Omega Detox System

Druk, druk druk…In onze moderne Westerse wereld willen we meer, hoger en verder. Stress vormt inmiddels een dagelijks onderdeel van ons bestaan. Dit zorgt voor een zware druk op het menselijk immuunsysteem. Gedeeltelijk is het lichaam zelf in staat om dit immuunsysteem op peil te houden, maar het is belangrijk het lichaam daarbij te ondersteunen. Anders raakt het lichaam in onbalans en dit kan leiden tot verminderd welzijn, emotionele druk, vermoeidheid en in het slechtste geval tot ziekte.

De Omega Detox:
Onslakken, ontgiften en ontspannen!
De Omega Detox is een nieuwe methodiek die een waarde volle ondersteuning biedt om het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. De Omega Detox geeft een impuls aan het lichaam om het zelfregulerende vermogen weer in evenwicht te brengen. Hierdoor kunnen lichamen geest beter en efficiënter functioneren om zo de balans in het leven en de vitaliteit terug te vinden en ook te behouden! De kwaliteiten van leven wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd. Het Omega Detox System is bovendien door Roy Martina, arts voor natuurgeneeswijzen en preventie, getest en verder verfijnd voor een nog beter effect.

Hoe werkt de Omega Detox?
Comfortabel en efficiënt ontgiften
De Omega Detox werkt middels een elektrolyseproces. In een aangenaam ontspannend, warm voetbad worden twee elektroden verbonden met een besturingssysteem en aangesloten op een zwak elektriciteitsstroompje. Om de geleiding op gang te brengen wordt speciaal zout aan het water toegevoegd. Het besturingssysteem geeft aan wanneer de optimale mis ix bereikt. Parallel begint het elektrolyseproces. De in het water vrijgekomen ionen hechten zich aan de huidporiën en depolariseren de cellen van de haarvaten. Afvalstoffen kunnen zich daardoor hechten aan de ionen en het lichaam verlaten.

Wie mag het Omega Detox system niet gebruiken?
- Iedereen met een chirurgisch implantaat dat werkt op batterijen, zoals een pacemaker.
- Iedereen die denkt zwanger te zijn of denkt zwanger te kunnen zijn.
- Iedereen die een transplantatie heeft ondergaan.
- Epileptici

Transplantatie patiënten:
Patiënten die een transplantatie hebben ondergaan hebben regelmatig medicatie nodig om orgaanafstoting te voorkomen. Hoewel het niet bewezen is, moet men voorzichtig zijn omdat de behoefte aan medicatie omhoog of omlaag kan gaan en hierdoor kan er een verstoring in het genomede therapieprotocol ontstaan. Dezelfde theorie kan toegepast worden op gelijksoortige medicatie (risicopatiënten die doorlopend levensreddende medicijnen nodig hebben om het immuunsysteem te onderdrukken, het stollingsproces te helpen etc.) Behandelingen onder deze omstandigheden moeten ten alle tijde onder medische begeleiding plaatsvinden.

Zwangerschap:
Het Omega Detox system is ontworpen om met één bioelektrisch systeem tegelijkertijd te werken, omdat elk systeem zijn eigen eigenschappen heeft. In het geval van zwangerschap zijn er twee bio-energetische velden aanwezig. Deze kunnen elkaar mogelijkerwijs beïnvloeden en storen. Het gebruik van dit apparaat wordt afgeraden tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Na deze periode is het risico vele malen kleiner omdat de vrucht dan al ontwikkeld is. Detoxifcatie zou de zwangerschap dan juist kunnen ondersteunen.

Hemofilie patiënten:
Hemofilie is een aandoening van het stollingssysteem in het lichaam. Een aantal van de factoren die stolling bevorderen werken of niet juist of zijn niet aanwezig. Hemofilie patiënten hebben heel dun bloed en hoewel het niet bewezen is, zou het gebruik van het Omega Detox system eventueel een capillaire bloeding met mogelijk ernstige gevolgen kunnen bewerkstellingen.

Waarom zou ik het systeem gebruiken?
Er zijn vele redenen om dit systeem te gaan gebruiken. De hoofdzakelijke reden is dat het Omega Detox system een snelle, effectieve en niet ingrijpende manier om het bio-energetische veld van het lichaam te stimuleren en te balanceren. hierdoor functioneren de organen beter en zorgt het voor auto-detoxificatie.

