Nannic PROF NBE 500

Hoe werkt de NANNIC NBE 500 en hoe brengt deze apparatuur actieve werkzame stoffen daadwerkelijk in de huid?

NANNIC NBE500 levert een krachtige elektromagnetische diathermische energie, waarmee huidnutriënten (voedende bestanddelen) gemakkelijk door de beschermlaag (tweede huidlaag) getransporteerd worden.

De diep penetrerende, elektromagnetische energie verhoogt door haar diathermische activiteit de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Daarnaast zal de energie van de cel zelf op optimaal niveau worden gebracht.

De basis van de NANNIC producten worden lamelair opgebouwd met lichaamseigen stoffen, vrij van parabenen, chemische emulgatoren en geur- en kleurstoffen. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd.

Nannic Slim & Firm

Nannic biedt een efficiënte behandeling met als doel de mechanismen die instaan voor de vorming van onderhuids vet en cellulitis, terug te dringen. Dit Multi-complexe serum zet vetcellen letterlijk op dieet en voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen. Het bestaande vet wordt omgezet in energie.

Welk resultaat levert het op?

- Vermindert de zichtbare tekenen van cellulite
- Reduceert de omtrek van billen, dijen, buik en armen
- Vermindert onderhuidse vetdepots
- Verbetert de stevigheid van de huid
- Geeft een onmiddellijk liftend effect 

Het mag dan wel contradictorisch klinken, maar vet groeit niet zomaar! Naast de erfelijke relevantie hebben vetcellen nood aan een optimale doorbloeding zodat grote hoeveelheden zuurstofrijk bloed worden aangevoerd. Het insuline hormoon zorgt ervoor dat voedingssuikers in het bloed worden omgezet in spierglycogeen of lichaamsvet. Bij een teveel aan suikers stopt je lichaam met het verbranden van vet en raakt je lichaam in een vetopslag stand.

Deze vetten worden in de lever uit suiker gesynthetiseerd en opgeslagen in de lever zelf en in de vetcellen. Vetten voorzien in de energievoorraad van het lichaam die het tot warmte verbrandt. Een teveel aan vet kan door een uitwisseling tussen vetcellen en bloed en onder invloed van bepaalde enzymen worden afgebroken en gedraineerd. Naast het visceraal vet heeft ook het onderhuids vet een stootkussen functie. Het houdt het lichaam op temperatuur en voorziet de cellen van de nodige energie en voeding. De dikte verschilt van het lichaamsdeel tot lichaamsdeel en is een gevolg van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het oestrogen hormoon dat voornamelijk verantwoordelijk is voor teveel vet op de dijen.

Een 30 minuten behandeling kost 89,- deze tijd mag verdeeld worden over 1 tot 3 zones.
Deel behandeling b.v. triceps, binnen kant dij, of taille; duur 20 min. kost per zone 59,-.

Direct reserveren »