Gezonde voeding

Echt lijnen willen we niet meer
Maar verantwoord met eten omgaan vinden we wel belangrijk. Gezond eten is immers nog altijd de manier om blijvend van een gezonde manier van eten. Met smakelijke tip menu’s en slimme tips. Daarmee kunt u echt afvallen en blijven de kilo’s eraf.

Emotie bepaalt uw eetgedrag
Wat de ene dag een prima eetpatroon is, hoeft dat de volgende dag niet meer te zijn. Dit wordt veroorzaakt door uw gevoelens en emoties. Want die hebben een grote invloed op uw eetgedrag. Zo kunt u gaan eten door een knagend hongergevoel, maar ook door een feeststemming of juist een baaldag. Daarom is het onmogelijk om elke dag het zelfde lijn plan te volgen, want gevoelens wisselen en nu eenmaal van dag tot dag. Door eerst naar uw gevoel te luisteren en het eten voor die dag daarop aan te passen, werkt u op een gezonde manier aan de lijn.

Hoe werkt het
Bij het RESTART afvalplan is het tellen van calorieën niet belangrijk. Dit gereken met eten is verleden tijd, we gaan wel leren om keuzes te maken, wat kan ik beter aanpakken? Neem ik een heerlijk bruin pistolet met mager beleg en wat rauwkost of pak ik een saucijzenbroodje wat veel meer vetten bevat? Om af te vallen is het voldoende om te bezuinigen op suiker en op vet, want vet is een compacte energie bron die in een kleine hoeveelheid al veel calorieën levert.

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »

Referenties

Miranda Vos, Geldrop
15:55 16-09-2014
Door de goede begeleiding bij Torso Finis heb ik mijn streefgewicht bereikt en ben ik een nieuw mens geworden.