Als u 30,40 of 50 jaar oud bent, bent u precies dat aantal jaren bezig geweest om uw huidige staat van gezondheid en toxiciteit (toxische belastingsgraad) te bereiken. Wij raden dan ook sterk aan regelmatig het Detox stimulatie en detoxificatie programma te volgen en te blijven volgen. We worden dagelijks blootgesteld aan duizenden chemicaliën, luchtvervuiling, voedselvervuiling, pesticiden, uitlaatgassen etc. Dit is niet te vermijden in de westerse maatschappij.

Wie zou van het Omega Detox system gebruik moeten maken?
Bijna iedereen kan voordeel hebben van het volgen van een detoxificatie programma. Zelfs diegenen die denken dat ze "gezond" zijn en een gebalanceerd en voedzaam dieet volgen.

Het gebruik van het Omega Detox system complementeert andere therapieën uitstekend. Als u pijn heeft, moe bent, weinig energie heeft, als u zich zwak voelt, begin dan nu. Het ondersteunt elke vorm van therapie, zowel reguliere als alternatieve. Het kan ook gebruikt worden als een actie preventie om ziekte en aftakeling te voorkomen en gezondheid te bevorderen.

Hoe vaak mag het Omega Detox system gebruikt worden?
Het Omega Detox system werkt bij de meeste mensen het meest optimaal om de dag (30 minuten). Hierdoor is er tijd om het bio-energetische veld te integreren en het vermijdt overstimulatie.

Het wordt niet aangeraden de behandeling dagelijks te ondergaan. Het lichaam heeft tijd nodig om het verhoogde bio-energetisch niveau te verwerken. Er zijn echter geen vaste regels en het is daarom raadzaam altijd uw lichaam te volgen. Er zijn mensen die zich juist beter voelen bij gebruik tijdens 5 dagen in de week met een rustpauze van 2 dagen, terwijl andere de voorkeur geven aan 2 tot 3 behandelingen per week. Na de eerste 12 behandelingen kan men de frequentie aanpassen al naar gelang de behoefte.

Een Omega detox sessie duurt 30 min. en is 32,- 

Direct reserveren »

Referenties

Renee uit Ospel
09:34 21-02-2020
Inmiddels mijn zesde behandeling gehad van een kuur van 12 Omega Detox voetbad behandelingen. De eerste behandeling gaf al aan dat ik veel afvalstoffen te missen had, maar bij de tweede behandeling was het schrikbarend zwart. Nu zie ik elke behandeling verbetering en heb ik me voorgenomen om gezonder te gaan leven. Want dit zet je wel aan het denken. Ik weet nu iig waar ik naar toe moet als het me niet gaat lukken om dan toch van deze gifstoffen af te komen :-) Tot volgende week Anneloes en heel erg bedankt voor je steeds weer verhelderende adviezen hoe ik naar een betere leefstijl toe kan werken.Tot volgende week, groetjes van Renee x
Erica & Trudy uit Asten
11:39 17-10-2019
Wow echt niet normaal, mijn water van het voetbad verkleurde echt giga. Dat van mijn vriendin iets minder maar zij leeft dan ook iets gezonder en heeft minder stress als ik (denk ik). Wat een ervaring, ik kreeg er meteen een boost energie van maar dat kwam mede omdat het ook de energie banen wat activeert zei ze. We hebben het als zeer prettig ervaren en vonden ook de 7x7 kruidenthee heel lekker, die nemen we zeker een pakje mee naar huis om verder te detoxen. Wij komen zeker nog eens terug maar dan waarschijnlijk weer eens voor een ander heerlijk arrangement. Tot ziens, Erica en Trudy
Patricia uit Veghel
11:28 17-10-2019
Helaas ben ik om minder fijne redenen met de Omega Detox gestart omdat ik Chemo-therapie heb. Maar het voetbad is voor mij echt een cadeau al zal het voor mij niet meer levensreddend zijn. Na de behandeling ben ik dan ook erg moe en ga gelijk thuis op bed rusten. Maar daarna voel ik echt dagen tot zeker een week de vernieuwde energie. Al is dit voor mij steeds tijdelijk gezien mijn steeds weer nieuwe toevoer van gifstoffen. Ik blijf dit zolang ik kan dan ook doen. Ik ben Anneloes heel dankbaar dat ze mij dit geadviseerd heeft. Het maakt het voor mij iets verdraagzamer. Succes met je Restart van je onderneming, blijf zo doorgaan Anneloes.