Spierstimulatie

Afslankprogramma met luie sport!
Wilt u weer van uw zwembadjes af na de vakantie?

Elk lichaam is anders; niet iedereen is geboren in een perfect lichaam, niet iedereen heeft de wilskracht om diëten vol te houden en niet iedereen heeft de tijd en de energie voor dagelijkse gymnastiekoefeningen. Maar alle gezonde spieren hebben wel training nodig. Ze zijn de motoren van het menselijk lichaam. Ze zetten voedingsenergie om in mechanische energie. Met de Bodyformer kan iedereen; lelijke vetophopingen verminderen of kwijtraken, een slankere buik en steviger, goed gevormde billen krijgen en weer in enkele weken, lekker in je vel zitten

Tijdens de behandeling van de Bodyformer worden uw spieren 100% geactiveerd, terwijl u passief op de behandelbank ligt. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie, krachttraining en bindweefselversteviging. Daardoor wordt omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfe, op natuurlijke wijze afgevoerd. De bodyformer is ook voor postnatale behandeling, lymfedrainage, cellulitebestrijding en vetreductie. Tevens kan het rugklachten verminderen door training van de rugspieren.

Torso Finis werkt met laconium-cabines met een therapeutische werking. De stralingswarmte van deze laconium cabine gaat door de opperhuid tot diep in de spieren en de gewrichten. Hierdoor zijn deze behandelingen uitermate geschikt voor mensen met chronische aandoeningen als reuma, artrose, astma en slapeloosheid. De laconium-cabines van Torso Finis geven een verbranding van 600 tot 800 kcal. in een sessie van een half uur.
Voor dit afslankprogramma komt u twee keer per week voor uw behandeling. Tijdens het 5 weken programma (10 behandelingen in 5 weken) neemt u gemiddeld 10 cm af van uw totale lichaamsomvang.

ACTIE
Alle opties zijn inclusief intake gesprek.
Meerprijs body analyse (BMI en lichaamsomvang meting) € 14,-

3 x spierstimulatie van 50 min. van € 159,- voor € 69,99
5 x spierstimulatie van 50 min. van € 235,- voor € 99,99
10 x spierstimulatie van 50 min. van € 425,- voor € 169,99

3 x spierstimulatie van 50 min. incl. laconium van € 213,- voor € 84,99
5 x spierstimulatie van 50 min. incl. laconium van € 325,- voor € 124,99
10 x spierstimulatie van 50 min. incl. laconium van € 605,- voor € 224,99

Neem voor de spierstimulatiebehandeling 3 handdoeken (2 grote en 1 kleine) mee. Kies je voor een optie met laconium, neem dan het volgende mee: badjas, 3 handdoeken, badmatje, gastendoekje en flesje water - ook ter plekke te huur voor € 9,-  Slippers zijn naar wens te koop voor € 3,25

*Per klant mag maximaal 1 optie aangekocht worden.


Gelieve te reserveren per e-mail: info@torsofinis.nl


Acties overzicht