regelmatig mijn lichaam met een behandeling van Omega Detox en UCW.